Horoscop weekend 24 - 26 septembrie 2021. Gemeni, nu sta în casă în acest sfârșit de săptămână! Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop weekend 24 - 26 septembrie 2021. Gemeni, nu sta în casă în acest sfârșit de săptămână! Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop weekend 24 - 26 septembrie 2021. Gemeni, nu sta în casă în acest sfârșit de săptămână! Previziuni pentru toate zodiile

Săptămâna a fost grea și o știți, dar nu vă faceți griji, weekendul este aici și trebuie să știți cum vă vor influența astrele semnul zodiacal. De aceea, aici veți putea avea acces la cel mai bun horoscop pentru weekendul 24 - 26 septembrie 2021.

Berbec

Va fi un weekend foarte norocos pentru dragostea și relațiile sociale ale Berbecului. Începând de ieri, 23 septembrie, aveți Soarele în casa a șaptea, dragostea, relațiile și viața socială și asta înseamnă că tot ce ține de sentimente și prietenie e inundat de lumină și căldură. Iubirea și relațiile sociale au devenit unul dintre cele mai importante puncte pentru tine în această etapă. Iubirea te va căuta și invers.

Vei fi mult mai receptiv la orice mesaj sau semnal din partea persoanei iubite și vei fi, de asemenea, dispus să trimiți semnalele corespunzătoare, astfel încât să poată ajunge fără dificultate în inima persoanei care îți ocupă gândurile în acest moment. Vei lua inițiativa și îți vei deschide inima larg pentru a exprima tot ceea ce simți.

Berbec, horoscopul tău pentru weekend spune că va fi un sfârșit de săptămână fericit în care îți vei atinge obiectivele în dragoste. Vei primi surprize de tot felul care te vor face să vibrezi de emoție. Casa a șaptea este, de asemenea, cea a căsătoriei, așa că în această etapă, planurile de nuntă ar putea apărea în acele cupluri care au fost într-o relație de mult timp sau un angajament și un progres mai mare spre formalizare.

De asemenea, este posibil ca unii Berbeci să decidă să formeze o alianță de afaceri, un contract sau o companie, împreună cu partenerul lor. Berbec, bucură-te de această perioadă atât de pozitivă și benefică pentru tine.

 

Taur

Weekend foarte norocos pentru Taur în tot ceea ce ține de sentimente. Și, în ciuda faptului că Pluto, planeta ta de dragoste, va continua să fie în mișcare retrogradă încă câteva zile, acest lucru nu va împiedica sosirea iubirii, dacă sunteți singur sau exprimarea sentimentelor, dacă aveți un partener. Progresul va continua să fie lent, dar dragostea te va înconjura și te poți bucura pe deplin de ea.

Mișcarea retrogradă a lui Pluto ar putea influența și faptul că Taurul este mulțumit de situația sa actuală și preferă să aștepte puțin pentru a lua anumite decizii legate de viața sa amoroasă. Nu este nevoie să riscați acum și veți prefera să așteptați circumstanțe mai bune pentru a începe proiectele viitoare.

În timp ce se întâmplă acest lucru, vă puteți relaxa lângă partenerul dvs. și puteți trăi momente de mare dragoste și pasiune intensă. Veți găsi în persoana iubită acel refugiu pe care vrem cu toții să-l avem, în care să ne putem simți în siguranță și iubiți. Pentru Taurii care sunt singuri, vor fi întâlniri cu prietenii și multe planuri de agrement și distracție, excursii scurte și excursii în afara orașului, unde veți găsi relaxarea de care aveți nevoie pentru a uita de munca grea pe care ați avut-o de făcut în timpul săptămânii.

Va fi util să vă reîncărcați bateriile și să vă întoarceți cu energie reînnoită. În următoarele câteva zile vor exista șanse mari ca o prietenie care durează de ceva timp să se transforme în ceva mai mult. Este posibil să primiți o declarație de dragoste de la cineva pe care îl considerați prieten, dar pentru care aveți sentimente speciale. El va mărturisi sentimentele pe care le are pentru tine de mult timp și vei primi mesajul cu mare bucurie și entuziasm.

 

Gemeni

Un weekend plin de dragoste, întâlniri speciale, vești bune și mai presus de toate cu multă viață socială, care le va permite nativilor din zodie să recâștige bucuria. Acele cupluri care au trecut printr-o situație dificilă în primele săptămâni ale lunii acum pot recâștiga iluzia și pot simți fericirea de a fi din nou împreună. Sosirea cuiva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp va provoca un moment de euforie și bucurie în cuplu, deoarece va aduce vești bune pe care le vei împărtăși cu mare entuziasm. Cuplurile semnului se vor bucura de un weekend plin de întâlniri cu prietenii și familia, în care pot prinde vibrațiile bune.

Dacă ești singur, iubirea îți va bate la ușă în acest weekend, în care te vei simți mai atrăgător și vei dori să seduci și să cucerești. Este posibil să aveți o relație de dragoste cu cineva de la serviciul dvs. sau dintr-un grup pe care îl frecventați de obicei și în weekend veți avea o întâlnire singură. Pluto și Saturn favorizează noile începuturi și începutul noilor povești de dragoste, care vin cu multe posibilități pe care le transformă în ceva serios și de durată. Romantismul te înconjoară și vei dori să pui capăt singurătății.

Gemeni, în următoarele zile, Luna peste semnul tău îți va aduce noroc și va favoriza relațiile amoroase, așa că să nu rămâi în casă în acest weekend! Acceptați orice invitație sau plan propus de prietenii dvs. și ieșiți și distrați-vă pentru a nu pierde posibilitatea de a trăi o poveste frumoasă sub influența lunii noi. Saturn în mișcare retrogradă va dilua conflictele și confuzia ideilor din cuplu. Acesta va promova înțelegerea și plăcerea deplină a sentimentelor tale.

 

Rac

Rac, conflictul și tensiunea te bântuie pe tot parcursul lunii. Acest lucru s-a datorat influenței nefavorabile a lui Marte asupra semnului tău. Dar weekendul acesta, influența Lunii, care este conducătorul tău, vă va ajuta să vedeți mai clar ce cale să alegeți și ce decizii să luați. Ar fi minunat pentru tine să faci o plimbare lungă în mediul rural, să te înconjori de Mama Natură și să respiri aer curat pentru a scoate din cap acele gânduri negre care te oprimă. Ai unele griji care te copleșesc și nu te lasă să te odihnești, dar este adevărat și că ai tendința de a te obseda. Așadar, profitați de weekend pentru a vă relaxa.

Vei putea să te înconjori de oameni care îți transmit optimism și care te infectează cu bucuria și voința lor de a trăi, astfel încât să poți scăpa de tot ceea ce negativ te bântuie. Cuplurile zodiei care au o relație de mult timp ar putea planifica pentru acest weekend o mutare, schimbarea reședinței, reforme în casă. Va exista o tendință de a formaliza relația și de a strânge și mai mult legăturile care îi unesc în acele cupluri care aparțin celui de-al treilea decan al semnului.

Dacă sunteți singur, este posibil ca în următoarele zile să fii foarte fericit să vezi interesul lor față de tine și asta îți va face imaginația să crească și îți va fi imposibil să rămâi calm. Va exista posibilitatea de a face o călătorie scurtă sau de a planifica una pentru următoarele câteva săptămâni și, de asemenea, de a organiza o escapadă romantică cu partenerul tău. Pentru unii Raci care sunt singuri, vor exista șanse mari să aibă o poveste de dragoste frumoasă, foarte intensă, care să le vindece rănile.

Nu vă încadrați în metodele vechi și nu repetați modele care nu au funcționat în trecut. Acționează fără prejudecăți și lasă-te să pleci.

 

Leu

Leu, datorită influenței lui Venus, te afli într-o etapă în care te simți mai romantic și foarte afectuos cu partenerul tău. Din acest motiv, relațiile deja stabilite trec printr-o etapă de armonie și vibrații bune, de înțelegere și exprimare a sentimentelor care îl face pe Leu foarte fericit. Weekendul acesta puteți continua să vă bucurați de această etapă magică și pasională, atât timp cât nu vă lăsați purtați de gelozie și ajungeți să stricați totul. Cuplurile zodiei se vor putea bucura de cel mai bun personaj al Leului, al Leului îndrăgostit și devotat să-și facă plăcere partenerului de viață. Dacă te întâlnești cu cineva de ceva timp, te vei gândi să faci un pas înainte și să mergi puțin mai departe în relație. Poate ceva mai serios și formal.

Dacă sunteți singur, este posibil ca cineva din trecutul dvs., un fost iubit sau fost partener, să încerce să vă contacteze sau să audă de la persoana respectivă printr-un prieten comun. Nu pierdeți timpul întrebându-vă dacă îi dați sau nu o altă șansă. Lasă ușa închisă pentru totdeauna pentru că ceea ce te așteaptă este mult mai bun.

Cu Jupiter, planeta norocului, în casa a cincea s-ar putea să planificați o escapadă romantică cu cineva special. Totul se va face puțin pentru a cuceri persoana viselor tale, cea care ți-a redat zâmbetul și bucuria de a trăi. Vrei să-i arăți tot ce înseamnă pentru tine. Detaliile și surprizele romantice vor fi cea mai bună armă pentru a o cuceri și a o face să cadă la picioarele tale. Farmecul semnului tău va face orice altceva.

Weekend de reuniuni cu prietenii și oamenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, cu care poți recâștiga contactul și te poți simți protejat și iubit.

 

Fecioară

Weekendul acesta, Fecioara va fi mai afectuoasă și mai romantică cu partenerul său, dar mai presus de toate, mai dispus la confidențe și manifestări de afecțiune. Dacă sunteți unul dintre Fecioarele care au trecut prin tensiuni în prima jumătate a lunii, acum vrei să-ți vindeci rănile și să redai armonia cu partenerul tău. Poți să te relaxezi și să te refugiezi în brațele lui, să simți că ești protejat și în siguranță. Vei avea momente mai intime și vei dori să petreci mai mult timp singur cu persoana iubită. În următoarele câteva zile, viața socială te va interesa mai puțin, deși nu vei rata întâlnirile și sărbătorile, întâlnirile de familie și ieșirile pentru a vizita un loc din apropiere.

Dacă ești singur, în acest weekend, va veni timpul ca poveștile și posibilele cuceriri să se materializeze, să devină ceva real. Tot ce te-ai gândit în capul tău va începe să prindă contur și să se întâmple de fapt. Nu-l strica niciodată cu acel sentiment critic al semnului tău. Ai tendința să găsești defecte la alții înainte de virtuți, iar asta poate provoca căderea cuiva de pe soclu unde l-ați plasat. Nu vă concentrați doar pe negativ pentru că așa nu veți găsi niciodată pe cineva perfect, pur și simplu pentru că nu există o persoană perfectă.

Fecioara s-ar putea distra jucând jocul seducției, să-și abandoneze caracterul practic câteva zile și să devină mai visător. Vrei să impresionezi pe cineva din mediul tău care te face mut și îți trezește partea cea mai aventuroasă și riscantă, visând la aventuri pe care nu le-ai trăit niciodată. Este posibil ca influența lui Saturn, care va continua să fie în mișcare retrogradă, să o facă pe Fecioară mai dispusă să se relaxeze și să se delecteze.

Atâta rigiditate a reușit să împiedice începutul unei posibile romantici în trecut, iar acum nu veți fi dispus să se întâmple ceva similar.

 

 

Horoscop weekend 24 - 26 septembrie 2021

 

Balanță

Veți face față acestui prim weekend al ciclului dvs. de ziua de naștere cu mai multă determinare. Acest lucru se va datora impulsului pe care semnul tău îl primește de pe Marte, planeta războinică. Vei avea mai mult curaj să iei inițiativa în relațiile tale amoroase, fie că e vorba de a începe o nouă poveste sau de a rezolva problemele din relația ta. Acele Balanțe care se confruntă cu dificultăți în relația lor actuală pot decide să urmeze un anumit tip de terapie pentru a încerca să-și rezolve problemele de relație. Va trebui să luați puțină distanță și să căutați momente de singurătate pentru a putea evalua ce doriți să faceți cu viața dvs. și ce decizii să luați. Dacă ați început recent o relație, vor exista progrese importante către o relație mai serioasă și mai angajată.

Este posibil să trebuiască să faceți schimbări în viața de zi cu zi. Cu Soarele în zodie, weekendul acesta te vei bucura de un farmec aparte și puterea ta de seducție îți va permite să cucerești pe oricine îți dorești. Veți putea verifica acel magnetism și atractivitate de care vă bucurați acum în toate acele acte și evenimente la care participați, deoarece veți atrage toate privirile.

Dacă ești singur, forța pe care o primești direct de pe Marte te va face să-ți urmezi impulsurile de dragoste și să iei inițiativa de a atrage pe cine îți dorești. Acea persoană care îți place și care te atrage atât de mult, va răspunde inițiativelor tale și vei putea vedea în următoarele zile că sentimentele tale sunt reciproce. Vor exista o mulțime de șanse ca dragostea să apară în orice activitate pe care o faceți, chiar și unele escapade romantice surprinzătoare care te vor face să înnebunești cu pasiune.

Cosmosul îți pregătește surprize plăcute pentru această perioadă, în care Soarele îți protejează semnul, care te va face să uiți de rănile vechi din trecut. Sub influența lui Jupiter, vei fi mai atras de calitățile intelectuale sau de interesele culturale decât de atractivitatea fizică. Deci, veți fi interesați de oameni foarte culți.

 

Scorpion

Te afli într-o perioadă de schimbări și mari transformări în viața ta. O fază care va avea, de asemenea, un impact asupra sentimentelor și relațiilor dvs. de dragoste. Weekendul acesta veți urma acest trend și va fi foarte agitat. Vor fi surprize de tot felul, lucruri noi și oameni noi care vor deveni parte a vieții tale. Vei interacționa cu oameni din medii foarte diferite, din culturi diferite și din alte țări, vei intra pe rețelele sociale pentru a-ți extinde cercul social. Este posibil să lăsați deoparte acel caracter rezervat și precaut pe care îl are semnul vostru pentru a vă aventura în activități noi sau pentru a încerca să călătoriți pe căi noi. Aventura și necunoscutul te vor atrage. Tot ce vă permite să recuperați iluzia de a descoperi lumi noi și care vă scoate din plictiseală.

Vei participa împreună cu prietenii tăi la un eveniment în care poți să-l cunoști pe fostul tău. Deși la început vei fi invadat de confuzie, vei ști să te învingi. Întâlnirea vă va ajuta să vă dați seama că ați trecut cu siguranță pagina și că nu mai doare să vă gândiți la ce s-a întâmplat. Va fi un weekend în care Scorpionul poate da un armistițiu conflictelor pentru a încerca să se bucure de sentimentele lor cu partenerul lor.

Va fi, de asemenea, momentul să te entuziasmezi din nou și să-ți permiți să crezi din nou în posibilitățile tale de seducție și în puterea ta de a cuceri. Dacă ați terminat recent o poveste sau o aventură romantică care v-a cauzat mai multă durere decât bucurie, vei fi din nou dispus să crezi în dragoste. Este adevărat că veți simți frica dacă vă vor da greș din nou sau vă vor provoca rău, dar nu vei putea înceta să încerci și să lupți pentru fericire.

Viața ta socială va fi destul de intensă, vei întâlni oameni noi și va fi cineva care te va captiva cu zâmbetul și cu acel aspect pe care nu îl vei putea uita.

 

Săgetător

Este posibil ca în acest weekend să existe o oarecare distanță față de partenerul tău. În principiu, este o separare temporară, astfel încât să puteți reflecta asupra situației dvs. Chiar dacă îți provoacă durere și multă neliniște, este necesar ca fiecare să vă gândiți separat la nevoile dvs. individuale și la ceea ce vă aduce relația. Există momente în care sentimentele sunt confuze și ceea ce crezi că este iubire nu este altceva decât o teamă de a te simți singur și asta ar trebui să prețuiești. Dacă rutina a fost instalată în partenerul dvs. de mult timp și nu există iluzie sau complicitate pentru a face față noilor provocări, va trebui să ne gândim la luarea unei decizii.

Cosmosul are noi bucurii și fericire imensă pregătite pentru tine, dar are nevoie ca tu să fii deschis la noi evenimente și să-i lași să intre în viața ta. Numai dacă îi permiteți și lăsați spațiu în viață pentru iluzie și bucurie, veți putea să-i atrageți și să le facilitați instalarea în ea pentru totdeauna. Nu rezista schimbărilor și lasă-te purtat de acest curent reînnoitor care îți va transforma viața în ceva mult mai pozitiv pentru tine.

Este posibil ca, în următoarele zile, să vă reconectați cu cineva din trecutul dvs., care odată v-a făcut să plutiți și că acum îi veți da o șansă. Dacă sunteți singur, întâlnirile cu prietenii și petrecerile cu colegii vor fi locuri favorabile pentru apariția acelei iubiri care vă scoate din singurătate. Influența lui Venus, Mercur și Soare asupra semnului tău în următoarele câteva zile va favoriza aventurile romantice și relațiile amoroase foarte intense.

Nu lăsați temerile sau prejudecățile să vă împiedice să vă bucurați de această vibrație bună pe care Cosmosul o trimite și lăsați-vă sedus. Trăiește fiecare moment așa cum vine. Și acum va fi un moment foarte propice pentru asta, așa că bucură-te de ceea ce Cosmosul îți va pune în cale.

 

Capricorn

Va fi un weekend de bucurie și fericire pentru tine, Capricorn. Un weekend în care te vei simți mai optimist și mai pozitiv și vei vedea partea bună a vieții. Întâlnirile cu familia și prietenii din următoarele zile vă vor ajuta să răspândiți acel optimism și bucurie celor dragi și să le împărtășiți vibrațiile bune. Vei avea senzația că tot ce te înconjoară se mișcă mai repede, că ești lăsat măturat de un curent de reînnoire și că este imposibil să rămâi nemișcat.

Dar departe de a vă deranja sau de a vă face griji pentru asta, o veți accepta și vă veți lăsa purtați de schimbări și de transformarea pozitivă a întregului mediu. Sosirea unor vești foarte bune, foarte surprinzătoare, te va umple de fericire și mare bucurie. Cuplurile semnului vor fi dedicate satisfacerii pasiunilor și împărtășirii sentimentelor lor în nopțile pline de romantism și foc, recuperând iluzia care i-a unit. Este posibil ca în zilele următoare, Capricornul să lase în urmă acele vechi prejudecăți și preconcepții, care l-au împiedicat să se bucure pe deplin de sentimentele sale.

Nu este momentul să scoateți rufele murdare sau să vă opriți la reproșuri vechi pentru partenerul dvs. Concentrează-te doar pe tot ceea ce vă unește. Capricornii care sunt singuri vor dori să se distreze cu prietenii lor și să aibă un weekend fără griji, plin de momente pozitive. Este posibil să nu fie atât de interesați de romantism sau de jocurile de dragoste. Deși puterea lor de seducție va rămâne ridicată, nu vor profita de ea.

Fără îndoială, mișcarea retrogradă a lui Uranus asupra semnului tău va fi în mare parte responsabilă pentru această lipsă de interes în a începe o nouă cucerire. Deși bucuria și distracția nu vor lipsi. Și viața ta socială va fi foarte intensă și vei putea să te bucuri de numeroase întâlniri cu prietenii și familia ta.

 

Vărsător

Zilele următoare va exista o vibrație bună în jurul semnului tău, Vărsător. Va fi o vibrație foarte pozitivă, care îți va oferi o mare vitalitate și un optimism mai mare. Acest lucru vă va permite să faceți față provocărilor și acelor sarcini pe care le aveți în față, într-un mod mai vesel și fără a fi o povară grea. Printre acele provocări care vor fi prezentate în acest weekend se numără și unele schimbări în viața ta de familie sau în cercul tău social cel mai apropiat. Schimbările sunt întotdeauna necesare, deoarece ne permit să evoluăm, dar în cazul dumneavoastră, vor aduce vești foarte pozitive și fericite pentru tine și pentru ai tăi.

Pentru a permite ca toată vibrația să ajungă la viața ta fără interferențe, trebuie să îndepărtezi persoanele cu energie negativă din partea ta și să le ignori bârfa. Trebuie să vă concentrați atenția asupra a tot ceea ce vă va permite să vă atingeți obiectivele și să scăpați de oamenii care încearcă să vă facă să eșuați doar din invidie. Această vibrație bună va ajunge, de asemenea, la relația dvs. actuală, permițându-vă să trăiți momente de mare intensitate și pline de romantism cu partenerul dvs. Vă veți oferi reciproc tot sprijinul și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a putea face față împreună noilor provocări care vor avea loc în următoarele săptămâni.

Dacă ești singur, vei avea sprijinul Cosmosului pentru a-ți lăsa trecutul în urmă și a închide ușile pentru tot ceea ce ți-a provocat atât de multă durere. Acest lucru vă va permite să vă deschideți inima către o persoană nouă care va aduce bucurie și fericire vieții voastre și vă va face să uitați pentru totdeauna vremurile rele. Te vei lăsa sedus de cineva care va veni în viața ta la momentul potrivit pentru a face ca toate acele bariere pe care doar le ridicase să fie demolate.

Nu va mai trebui să vă protejați, deoarece frica și îndoiala vor dispărea din mintea voastră. Iubirea va fi în aer și te va urmări oriunde ai merge.

 

Pești

A venit acel moment mult așteptat când Peștii se pot abandona în brațele persoanei iubite și pot primi toată dragostea de care are nevoie. Weekendul acesta multe dintre visele tale romantice se vor împlini și vei putea trăi cu partenerul tău toate acele situații pe care ți le-ai imaginat. Dacă ați trăit o situație de blocaj sau distanțare în relația dvs., acum toate acestea vor dispărea și vor exista progrese și îmbunătățiri importante. Unele cupluri ar putea lua decizii importante în acest weekend. Formalizați-vă relația, planificați-vă nunta sau încercați o convivialitate pentru a vă întări legătura.

Acum veți primi ajutorul Cosmosului pentru a face să dispară toate acele obstacole și probleme care au împiedicat relația ta să se miște în direcția corectă. Va fi momentul ca Peștii să-și vadă visele împlinite. Chiar și acel vis atât de dorit și pe care deja l-ai crezut imposibil de îndeplinit. Universul te va surprinde oferindu-ți acea dorință pe care ai cerut-o de atâta timp. În cele din urmă, miracolul se va întâmpla și veți putea verifica dacă rugăciunile voastre au fost ascultate.

Va fi, de asemenea, timpul noilor începuturi, al noilor speranțe și iluzii și al lăsării în urmă a tristeții și a singurătății care te prinsese. Veți întâlni o persoană nouă care vă va ajuta să ieșiți din acea gaură în care ați fost blocați și vă va reda iluzia și bucuria. Ai încredere în univers și vei vedea cum nu te dezamăgește, deoarece stelele îți vor fericirea și sunt dispuse să te ajute să o realizezi.

Mercur și Venus în casa a opta vă invită să vă transformați lumea și să introduceți toate acele schimbări care vă permit să vă îmbunătățiți condițiile de viață. În plus, influența Soarelui și în această casă de transformări profunde vă invită să vă reînnoiți în interior și să vă asumați un nou rol. Veți putea lăsa în urmă acele frici vechi care v-au cuprins și vă fac să nu permiteți sosirea fericirii pe care o meritați atât de mult.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel