Imagini uluitoare cu primarul Sectorului 3. Negoiță ia în brațe un copac și îi ține lecții de ecologie lui Nicușor Dan: "Să vă ferească Dumnezeu, nu aveţi ce face aici" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Robert Negoiță a mers în centrul Capitalei și a luat în brațe un copac pentru a-i transmite un mesaj lui Nicușor Dan (Sursa foto: captură Facebook)
Robert Negoiță a mers în centrul Capitalei și a luat în brațe un copac pentru a-i transmite un mesaj lui Nicușor Dan (Sursa foto: captură Facebook)

Imagini uluitoare cu primarul Sectorului 3. Robert Negoiță s-a filmat în timp ce ia în brațe un "copac ilegal" și îi transmite un mesaj lui Nicușor Dan. 

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, uimește din nou. Edilul s-a filmat pe spațiul despărțitor de pe Bulevardul I.C. Brătianu, unde a plantat mai mulți copaci, pentru a-i transmite un mesaj primarului general Nicușor Dan.

În imaginile postate pe pagina sa de Facebook și devenite rapid virale, Negoiță îmbrățișează un "copac ilegal" și ține o scurtă „lecție de ecologie”. El recunoaște că a intervenit în acel spațiu chiar dacă nu ține de primăria sa, dar îl avertizează pe primarul Capitalei să nu se atingă de copacii plantați.

“Un aliniament de copaci frumos, atât de necesar în mijlocul Bucureştiului, unde e foarte cald, mai ales că vine acum vara. Ne face bine puţină umbră, puţină răcoare. Şi aerul e poluat, e multă circulaţie, mult dioxid de carbon. Avem nevoie de câţi mai mulţi copaci care să absoarbă dioxidul de carbon şi să elibereze oxigenul. Este fix ce avem nevoie în acest oraş. Uitaţi cum arată aliniamentele de aici de pe Brătianu, arată superb. Nu am cum să uit cum arăta. Trebuie văzut pe Google, cum arăta acum 10 ani, era o ruşine că îi mijlocul Bucureştiului. Chiar dacă nu ţine de Primăria Sector 3, că nu e administrat de noi, am intrat noi şi am făcut treaba asta aici. Am venit şi am edificat acest spaţiu verde, cu copaci, cu lavandă, cu aceste piedici încât să descurajăm circulaţia pietonală.

Apropo, domnu' primar general, domnul Nicuşor Dan, ăştia sunt copaci ilegali. Da, ăsta, săracu, e copac ilegal. Nu vreţi domnu' Nicuşor Dan să veniţi să-l daţi afară de aici? Scoateţi-l, că nu vă place verdele, nu vă place frumosul, vă deranjează copacii, va deranjează cei care fac ceva. Dar n-am să vă las. Să vă ferească Dumnezeu, nu aveţi ce face aici. Ţineţi-vă departe de zona asta pentru că am reuşit cu greu să prindem aceşti copaci pentru că e o zonă mult grea, poluată, cu poluare sonoră, cu poluare de toate felurile. Şi, da, copacii, fiind fiinţe vii, o chestie pe care domnul primar general nu o ştie, sunt fiinţe vii şi suferă de poluare la fel ca şi noi oamenii. Şi, da, ne-a fost foarte greu să prindem aceşti copaci aici, dar sunt foarte fericiţi", spune primarul Negoiță.

VIDEO

 

Robert Negoiţă se află de ceva timp în mijlocul unui scandal public, după ce a plantat mai mulți palmieri la Piaţa Unirii, pe domeniul public al Primăriei Generale, aceștia fiind ulterior scoşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel