Huiduieli în timpul discursului lui Ludovic Orban: "Nu mă faceţi să cred că..."

Andreea Cosma / 24 ian 2020, 13:39 Salveaza PDF Comentarii

După ce preşedintele Klaus Iohannis a fost huiduit la Iaşi, în timpul discursului, premierul Ludovic Orban a primit huiduieli puternice în momentul în care a încercat să spună câteva cuvinte.

"Nu mă faceţi să cred că mai sunt aici votanţi ai lui Vogoride" a spus premeirul Ludovic Orban în momentul huiduielilor, făcând referire la fostul locţiilor conducerea Moldovei între 1821 și iulie 1822. 

Orban a mărturisit că avea un discurs pregătit, însă a decis să le vorbească oamenilor despre cea mai mare nemulţumire a lor: lipsa autostrăzii care să lege Moldova de restul României.

"Obiectivul nostru este de a pune bazele unor investiții serioase în Moldova. Vreau să vă reamintesc că primul contract de finanțare din fonduri europene a unui spital regional din România a fost semnat pentru construcția Spitalului Regional din Iași", a spus premierul, fiind aplaudat aici de mulțime.

Apoi, Orban a anunțat că în ședința de Guvern de marți va fi adoptată o ordonanță de urgență prin care gestionarea proiectului Autostrăzii Unirii va trece la Ministerul Transportrurilor și se va încheia parteneriatul public privat.

"Obiectivul nostru e ca în exercițiul financiar 2012-2027 Autostrada să fie finanțată din fonduri europene. Autostrada Unirii și Autostrada Sibiu - Pitești sunt absolut fundamentale", le-a spus premierul oamenilor.

După ce a explicat ce a împiedicat proeictul Autostrăzii A8 şi ce măsuri urmează să ia, huiduielile s-au domolit şi au fost înlocuite de aplauze.

Anterior, președintele Klaus Iohannis a fost aplaudat și huiduit în același timp de ieșeni, când a vorbit despre alegeri anticipate și necesitatea infrastructurii de transport.

-stire in curs de actualizare-

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23