Imagini incredibile. Un polițist român a imobilizat un șofer agresiv, pe modelul SUA. Mii de felicitări, transmise de cei care au vazut imaginile. Video

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un șofer bucureștean care voia să umilească un echipaj al poliției a primit o lecție pe care nu o va uita curând. 

Șoferul agresiv a fost oprit în trafic după ce ar fi lovit o altă mașină. Bărbatul de la volan vorbea pe un ton nu tocmai potrivit cu polițiștii, la un moment dat chiar și-a aprins o țigară. La insistențele polițistului de a-și prezenta actele, individul a cerut omului legii să fie el cel care se legitimează primul. Chiar și așa, bărbatul nu a vrut să oprească mașina, i-a prins degetele la geam polițistului, ba chiar l-a amenințat:

"Dă-mi amendă, hai că am treabă! Dacă cobor, te nenorocesc, ești nebun?"

Polițistul a chemat alte echipaje în ajutorul său, numai că șoferul voia să plece, ba chiar să-i lovească cu autoturismul. A fost momentul în care omul legii a lovit cu un instrument special geamul lateral al mașinii și l-a scos din interior pe șoferul recalcitrant. Acesta a fost pus la pământ și încătușat. 

Internauții au apreciat momentul și au avut de transmis numai cuvinte de laudă la adresa omului legii care și-a făcut exemplar meseria. 

Imaginile au fost făcute publice de Sindicatul Polițiștilor Sidepol. 

"România, București, anul 2022

Poliţistul este îndreptăţit să legitimeze şi să stabilească identitatea persoanei în situaţia în care:

-aceasta încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală;

-există motive verosimile pentru a bănui că aceasta a fost prezentă la locul săvârşirii unei fapte ilegale ori are cunoştinţă despre faptă, autor sau despre bunurile având legătură cu fapta

La solicitarea poliţistului, persoana are obligaţia de a înmâna acestuia actele de identitate şi de a comunica informaţiile necesare stabilirii sau, după caz, verificării identităţii sale.

După o altercație in trafic, conducătorul auto din imaginile de mai sus, a părăsit locul accidentului si in momentul opririi acestuia de către colegii de la Sectia20 Politie din cadrul DGPMB a devenit agresiv și recalcitrant.

Concluzia:Respectați regulile rutiere, ceilalti participanți la trafic și dispozițiile organelor abilitate!!!

Felicitări colegilor pentru promptitudine și modalitatea eficienta de intervenție!" se arată în mesajul publicat de sindicat.

Vezi imaginile:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel