Impact rutier violent. Un şofer care circula cu 240 de kilometri a lovit un parapet

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
accident_moldova_telenesti
accident_moldova_telenesti

În această seară, un șofer a derapat de pe traseu, lovind parapetul de pe marginea drumului. Evenimentul a avut loc la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi raionul Telenești, Republica Moldova. 

 

 

 

Un accident groaznic a avut loc, în această seara, la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești. Șoferul a derapat de pe traseu, lovind parapetul de pe marginea drumului. Acul vitezometrului a rămas blocat la 240 km/h.

Conform ofițerului de presă IP Telenești Elena Băetrău, accidentul a avut loc la ora 17.40. Poliția a fost informată că la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești, un automobil de marca Opel model Astra a derapat de pe traseu.

La deplasarea la fața locului a grupului operativ a IP Telenești s-a stabilit că un bărbat născut în 1990, care se deplasa la volanul automobilului Opel model Astra, pe traseul Bălți-Sărăteni, la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi, a derapat de pe sosea, lovind parapetul de pe marginea drumului. În momentul impactului, șoferul se afla singur in automobil.  În urma accidentului bărbatul, a fost internat la spital, scrie jurnal.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel