Impact între un autoturism și un microbuz, pe „drumul morții“, în Buzău. Trei români, la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism, în zona localităţii Poşta Cîlnău,din judeţul Buzău.

”Pe DN 2 (E85) Râmnicu Sărat-Buzău, la ieşire din localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, în care se aflau trei pasageri”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit primelor informaţii, trei persoane - două din autoturism şi una din microbuz - au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, prin dirijare.

Potrivit comisarului şef Silviu Dinu, de la IPJ Buzau, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, în zonă înregistrându-se în ultimele ore fenomenul de ploaie îngheţată.

El a explicat că şoferul unui autovehicul detransport persoane nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a derapat pe şosea şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism, potrivit Ziarul de Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel