Horoscop weekend 9 - 11 iulie 2021. O zodie va avea un sfârșit de săptămână de vis. Previziuni pentru toți nativii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop WEEKEND 9 - 11 IULIE 2021. O zodie va avea un sfârșit de săptămână de VIS. Previziuni pentru toți nativii
Horoscop WEEKEND 9 - 11 IULIE 2021. O zodie va avea un sfârșit de săptămână de VIS. Previziuni pentru toți nativii

Horoscopul pentru weekendul care va veni este aici! Vezi ce-ți rezervă astrele pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică!

Berbec

Ziua de vineri se desfășoară calm și cu vești bune la nivel emoțional. Există rude cu vești încurajatoare. Amintiți-vă că nu este sănătos să fumați. Sâmbătă, realizările pe plan emoțional vor fi văzute prin trăirea dăruirii într-un nou mod în care îl tratați pe partenerul de viață. Căutarea fericirii este un scop sănătos și pur. Este ziua în care senzațiile vă vor umple și vă vor calma nervii. Ziua de duminică va fi ziua în care propria intuiție vă va oferi liniile directoare despre o problemă pe care o aveți. Conectează-te cu tine și cu adevărurile tale. Nu faceți un pas fără a fi mai întâi sigur. Căutați răspunsurile în voi înșivă. 

Taur

O nouă situație emoțională pentru Tauri va fi vineri. Există chestiuni ale inimii care, probabil, nefiind rezolvate, redau senzații care i-ar ajuta să evite să facă greșeli care să le facă rău din nou. Sâmbătă, o situație interesantă la locul de muncă din care va ieși o posibilitate nouă și importantă. Ei caută să realizeze un vis. Încurajarea pozitivă vă va oferi o zi productivă. Duminică, noi gânduri apar cu multă pozitivitate și optimism. Aveți posibilitatea de a vă accesa și conștientiza ceea ce trăiți de mult timp și nu o acceptați. Nu nega realitatea chiar dacă doare, este esențial. 

Gemeni

Vineri, aspect bun pentru toți acei Gemeni care au interviuri sau examene de angajare sau orice situație în care trebuie să-și demonstreze capacitățile. Iubirea ar avea schimbări care vor genera multă bucurie. Sâmbătă veți lua o decizie care vă va elibera de diverse probleme. Nu faceți compromisuri dacă știți cu adevărat că nu vă veți putea ține de promisiuni. Respectul față de celălalt trebuie dovedit mai presus de toate și o modalitate este să spui întotdeauna adevărul. Duminică, creează echilibru acordând prioritate iubirii și nu discordiei. Apreciați-l pe celălalt, ajutați-vă reciproc, înțelegându-vă reciproc. 

Rac

Vineri, este posibil să aveți unele inconveniente cu oamenii din mediul dvs. de lucru. Scopul ar fi să încercăm să nu colaborăm negativ cu conflictul. Răbdare! Sâmbătă va fi foarte important să nu atingi subiecte iritante cu cei cu care trăiți împreună. Ideea este să găsești echilibrul și să încerci să vezi la ceilalți lucrurile bune pe care le au. Nu judecați și nu prețuiți fiecare virtute pe care o are celălalt. Duminică vă veți da seama că uneori lucrurile au o soluție simplă dacă schimbăm abordarea cu care le vedem. Inteligență și bunătate. 

Leu

Ziua de vineri va fi una destul de calmă pentru Lei, cu apeluri care i-ar încuraja să avanseze în anumite proiecte pe care le au în minte. Nu refuzați să vorbiți, ați putea obține soluții cu partenerul de viață. Sâmbătă reușești să te reconectezi cu tine într-o zi cu o dorință profundă de a schimba anumite lucruri. Încercați să vă amintiți că suferința pentru dragoste nu este cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. A fi capabil să-ți asumi sfârșitul sau să înțelegi ce e mai bine pentru fiecare dintre voi este evoluția. Duminică trebuie ca ceea ce aveți în minte cu privire la problemele personale trebuie să le exprimați în cuvinte. Să nu uităm că lucrurile sunt mai ușoare dacă le spunem și nu dacă păstrăm angoasa pe care ne-o generează. 

Fecioară

Vineri nu fiți violenți când primiți răspunsuri care nu sunt ideale. Nu suntem întotdeauna toți într-o bună dispoziție sau echilibrați pentru a nu face un scandal cu altul. Nu judecați, ci încercați să înțelegeți și să vă înțelegeți sau să vă armonizați. Sâmbătă, calmează anxietatea împărtășind preocupările tale, purtând conversații cu prietenii. Știind că uneori avem nevoie de un declanșator pentru a înțelege lucrurile este foarte important, mai ales să putem avea încredere în celălalt. Duminică vă veți da seama că iubirea se simte, iar conștientizarea ne costă uneori. Înțelege-l pe celălalt. 

 

Horoscop weekend 9 - 11 iulie 2021

 

Balanță

Vineri veți avea parte de multă luciditate. Nu este dificil să te poți organiza economic, încearcă să-ți concentrezi energia pe lucruri mai substanțiale care îmbogățesc spiritul. Sâmbătă, începutul unui proiect care ar putea fi mai mult decât interesant. Încercați să vă introduceți ideile în lucruri care dau roade într-adevăr în toate privințele. Zi pentru organizarea gândurilor. Duminică reușiți să vă îndepliniți o dorință foarte importantă. Învață dincolo de realizări evidențiind lucrurile care îmbogățesc partea interioară a ființei. 

Scorpion

Vineri veți avea o energie excesivă pe care trebuie să o controlați pentru a nu avea atitudini care să-i deranjeze pe ceilalți. Uneori suntem înțeleși greșit, ceea ce contează este să știm să măsurăm ceea ce se spune și cum se spune și să putem evidenția sentimentele bune. Sâmbătă vă oferiți posibilitatea să vă distrați și să eliberați puțin gândurile de stresul zilnic. Gestionați-vă energia, nu o risipiți. Nu-ți pierde zâmbetul degeaba. Duminică, descoperire interioară te reconectează cu tine însuți. Cei care îi iubesc cu adevărat îi vor ajuta să rezolve o problemă economică. 

Săgetător

Săgetătorii cu o oarecare oboseală ar putea fi vineri nevoiți să caute posibilități de a se putea relaxa. Încercați să nu alungați nevoia de a vă putea relaxa mintea și corpul. Sâmbătă, realizarea sentimentală este pierderea fricii de a fi îndrăgostit. Acceptarea realității este punctul de plecare pentru fermitatea personalității. Duminică vă veți modifica starea de spirit. Gânduri profunde și căutarea aproape epuizantă de a încerca să trăiești în pace. 

Capricorn

Vineri veți avea succes în conversații, interviuri sau examene. Reușiți să vă consolidați în zona de lucru și vă puteți proiecta în viitor pentru a putea schimba sau îmbunătăți situația. Sâmbătă este o zi foarte favorabilă pentru a lua decizii importante. Ai în tine dorința de a rezolva problemele, mai degrabă decât de a le complica, chiar dacă costul este să cedezi. Acordă prioritate liniștii. Duminică vei avea o intoleranță pe care o vei manifesta față de anumite atitudini ale oamenilor din familie. Poate că postura ar trebui să fie puțin mai înțelegătoare și mai permisivă, există momente în care acest lucru este necesar. Respectă libertatea celuilalt. 

Vărsător

Vineri va fi o zi frumoasă pentru Vărsători. Multă creativitate pe care o vor aplica în zona activităților lor. Nu renunțați să vă așezați pentru a-i asculta pe cei dragi. Sâmbătă veți simți o anumită singurătate datorită absenței cuiva care este important în viața dvs. Să știți și să înțelegeți că a nu fi împreună fizic nu înseamnă a fi despărțiți și în inimă. Duminică va fi o zi inspirată și vei dori să faci ceva al tău, oricât de mic ar fi. În tine apare o nouă tendință internă. 

Pești

Vineri este o zi foarte potrivită pentru mutarea hârtiilor, efectuarea de apeluri importante și pentru semnăturile așteptate. Inimile acestor nativi atât de seducători vor avea o zi foarte apetisantă și profitabilă pentru a se bucura și a împărtăși. Sâmbătă spiritele sunt puțin în jos, conectați-vă cu lucrurile bune. Duminică, entuziasm pentru o propunere pe care o fac și care ar putea genera un proiect. Bucuria de a trăi trebuie capturată pentru totdeauna. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel