Înapoi în comunism. Elevi, scoși de la ore să mulțumească PARTIDULUI!

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Momente halucinante în școlile din România, asemănătoare cu cele din anii 50. Liderii PSD au decis să scoată elevii de la cursuri, fie în curțile școlilor, dispuși în careu, fie în sediile primăriei, pentru a-i anunța că guvernul României le reabilitează școlile. Mai précis, contractele de reabilitare au fost semnate, în unele cazuri, chiar în curțile școlilor, în aplauzele copiilor. La Sighetul Marmației, copiii aveau pregătite chiar și  pancarte pe care scria – “Mulțumim Primarului!”, “Mulțumim conducerii Consiliului Județean!”, “Mulțumim senatorului Liviu Marian Pop!” .Cum știrea publicată de cursdeguvernare.ro părea realmente desprinsă din negura timpului, am purces pe urmele ei. Nu numai că este cât se poate de actuală, petrecându-se  chiar zilele trecute, anul de grație 2018, dar este cu mult mai grotescă decât ne-am putea imagina.

Din înregistrările postate de deputata PSD Theodora Șotca reiese că la ceremonia de semnare a contractelor au fost aduși și părinții, evident, votanți la următoarele alegeri. Mai mult decât atât, alături de politicieni și oficiali ai județului au vorbit și elevii, recunoscători pentru ceea ce face guvernul pentru ei, cu “sentimentull sincer de apreciere”, cum s-a exprimat reprezentantul elevilor.

Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, vicepremier, a anunțat că guvernul și coaliția vor investi 18 milioane de lei în județul Bacău – “Știu că copiii nu au răbdare, știu că se grăbesc, nici eu la vârsta lor nu aveam răbdare să ascult discursuri, vreau să vă spun că vă iubesc din tot sufletul. Să vă dea Dumnezeu la toți, cei care sunteți aici și la cei care nu sunteți, la părinți, sănătate. La mulți ani Tg Ocna, să ne trăiți!”. Au mai participat senatorul Dragoș Benea și președintele Consiliului Județean Bacău. Evident, social-democrați. Alt județ, alți PSD-iști.

Reamintesc faptul că acțiunea se întâmplă la mijlocul lunii martie, 2018.

Cum ar trebui să fie priviți acești lideri parcă desprinși nu din anii 90, ci chiar din anii 50, care au pus la cale o campanie propagandistică abjectă în școli? Cei 18 milioane de lei anunțați pentru Bacău, ca și cei 30 de miliarde de lei pe care guvernul PSD-ALDE îi va da în acest an ca să-și facă campanie electorală în toată țara, nu sunt din averea lor, din conturile lor, nu sunt din Brazilia, din Costa Rica, din Madagascar, sunt taxele și impozilele cetățenilor acestei țări.

Lideri politici rudimentari, lideri politici cu comportament de Ev Mediu, puși să conducă o țară din Uniunea Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel