Hoț român din Germania, spaima... dulciurilor. Reținut de poliție după ce a furat de două ori jeleuri din același magazin   

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Un român, amator de dulciuri, a jefuit, de două ori, același magazin. Hoțul a sustras pachetele cu jeleuri
Germania. Un român, amator de dulciuri, a jefuit, de două ori, același magazin. Hoțul a sustras pachetele cu jeleuri

Un cetățean român, în vârstă de 54 de ani, a intrat de două ori într-un magazin situat în Gara Centrală Karlsruhe, de unde a furat dulciuri. 

Miercuri după-amiază, pe data de 23 martie, în jurul orei 15.45, bărbatul a mers pentru prima dată la magazinul din gara principală

Acolo a furat un pachet de un kilogram de jeleuri sub formă de ursuleți, pe care l-a aruncat peste ușa de acces în holul principal. Apoi a luat un ceai cu gheață și a părăsit magazinul fără să plătească marfa. O vânzătoare l-a urmărit pe suspect și a informat poliția federală despre incident, transite Poliția federală.

După o scurtă căutare pe peron, ofițerii l-au depistat pe hoțul român. Întrucât bărbatul, de 54 de ani, nu s-a putut identifica, polițiștii l-au dus la secția de poliție, pentru a-i stabili identitatea. Odată cunoscute datele personale ale suspectului, românul a putut părăsi secția de poliție.

În jurul orei 18.30, poliția federală a fost din nou informată de reprezentații aceluiași  magazin că din nou au fost furate jeleuri. Pe baza descrierii persoanei și a bunurilor furate, ofițerii au reușit să identifice suspectul pe peronul 3/4. S-a dovedit că acesta era același cetățean român, în vârstă de 54 de ani. În ambele cazuri, poliția federală a inițiat urmărirea penală pentru suspiciunea de furt.

Un alt infractor român a fost reținut de polițiștii din Waidhaus pe A6. La un control de rutină, oamenii legii au constatat că românul de 43 de ani trebuia să fie, de fapt, în spatele gratiilor pentru comiterea unui furt.

Germania. Un român care trebuia să fie în închisoare, depistat de polițiști pe autostradă 

 

Agenții de la Inspectoratul Federal de Poliție din Waidhaus au oprit, duminică, pe autostrada A6 un automobil cu numere de înmatriculare românești.

Când au introdus informațiile unui pasager român, care se călătorea din Cehia, în baza de date a poliției, ofițerii au descoperit că pe urmele bărbatului fusese emis un mandat de arestare, transmite Poliția Federală, într-un comunicat.

Românul, de 43 de ani, care călătorea spre Cehia ca pasager, trebuia să fie după gratii pentru comiterea unui furt grav. Potrivit poliției, parchetul din Rottweil, Baden-Württemberg, a ordonat arestarea bărbatului român și plasarea lui în închisoare pentru 591 de zile. Polițiștii federali au pus în aplicare ordinul și l-au dus, duminică după-amiază, pe român în închisoarea din Weiden.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel