Ilie Bolojan, „Elveția“ PNL-ului: Neutru în bătălia dintre aripile Cîțu și Orban. Delegații la congres votează cum „consideră de cuviință”

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Biroul Politic Județean al PNL Bihor, sub conducerea lui Ilie Bolojan, a decis să nu recomande delegaților la Congresul partidului să îl susțină pe unul dintre candidați sau pe celălalt, aceștia urmând să voteze așa cum doresc.

„Biroul Politic Județean al PNL Bihor, analizând modul în care s-a derulat campania pentru alegerile PNL care vor avea loc în 25 septembrie 2021, precum și candidaturile depuse, a hotărât să nu recomande delegaților PNL Bihor susținerea uneia sau alteia dintre candidaturi, lăsând la latitudinea acestora să voteze cum vor”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Bihor.

Potrivit ebihoreanul.ro, Ilie Bolojan și-a exprimat și opoziția față de modul „compromițător” în care își duc campania internă ambii candidați, ceea ce face că PNL să scadă constant în sondaje, mai ales după ce Orban a fost umilit de membrii grupării lui Cîțu, iar cu privire la trecutul acestuia din urmă au ieșit la iveală informații  precum episodul arestării în SUA, pentru conducere sub influență alcoolului, dar și cel al unei datorii de peste 6.000 de dolari. Totuși, Bolojn ar fi supărat și pe Orban de modul în care a decis să împartă portofoliile ministeriale cu UDMR și USR PLUS.

PNL Bihor va avea cea mai mare delegație la Congresul PNL. Această va fi formată din nu mai puțin de 192 persoane din cele 5.000 care vor participa cu drept de vot din întreagă țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel