În apărarea lui Ludovic Orban

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Apariția în spațiul public a fotografiei în care premierul Ludovic Orban fuma în biroul de la Palatul Victoriei, de ziua lui de naștere, a împărțit societatea. Sute de mesaje pro și contra au fost postate pe rețelele de socializare.

Jurnalista Oana Stănciulescu scrie pe pagina ei de Facebook că nu s-a așteptat ca guvernul Orban să fie perfect, dar s-a așteptat să recunoască când greșește, ceea ce s-a și întâmplat.

 

"De ieri suna telefonul întruna, de cand cu faimoasa fotografie, prieteni, amici sau foști colegi intrebându-ma care este acum diferenta dintre PNL și PSD.
Le raspund tuturor si aici, cu riscul sa aruncati cu pietre:
Eu am votat PNL ca sa nu mai stau cu spaima ca intr-o noapte suntem scoși din Europa prin decizii antieuropene si antidemocratice, ca singurii investitori pentru marile proiecte sunt China si Turcia, ca UE este data in judecata pt ca a semnalat fraude la firmele baronilor rosii. Nu mai vreau sa ma trezesc dimineata si sa deschid facebook-ul cu frica ca peste noapte o sa ajung ca in 1945. Ca cineva isi mai ia o insula, ca cineva iti interzice sa-ti iei copilul ars, pe moarte, si sa-l duci in strainatate, mintind ca aici va fi salvat, dar tu sa ti-l ingropi in nepasarea tuturor.
Nu m-am asteptat ca un guvern liberal sa fie perfect, dar m-am asteptat ca atunci cand greseste sa recunoasca si sa repare, nu sa stea sute de mii de oameni in strada 2 ani de zile sa protesteze, ca la final sa se puna tunurile si gazele pe protestatari.
PS. Premierul Ludovic Orban a achitat sâmbătă două amenzi, în valoare totală de 3000 de lei, pentru „fumat și nepurtarea măștii în spații închise”, anunță Guvernul într-o informare remisă presei. Informarea vine după ce, vineri seară, o fotografie în care premierul apare fumând în birou a fost distribuită pe Facebook", a scris jurnalista pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel