IMAGINI de la ACCIDENT. BMW-ul olandezului s-a făcut praf. Johannes, presupusul criminal al fetiței din Dâmbovița, a MURIT pe loc (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captura Observator
Sursa foto: captura Observator

Presa olandeză publică noi imagini de la accidentul de ieri, din Escharen, în urma căruia Visscher Johannes şi-a pierdut viaţa. Autorităţile din Olanda au confirmat că persoana care şi-a găsit sfârşitul în urma impactului cu un TIR este bărbatul suspectat că a ucis-o pe Adriana Fieraru. 

Ieri, cetăţeanul olandez în vârstă de 47 de ani, suspect principal în crima de la Gura Şuţii și căutat atât de poliția română, cât şi de autorităţile olandeze, şi-a luat viaţa intrând cu toată viteza într-un autotren, la Escharen.

Tot atunci, poliţia din Olanda a precizat că bărbatul a intrat în mod deliberat în TIR.

 

BMW-ul olandezului s-a făcut praf după ce a intrat cu viteză în TIR. Visscher Johannes a murit pe loc


În urma impactului extrem de puternic, BMW-ul la volanul căruia se afla Visscher Johannes, s-a făcut praf. Aşa cum arată noi imagini publicate de presa locală, informează Observator.

Bărbatul de 47 de ani a murit pe loc, în timp ce şoferul TIR-ul este în afara oricărui pericol.

(w670) Sursa foto

„Pe N321, între Escharen și Grave, şoferul unei maşini a murit în urma unei coliziuni frontale cu un camion. Inițial catalogat ca un accident, se pare că este sinucidere. Această persoană și-a pus singur capăt vieții”, a informat poliţia din Oost-Brabant, într-un comunicat.

 

Visscher Johannes era sub supraveghere


Conform autorităților olandeze, bărbatul era de mai mult timp sub supraveghere.

Oamenii legii din Olanda au constatat că persoana decedată, de la volanul maşinii, era chiar cetăţeanul căutat de autorităţile olandeze şi române pentru crima de la Gura Şuţii.

Adriana, o fetiță care dispăruse vineri de acasă, după ce a plecat de la școală, a fost găsită moartă ieri după-amiaza.

Olandezul a fost înregistrat de camere în trafic în timp ce ieşea cu maşina din Produleşti, zona în care a fost găsit corpul fără viaţă al copilei din Gura Şuţii.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe fetiță mergând singură spre casă, de la şcoală, pe un drum din Gura Şuţii. La un moment dat, aceasta a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel