Hoț român împușcat de proprietarul italian

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Proprietarul casei a fost reţinut sub acuzaţia de crimă prin exces în legitimă apărare, o situaţie juridică ce stârneşte polemici în Italia.


Incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi în localitatea Vaprio D’Adda, situată în provincia italiană Milano.

 

Francesco Sicignano, un pensionar în vârstă de 65 de ani, a fost trezit de zgomote suspecte. A luat o armă de foc pe care o procurase după mai multe furturi şi a ieşit în holul propriei vile. A observat o persoană în întuneric şi a tras un foc de armă. Apoi a ieşit pe balcon şi a tras alte două focuri în aer, în contextul în care mai multe persoane fugeau din locuinţa sa.

 

Jurnaliștii de la tg24.sky spun că vecinii sar în apărarea bătrânului, care avusese 4 furturi din locuință din august până acum.

 

Când a revenit în casă, a găsit corpul unui bărbat necunoscut şi a efectuat manevre de resuscitare, după care a chemat carabinierii.

 

Proprietarul casei a fost reţinut sub acuzaţia de crimă prin exces în legitimă apărare, o situaţie juridică ce stârneşte polemici în Italia, scrie Corriere della Sera. Partidul xenofob Liga Nordului îl susţine pe italianul care a tras cu arma, susţinând că "hoţul a murit la locul de muncă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel