Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete / Foto: Unsplash

Horoscop numerologic pentru luna noiembrie. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele și care sunt zilele tale norocoase. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


S-ar putea să le permiteți altora să vă denigreze și să vă submineze eforturile. Ceea ce se întâmplă se întoarce. Să faci față cinismului unui prieten este dificil, dar îți dai seama că nu poți schimba pe toată lumea. Să te îndepărtezi în tăcere este o alternativă preferabilă. Acesta este cel mai bun mod de a-i da o lecție. Te confrunți cu un blocaj creativ în acest moment. Chiar dacă aveți atât de multe idei, cuvintele și acțiunile par să nu curgă. Lasă-ți credințele deoparte pentru moment. Expuneți-vă unor experiențe noi.

Zilele norocoase: 1, 9, 15, 18, 23, 27


Taur. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Ești în mod exagerat în acest moment și trebuie să ai grijă să nu exagerezi. Fă-ți o idee clară a obiectivului tău, altfel vei pierde timpul. A fi rănit te poate face uneori înțelept, dacă ești în ton cu lecțiile vieții din punct de vedere spiritual. Astăzi, dacă ești rănit, privește sensul profund al experienței. Te simți tensionat emoțional în munca ta. Trebuie să găsești noi modalități de a-ți face munca mai creativă. Prietenii ar putea avea probleme duble astăzi, deoarece vor avea păreri diferite în ceea ce privește ceea ce constituie plăcerea.

Zilele norocoase: 5, 6, 8, 14, 15, 17, 23, 24, 26


Gemeni. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Nu trebuie să lași familia și sistemele lor de credință să îți umbrească cele mai bune eforturi. Este important să vă păstrați independența și să vă urmați calea. Trebuie să fii diplomat și să respecți părerile celorlalți. Este posibil ca cineva drag să nu se simtă bine acum și vei avea nevoie de timp pentru a-l asista. Acest lucru va fi foarte apreciat. Acest lucru înseamnă, de asemenea, reprogramarea întâlnirilor, analizarea scopurilor și obiectivelor tale și înțelegerea faptului că timpul este mai valoros acum.

Zilele norocoase: 3, 5, 7, 8, 14, 15, 17, 22, 23, 25


Rac. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Prietenii dvs. nu se înțeleg cu dvs. Ei nu vor vedea care este scopul tău în anumite acțiuni, indiferent cât de mult crezi că ai sens. S-ar putea să fiți nevoit să vă bucurați singur de această zi. Firul spiritual continuă să vă fascineze în prezent. Începi să vezi legături subiacente în circumstanțele tale actuale. S-ar putea să aveți unele deja vu-uri. Comportamentul soțului sau partenerului dvs. este neregulat acum. Acest lucru ar putea fi rezultatul unor presiuni profesionale pe care nu le-au dezvăluit.

Zilele norocoase: 2, 3, 13, 17, 21, 28, 29


Leu. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Este posibil să aveți de-a face cu cineva care are o fire geloasă sau posesivă. S-ar putea să nu vă dați seama de acest lucru decât atunci când este prea târziu. A fi prea încrezător nu este o idee bună. Odată alertat, instinctul tău va fi să ripostezi și să le subliniezi greșelile, ceea ce nu va face decât să agraveze situația. Cel mai bine ar fi să folosiți puțină psihologie inversă pentru a înțelege de ce această persoană se comportă atât de ciudat. Luați în considerare cu atenție trecutul. Făcând acest lucru în mod imparțial vă oferă o perspectivă mai profundă asupra comportamentului și a motivelor pentru care oamenii reacționează așa cum o fac.

Zilele norocoase: 1, 4, 9, 10, 12, 18, 19, 21, 27, 28


Fecioară. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Deși o nouă relație începe să prindă contur în această lună, s-ar putea să aveți două păreri în această privință. Amintirile și preocupările din trecut vă confruntă. Dacă te afli într-o stare de confuzie, trebuie să ocolești gândurile care te doboară. Cel mai bine ar fi să treci acum peste toate acestea. De asemenea, trebuie să te ocupi de probleme legate de proprietate sau de alte subiecte conexe. Puterile tale creative trag într-o altă direcție, una de independență. Fii cu ochii în patru pentru cei care îți pot fi de folos în demersurile tale.

Zilele norocoase: 2, 4, 5, 6, 8, 14, 17, 23, 30


Balanță. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Vei reuși să faci multe astăzi dacă vei deține controlul. Chiar dacă reușești orice îți propui, ești puțin obosit. Începe o perioadă de anchetă profesională. Vreți să vă păstrați opțiunile deschise. Acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Nu îți este teamă să iei în considerare alte căi în viața ta. Împuternicirea celorlalți face parte din acest nou ciclu. Ajutarea celor din jurul tău se potrivește perfect cu ceea ce vrei să realizezi. Poți vedea imaginea de ansamblu și în relațiile tale.

Zilele norocoase: 2, 4, 5, 14, 15, 16, 24, 25


Scorpion. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Ieșiți din cercul vostru strâns de prieteni și rude. Este timpul să cunoști oameni noi. Nimic nu se va schimba dacă rămâi acolo unde ești, fără să explorezi posibilitățile vieții. Cel mai bine ar fi să vă eliberați convingerile și aspirațiile de condiționările anterioare. Este un moment excelent pentru a fi îndrăzneț și curios față de viață. Veți crește și vă veți extinde curiozitatea nou descoperită. Trebuie să rămâi pozitiv și să nu lași întârzierile sau temerile să influențeze ceea ce universul îți aduce acum.

Zilele norocoase: 2, 3, 12, 18, 20, 21, 27, 29

 

Săgetător. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Te temi de ceva ce nu există. Sunteți mai sensibil decât credeți, așa că nu lăsați acest lucru să vă afecteze prea mult emoțiile. Nu crezi neapărat în puterea necunoscutului, dar acum ar fi o idee bună să iei această noțiune mai în serios. O mică problemă astăzi te va lăsa într-o stare de nervozitate și, posibil, degajată. Este posibil ca oamenii să vă considere inflexibil sau nesigur. Abțineți-vă să nu vă deprimați sau să vă plângeți de milă, pentru că s-ar putea să nu treceți niciodată peste asta.

Zilele norocoase: 2, 3, 4, 9, 11, 13, 18, 20, 21, 26


Capricorn. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Astăzi, comunicarea cu ceilalți poate fi mai dificilă, deoarece oamenii se împotrivesc la ceea ce spui. Poate fi vorba de orice, de la cum să te duci pe tine sau pe alții de la A la B sau chiar, eventual, de preocupări legate de o mașină nouă sau de îmbunătățiri la vehiculele existente. S-ar putea să fie nevoie să vă luați rămas bun de la cineva, de la un prieten sau de la un membru al familiei care ar putea pleca. Acest lucru este, de asemenea, legat de eliminarea acelor lucruri din viață care nu mai sunt necesare. Este mai ușor să elimini ceea ce nu vrei decât să îți dai seama ce vrei.

Zilele norocoase: 5, 6, 8, 14, 15, 17, 23, 24, 26


Vărsător. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Emoționalismul nu-și are locul la locul de muncă. Este posibil să reacționați dacă cineva încearcă să vă tragă de sfori și să vă apese pe butoanele fierbinți. S-ar putea ca cineva de acasă să aibă o problemă care să vă joace pe degete. Ai grijă să nu lași ca problemele tale să se răsfrângă asupra treburilor profesionale. Viața de familie poate fi imposibil de gestionat dacă nu ai o organizare pusă la punct. Deși ți-ai făcut singur norocul și ai muncit din greu, trebuie să echilibrezi asta cu o odihnă adecvată. Nu trebuie să faci pe martirul.

Zilele norocoase: 4, 5, 6, 13, 14, 15, 22, 23, 24


Pești. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie


Vă puteți folosi acum de personalitatea dvs. agreabilă pentru a vă valorifica puterile de a face bani. Cheia astăzi este calitatea, nu cantitatea. Stabilirea unei legături cu cineva din trecutul tău necesită cercetare. Intuiția ta îți spune că trebuie să vă conectați, așa că nu renunța până nu se întâmplă. Trebuie să faci o excepție și să-ți faci timp pentru a asculta problemele cu care se confruntă un prieten apropiat. S-ar putea să nu fiți conștient de amploarea situației lor dificile, dar în cele din urmă vă dați seama de ceea ce poate ați trecut cu vederea anterior.

Zilele norocoase: 2, 3, 9, 10, 13, 18, 19, 21

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel