Horoscop weekend 21 - 23 mai 2021. Soarele intră în Gemeni: Leii vor fi dărâmați, iar Peștii se vor simți iubiți. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop weekend 21 - 23 mai 2021. Soarele intră în Gemeni Leii vor fi dărâmați, iar Peștii se vor simți iubiți. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop weekend 21 - 23 mai 2021. Soarele intră în Gemeni Leii vor fi dărâmați, iar Peștii se vor simți iubiți. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul de weekend 21 - 23 mai 2021 vă aduce un nou ciclu, în care relațiile și conexiunile au prioritate. 

Soarele intră astăzi în Gemeni, iar comunicarea va fi cheia. Steaua noastră, care stabilește ritmurile pe Pământ, trece de la un semn al Pământului la un semn al Aerului. Este timpul să învățăm, să vorbim, să călătorim, să studiem, să scriem. În acest weekend va fi un tranzit foarte favorabil, deoarece, în trecerea sa prin Gemeni, Soarele va fi însoțit de Mercur și Venus.

Citește și: Gromovnic, vechiul horoscop al românilor, previziuni pentru anul 2021: „Toamna cu multe boli. Moarte în neamul omenesc“

În ziua de 22 mai Luna va fi în Balanță, potrivită pentru expansiunea vitală și pentru a da o notă supremă experiențelor. Luna în Balanță este favorabilă pentru relațiile romantice.

 

Horoscopul de weekend 21 - 23 mai 2021

 

Berbec

Vineri ar fi important să lăsați lucrurile să funcționeze mai natural. Dorința de a forța lucrurile nu ar fi cea mai bună opțiune, în dragoste sau orice altceva. Așteptați rezultatele bune care ar putea veni din mâna cuiva care vă ajută. Sâmbătă va fi o zi interesantă în care jocul emoțional va fi combinat cu rațiunea înainte de a deschide gura. Vei avea sufletul calm. Duminică va fi ziua care vă invită la reflecții și gânduri care vă va ajuta să vă îmbunătățiți ca oameni. Observați membrii familiei dvs. care ar putea avea anxietăți pe care le este greu să le exprime. Căutați dialog. O zi plăcută pentru a genera pace și armonie. 

Taur

Vineri veți avea conversații foarte intime și pozitive cu partenerul/a. Finanțele dvs. își va căuta direcția, iar dvs. veți încerca să nu dispați și să vă gândiți că întreaga lume este în criză. Sâmbătă veți scoate la iveală înțelegerea și ajutorul. Sănătatea mintală și emoțională este în echilibru și ai putea profita pentru a simți că viața se îmbunătățește. Duminică ați putea primi propuneri la locul de muncă la care ar trebui să fie foarte atenți. Știm că nu tot ce strălucește este aur. Prudență maximă!

Gemeni

Vineri este o zi perfectă pentru a face sport, iar casa este locul propice pentru asta. Faceți puțină mișcare pentru a vă relaxa. Sâmbătă va fi o zi bună de reîntâlnire cu familia. Veți observă că trebuie să începeți să acceptați că valoarea libertății de opinie în casă este necesară. Jovialitate internă în această zi liniștită și pașnică de duminică. Gemenii se vor bucura de intimitatea casei făcând lucruri pentru asta. Vă veți simți confortabil cu realizările voastre. 

Rac

Vineri veți reînnoi speranța cu privire la vechile conflicte cu oamenii de la serviciu. De asemenea, vă veți dori ca iubirea să se stabilizeze. Sâmbătă veți reuși să ignorați zvonurile cu privire la vorbele care sunt spuse despre dvs. Duminică veți avea multă vitalitate și sentimente mixte gândindu-vă la oamenii din trecut. Aveți grijă să nu cădeți în depresii inutile. Totul se întâmplă cu un motiv anume.

Leu

Vineri, forța acestui Soare în Gemeni vă va face să fiți lideri în mod natural. Veți încearca să calmați acel impuls care uneori depășește și ignoră realizările dvs. Lupta internă a dvs. trebuie să se calmeze. Sâmbătă veți fi dărâmat despre posibile vești care vă descurajează în ceea ce privește activitățile dvs. Nu disperați! Aveți încredere în inteligența dvs. Duminică veți putea să lucrați în liniște, dar veți avea posibilitatea de a vă putea odihni. Veți fi receptivi și analitici în revizuirea problemelor de muncă.

Fecioară

Vineri veți primi vești proaste, neașteptate la întrebările dvs. Gândiți-vă că Universul are propria sa ordine în alb și negru. Sâmbătă va fi o zi oarecum emoționantă. Nu vă întoarceți la atitudini din trecut care nu v-au adus nimic pozitiv. Ar fi bine să vă puteți lua timp pentru relaxare. Duminică veți fi atenți la pretențiile partenerului/partenerei. Este un moment bun pentru a face o schimbare în rutina care ar putea să vă supere și să vă streseze. Lucrurile pot fi făcute diferit. 

Balanță

Vineri profitați de starea dvs. de spirit calmă. Căutați să vă proiectați ideile cu credință, atitudine care trebuie luată în considerare în fața nesiguranțelor care uneori vă caracterizează. Sâmbătă evitați să discutați lucruri banale sau superficiale care, fiind așa, ne pot duce la deteriorarea momentelor bune pe care le putem petrece acasă. Încearcă să depășești fricile care uneori te paralizează pentru a-ți îndeplini dorințele. Duminică va trebui să analizați ce măncați. Transferarea anxietății la alimente nu este cea mai bună opțiune. Găsiți timp pentru a face o serie de exerciții acasă.

Scorpion

Vineri va fi o zi bună pentru fapte concrete în planul financiar. Veți avea un zâmbet ușurat după ce recunoașterea greșelilor vă va face să evoluați. Sâmbătă vă veți desfășura energia impresionantă pentru a dezvolta idei inovatoare și pozitive. Vă veți ocupa de problemele intra-familiale și veți aduce contribuția lucidă plină de forță pentru binele tuturor. Duminică veți descoperi că noile dvs. modalități de comunicare pot aduce persoane interesante în jur. 

Săgetător

Vineri va fi ziua cu lipsă de răspunsuri care păreau să sosească. Nu este necesar să vă presați pentru a vă atinge obiectivele. Gestionarea emoțiilor și a nervilor este o sarcină pe care trebuie să o facem cu toții. Sâmbătă veți avea o stare de nervi gândinu-vă la trecut și o veți face fără să vreți sau să fără să cunoașteți profunzimea disconfortului pe care o generează această stare. Respirați adânc și expirați durerea. Duminică încearcați să nu vă pierdeți controlul lăsându-vă purtat de impulsuri. 

Capricorn

Vineri veți simți că punctele dvs. de vedere nu sunt înțelese de familie. Planul financiar va fi clarificat. Sâmbătă veși dori să mutați lucrurile acasă. Totul este plin de energie, deci trebuie să aveți grijă de ea și să o reînnoiți. Duminică veți căuta să faceți modul de relaționare afectiv mai flexibil. Ascultă-i pe cei dragi și prețuiește acele cuvinte revărsate din dragoste. Răscruci financiare care produc nervi și tulburări, astăzi nu mai contează atât de mult. 

Vărsător

Vineri veți căuta cea mai bună parte din tot ceea ce trăiți. Va fi o zi în care veți simți că vechile dvs. structuri s-ar putea schimba, atenuând starea de vinovăție. Sâmbătă conectați-vă cu interesele personale, ambițiile sau dorințele. Nu redirecționați inutil energia către lucruri care nu au nicio importanță reală. Duminică veți avea o energie mai bună, un scop de a vă liniști și o reapariție a entuziasmului. Veți apela la simplitate, o opțiune mai bună pentru a trăi în pace. 

Pești

Vineri vă veți conecta cu o nevoie puternică de a face ceva nou, care să vă permită să deveniți creativi. Sâmbătă vă veți simți protejat, veți simți afecțiunea celuilalt. Duminică va fi ziua ideală pentru a face curățenia casei. Va fi o duminică foarte încărcată de energie și trebuie să vă îndreptați gândurile pentru a vă îndeplini idealurile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel