Imaginea care a REVOLTAT România: Jeepuri luate din BANI PUBLICI, aliniate ca la paradă

Narcis Popa |
Data publicării:

Fotografie revoltătoare astăzi, la sediul Companiei Municipale Energetica din București: Trei SUV-uri de 27 000 euro bucata au fost achiziționate și aliniate ca la paradă. 

"Nu vreau să vă enervez de dimineață dar e bine să știți pe ce se duc banii noștri atunci când nu se duc în termoficare: se duc în SUV-uri achiziționate de compania de termoficare a Primăriei (in imagine). SUV-urile au fost achiziționate de CM Energetica și vor fi, probabil, transferate noii companii Termoenergetica.

Investiții serioase în rețea nu s-au făcut deși prima companie, Energetica (înființată ilegal), transformată apoi în Termoenergetica, a primit un capital de 300 milioane de lei (!) iar actuala Termoenergetica are pe mâna 642 milioane de lei!

CET Grivița și CET Casa Presei Libere tot nu sunt eficientizate / modernizate iar cele două centrale promise în Aviației și Colentina, doar pe hârtie.

Voi aveți căldură, apă caldă? Dați mai departe," este mesajul lui Ciprian Ciucu, consilier PNL în cadrul primăriei București, cel care a postat fotografia pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel