Hoț român, dat de gol de urletele de durere: A început să strige singur după ajutor către polițiști (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român care a încercat să intre prin efracţie într-o piață a rămas blocat între gratii. S-a dat singur de gol când, disperat, a început să strige după ajutor până când polițiștii i-au sărit în ajutor.

Infractorul a reuşit să se strecoare în incinta pieţei, dar, când a vrut să schimbe direcţia camerei de supraveghere, mâna i-a rămas prinsă între gratii.

S-a chinuit minute bune captiv în grilaj. Chinuit de durere şi când a observat că nu îşi poate scoate braţul dintre fiare, a început să strige după ajutor. Un trecător l-a observat pe tânărul căţărat pe grilaj şi a anunţat Poliţia Locală, potrivit celor relatate de Adevărul.

Agenţii sosiţi la faţa locului au solicitat intervenţia pompierilor care au fost nevoiţi să taie câteva gratii pentru a elibera mâna hoţului din strânsoare.

Poliţiştii sosiţi şi ei la faţa locului l-au condus pe bărbat la secţie şi continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat. 

Personajul este un tânăr de 33 de ani, din comuna Săgeata. Acesta nu a apucat să fure din piaţă, singurul prejudiciu fiind provocat prin tăierea porţii metalice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel