Igor Dodon îl INVITĂ pe Klaus Iohannis, în Republica Moldova

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu omologul său român, Klaus Iohannis. Dodon a reiterat invitaţia către preşedintele României de a face o vizită oficială în Republica Moldova.

"Am avut o convorbire telefonică cu Președintele României, Klaus Iohannis. Am trecut în revistă întreaga agendă a relațiilor noastre bilaterale, remarcînd necesitatea aprofundării acestora", a scris Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Republicii Moldova a nmenţionat importanţa relaţiilor pe care ţara de peste Prut le are cu România şi, la finalul conversaţiei, l-a invitat pe Klaus Iohannis în vizită oficială.

"Am constatat cu satisfacție intensificarea contactelor la toate nivelurile și în toate domeniile de interes comun. Am remarcat faptul că România este partenerul comercial principal al Republicii Moldova.

Totodată, am exprimat recunoștință partenerilor români pentru sprijinul acordat țării noastre în mai multe domenii. Sunt ferm convins că dialogul nostru strategic va fi impulsionat după formarea majorității parlamentare și a Guvernului de la Chișinău.

La finele convorbirii am reiterat invitația pentru dl. Klaus Iohannis de a întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova", a conchis Igor Dodon, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel