Horoscop rune 27 februarie - 5 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. WUNJO aduce câştiguri pe toate planurile pentru această zodie. Previziuni complete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop rune 27 februarie - 5 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. WUNJO aduce câştiguri pe toate planurile pentru această zodie. Previziuni complete
Horoscop rune 27 februarie - 5 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. WUNJO aduce câştiguri pe toate planurile pentru această zodie. Previziuni complete

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru săptămâna viitoare, la emisiunea Adevăruri ascunse, de sâmbătă, de la Antena3.ro.

Horoscop rune Berbec. Va găsi în sfârșit răspunsul la problema care l-a frământat pe el de mai multă vreme și pe care acum o poate rezolva numai dacă se angajează într-o discuție sinceră și cu ceilalți membrii de familie sau cu prieteni, cu apropiați. Cu alte cuvinte, Berbecule nu acționa singur. Ai nevoie de ajutoare și ajutoarele sunt în jurul tău.

Horoscop rune Taur. I-a lovit norocul. Au o săptămână în care pot face toate năzdrăvăniile deoarece a ieșit Wunjo. Dacă din întâmplare ați ales acest simbol, ați câștigat pe toate planurile, să fiți siguri. Nu să credeți, să fiți siguri! Aici nu mai merge cu povești, sunt certitudini.

Horoscop rune Gemeni. Să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți să întâmpinați această schimbare. Nu prea le arde lor de schimbări, dar n-au încotro.

Horoscop special. Află care zodii sunt mai interesate de bani decât de dragoste: Acești nativi se căsătoresc cu „oferte bune”

Horoscop rune Rac. Sunteți pus pe scandal. O săptămână e bine, una e nervos. Nu mai faceți scandal, bătălii furtunoase. Rămâneți calmi, pentru că totul se aranjează.

Horoscop rune Leu. Cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă. Asta înseamnă că vor primi și alte vești bune. Au trecut sărbătorile, dar merge.

Horoscop rune Fecioară. Își pune coada pe spinare și începe să caute un apartament, o casă nouă. Dar, sunt și Fecioare care vor dori să schimbe locul de muncă, deci un serviciu mai favorabil. În tot cazul, Fecioarele vor acționa fantastic de favorabil într-o problemă care îi interesează. Deci câștigurile sunt tot de partea lor. Că e una, că e aia, dar pot să fie și ambele - și casă și serviciu. Acelea sunt cele mai norocoase Fecioare.

Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

 

Horoscop rune 27 februarie - 5 martie 2023

 

Horoscop rune Balanță. Au intrat în grațiile unor persoane. O certitudine spune că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune Scorpion. Atenție! Veți primi un mesaj misterios, la fel cum sunteți și voi. Fiți pregătiți să-l recepționați. Chiar dacă ați auzit că ați primit un mesaj, nu spuneți că-l citiți mai târziu. E urgent să-l citiți acum, că nu știți ce vă așteaptă. Lucruri bune vin și le pierdeți. 

Horoscop rune Săgetător. Se asociază cu Racii, vor avea o mică bătălie. Fiți siguri că veți câștiga tot voi! 

Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

Horoscop rune Capricorn. O suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Trebuie să fiți pregătiți pentru ele. Nu prea acceptă schimbările, dar și când vin, le provoacă și le amplifică.

Horoscop rune Vărsător. Lăsați grijile legate de trecut, toate problemele care vă frământă. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop rune Pești. Trebuie să aveți răbdare. Nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Peștii care știu să aștepte.

Horoscop special. Care sunt zodiile cu cele mai mari șanse de a deveni bogate în 2023

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel