Hoț român împușcat de proprietarul italian

Echipa Stiri Diaspora / 21 oct 2015 Salveaza PDF Comentarii
Proprietarul casei a fost reţinut sub acuzaţia de crimă prin exces în legitimă apărare, o situaţie juridică ce stârneşte polemici în Italia.


Incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi în localitatea Vaprio D’Adda, situată în provincia italiană Milano.

 

Francesco Sicignano, un pensionar în vârstă de 65 de ani, a fost trezit de zgomote suspecte. A luat o armă de foc pe care o procurase după mai multe furturi şi a ieşit în holul propriei vile. A observat o persoană în întuneric şi a tras un foc de armă. Apoi a ieşit pe balcon şi a tras alte două focuri în aer, în contextul în care mai multe persoane fugeau din locuinţa sa.

 

Jurnaliștii de la tg24.sky spun că vecinii sar în apărarea bătrânului, care avusese 4 furturi din locuință din august până acum.

 

Când a revenit în casă, a găsit corpul unui bărbat necunoscut şi a efectuat manevre de resuscitare, după care a chemat carabinierii.

 

Proprietarul casei a fost reţinut sub acuzaţia de crimă prin exces în legitimă apărare, o situaţie juridică ce stârneşte polemici în Italia, scrie Corriere della Sera. Partidul xenofob Liga Nordului îl susţine pe italianul care a tras cu arma, susţinând că "hoţul a murit la locul de muncă".

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

21 apr 2019, 19:53 in Știri
Horoscop, luni, 22 aprilie 2019

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26