Horoscop zilnic 4 martie 2023. Gemeni, te amenință un pericol. Leu, fii foarte atent. Previziuni complete pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Viețile unor zodii se vor picta în noi culori: Capricornii scapă de povara trecutului; Vărsătorii primesc un cadou de neuitat
Horoscop special. Viețile unor zodii se vor picta în noi culori: Capricornii scapă de povara trecutului; Vărsătorii primesc un cadou de neuitat

Vezi horoscopul de sâmbătă, 4 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Berbec

Încă o dată, excelentele influențe ale lui Venus și Jupiter, în tranzit prin Berbec, vor contribui în mare măsură, astfel încât să aveți o zi clar favorabilă, mai ales în tot ceea ce ține de viața afectivă și de familie și alte chestiuni de ordin intim sau personal. Dar dacă trebuie să lucrezi, te vei descurca foarte bine.

Taur

Influențele planetare magnifice care domnesc în aceste zile vor duce la realizarea unora dintre visele și iluziile tale, în special cele care au legătură cu viața ta intimă și totul indică faptul că sâmbătă te vei bucura de o zi foarte norocoasă și fericită, chiar dacă nu aș putea exclude că spre final se strică puțin.

Gemeni

Sâmbătă trebuie să fii atent la posibilitatea de a suferi o înșelătorie sau chiar un furt, dar dacă nimic din toate acestea nu ți s-a întâmplat, este foarte probabil să faci o cheltuială semnificativă pe ceva ce vei ajunge să regreți mai târziu. Stelele indică faptul că astăzi te amenință un oarecare pericol pentru bani și de aceea trebuie să fii vigilent.

Rac

Familia este unul dintre cele mai importante lucruri pentru tine și are o influență majoră asupra destinului tău, dar sâmbătă toate acestea vor fi și mai mari pentru că Luna va face un tranzit pe cât de important, pe atât de favorabil. Moment ideal pentru a te întâlni cu cei dragi, partenerul sau prietenii apropiați, alături de care îți vei găsi puterea.

Leu

Risc de discuții în familie, care ar putea escalada sau lua un curs nedorit, pentru chestiuni care nu sunt cu adevărat importante, neînțelegeri domestice și lucruri foarte asemănătoare. Trebuie să fii atent pentru că sâmbătă o scânteie mică ar putea declanșa un mare incendiu și poate aduce consecințe.

Fecioară

Sâmbătă este o zi de odihnă pentru mulți, dar nu și pentru tine, care va trebui să te ocupi de chestiuni legate de muncă, fie pentru că nu ai altă opțiune, fie, după caz, prin voința ta. S-ar putea să trebuiască, de asemenea, să vă ocupați de o altă meserie decât cea pe care o faceți de obicei. Dar orice ai face, lucrurile se vor rezolva.

Horoscop rune 27 februarie - 5 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. WUNJO aduce câştiguri pe toate planurile pentru această zodie. Previziuni complete

 

Horoscop zilnic 4 martie 2023

 

Balanță

Îndepărtează pesimismul, îngrijorarea sau scepticismul din viața ta. Acesta este un moment astrologic bun, deși temporar, ușile ți se deschid și oportunitățile îți apar în cale, deși asta nu înseamnă că toate acestea sunt însoțite de efort și uneori de un eșec temporar. Dar acum îți este convenabil să lupți și să iei inițiative.

Scorpion

Ești un mare luptător, poate cel mai bun din zodiac, dar victoriile nu se obțin de multe ori cu sabia în mână, ci mai presus de toate cu multă îndrăzneală și diplomație. Vei avea o zi foarte favorabilă, dar la un moment dat va trebui să te comporți cu viclenie.

Săgetător

Sâmbătă vei avea o zi destul de bună pentru problemele inimii și, de asemenea, pentru a primi bucurii care ajung la inimă. O persoană pe care o iubești foarte mult poate reveni în viața ta după o lungă separare. Viața îți va face dreptate când vine vorba de sentimente și fericirea va veni acolo unde te aștepți mai puțin.

Capricorn

Trebuie să uiți, chiar și pentru doar câteva ore, de ambițiile tale materiale și de muncă. Concentrează-ți atenția asupra vieții tale intime și a celor dragi, pentru că acum soarta te poartă pe acea cale. Pentru o zi ar trebui să acordați mai multă importanță fericirii decât obiectivelor mari pe care le urmăriți în fiecare zi. Nu veți regreta.

Vărsător

S-ar putea să începi ziua de sâmbătă cu o mulțime de lucruri pe care vrei să le faci și de care vrei să ai grijă, dar apoi totul va fi foarte diferit și vei avea multe schimbări pe parcurs. La final te vei bucura de o zi în familie și, mai presus de toate, te vei putea relaxa și odihni, ceea ce este ceva de care ai nevoie mult mai mult decât îți imaginezi.

Pești

Purtați întotdeauna o povară mult mai mare decât în ​​mod normal, pentru că nu sunt doar ai voștri, ci și mulți dintre cei dragi care vă caută ajutor într-un fel sau altul. Din fericire, sâmbătă vei putea lăsa acea încărcătură grea pentru câteva ore și îți vei concentra atenția asupra lucrurilor și oamenilor care contează cel mai mult pentru tine.

Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel