Horoscop tarot, vineri 18 februarie. Pești, ceva minunat vine la voi, Fecioarele au parte de o surpriză în familie!

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Citirea ta de tarot cu o carte pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru vineri, 18 februarie 2022, cu o predicție inedită!

Află ce îți rezervă citirea zilnică a cărților de tarot ale semnului tău zodiacal pentru vineri, 18 februarie 2022.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

2. -imagine fara descriere- (t1.png)

 

Carte de tarot: Nouă de Pentacle, inversată

Berbec, când vezi cartea Nouă de Pentacle, inversată, este timpul să ai o conversație sinceră cu tine însuți despre bani. Poți avea tendința de a cheltui prea mult, așa că această carte îți spune să revii pe drumul cel bun cu un buget stabilit. Dacă poți, evită să cumperi impulsiv lucruri de care nu ai nevoie, chiar dacă ți se pare potrivit pe moment.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

3. -imagine fara descriere- (t2.png)

 

Carte de tarot: Șase de bâte, inversat

O greșeală sau o nesiguranță în legătură cu o decizie te poate face să te simți deprimat în privința ta. Dar Șase de bâte inversat nu spune că așa ar trebui să fie. Îți dezvăluie faptul că sentimentele tale au nevoie să ți se arate adevărul despre realitatea ta. Ai o tonă de lucruri minunate care te avantajează. Ideea este ca tu să îți permiți să le vezi așa cum sunt.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

4. -imagine fara descriere- (t3.png)

 

Carte de tarot: Cinci de spade, inversat

Nimănui nu-i place sau nu se bucură atunci când există probleme, bătălii constante care se dovedesc a fi un chin pentru inima ta. Așadar, atunci când vezi în tarot Cinci de spade inversat, primești steagul alb al capitulării. Universul spune că o pauză mare în toată tensiunea vine în curând spre tine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

5. -imagine fara descriere- (t4.png)

 

Carte de tarot: Împărăteasa

O abordare mai blândă este adesea subestimată și văzută ca o slăbiciune, dar pentru tine, Racule, aceasta este calea pe care trebuie să o urmezi. Cartea de tarot Împărăteasa îți arată că este în regulă să fii tu însuți. Nu trebuie să dovedești nimănui că ești puternic prin folosirea forței. Poți fi atât de blând pe cât ai nevoie, dacă acesta este modul în care simți că funcționează cel mai bine pentru tine.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

 

7. -imagine fara descriere- (t5.png)

 

Carte de tarot: Zece de bâte, inversat

Nu îți poți oferi inima pe tavă mereu. De asemenea, nu ar trebui să te îngrijorezi prea mult pentru lucruri care nu sunt în mâinile tale să le schimbi. S-ar putea să privești pe cineva pe care îl iubești cum ia decizii oribile, dar Zece de bâte inversat spune că asta este viața lor și lecția pe care trebuie să o învețe. Dă-te la o parte și lasă universul să facă treaba, fără să fii atras de un curent emoțional.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

8. -imagine fara descriere- (t6.png)

 

Carte de tarot: Patru de bâte

O casă frumoasă, o familie minunată, un loc pe care să îl numești al tău - acestea sunt comorile pe care vrei să le ai în viața ta. Patru de bâte spune să țintești spre ele și să muncești pentru ceea ce îți dorești. Nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin, chiar dacă există provocări pe parcurs. Acestea vor veni la tine destul de curând, dar cu sârguință și timp.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

9. -imagine fara descriere- (t7.png)

 

Carte de tarot: Dreptatea

Este posibil ca lumea să nu trateze întotdeauna oamenii în modul în care ar trebui să fie tratați, dar treaba ta este să rămâi cinstit, direct și demn de încredere. Trebuie să te privești în fiecare zi în oglindă. Așa că, atunci când vine vorba de a face ceea ce trebuie, fă-o de dragul integrității.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

10. -imagine fara descriere- (t8.png)

 

Carte de tarot: Cinci de Pentacle

Banii sunt o resursă care poate fi refăcută și, chiar dacă îți va lua ceva timp să revii acolo unde erai înainte de apariția unei crize, vei reuși. Lucrurile au un mod amuzant de a se egaliza atunci când trebuie să cheltuiești bani pe o factură sau pe o persoană brusc. Obțineți o pauză la serviciu. Apare ceva mai mult timp, apare o resursă. Toate acestea sunt cadouri care ajută la contracararea unei pierderi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

11. -imagine fara descriere- (t9.png)

 

Carte de tarot: Patru de Cupă

Plictiseala sau realizarea aceluiași lucru la nesfârșit nu sunt deloc două activități ușoare pentru un săgetător. Dar rutina este ceea ce îți va face viața mai dulce. Bucură-te de ceea ce este previzibil, Săgetătorule. Chiar dacă crezi că este plictisitor și că nu merită. Vei descoperi că îți oferă un sentiment de siguranță și confort într-o bună zi.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

12. -imagine fara descriere- (t10.png)

 

Carte de tarot: Șase de spade, inversat

Nu-ți plac schimbările atunci când nu sunt lucruri pe care le-ai implementat tu. S-ar putea să nu apreciezi când altcineva te obligă să faci lucrurile în felul lui, dar de data aceasta este important să renunți la nevoia de a fi mereu șeful. Șase de spade inversat spune că urmează să te lași ghidat de altcineva, așa că pregătește-te.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

13. -imagine fara descriere- (t11.png)

 

Carte de tarot: Zece de Pentacle, inversat

A fi bogat nu este totul, dar poate fi util să știi că banii sunt acolo dacă ai nevoie de ei. Nu este nimic greșit în a-ți dori să ai mai multe venituri, așa că, dacă te întrebi dacă ar trebui să aplici pentru un alt loc de muncă sau să lucrezi mai mult, această carte îți spune să faci asta. Dar nu pune preț pe bani atunci când vine vorba de ceea ce te face fericit cu adevărat.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

 

14. -imagine fara descriere- (t12.png)

 

Carte de tarot: Asul de spade

Ceva minunat vine la tine printr-un gând sau o idee, după cum îți spune Asul de spade. S-ar putea să meditezi sau să faci ceva care să te scoată dn rutina în care ai ajuns și să te reconectezi cu lumea viselor tale. Orice s-ar întâmpla, mintea și inima ta se aliniază pentru a te ajuta să vezi ceva foarte clar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel