Horoscop special. Ce culoare te reprezintă în luna noiembrie în funcție de previziunile astrologice

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Află ce culoare te reprezintă în luna noiembrie în funcție de previziunile astrologice. Astrele au pregătit horoscopul pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești pentru luna noiembrie și nuanțele care se vor regăsi în viața lor cel mai mult.

Berbec. Horoscop special

 

Culoare: Roșu închis


S-ar putea să vă simțiți puțin izolat, dar cercetarea filozofică vă ajută să vă dați seama de sensul profund al vieții. Nu te lăsa prea mult prins de aceste lucruri și păstrează viața practică. Poți fi entuziasmat de relații, dar și obsesiv. Încearcă să îți menții o viziune echilibrată asupra lucrurilor, fără să te lași dus de val. Trebuie să te debarasezi de punctele de vedere dogmatice. Acestea nu vor face decât să cauzeze probleme între tine și cineva pe care îl placi cu adevărat. Nu lăsa nici diferențele politice să stea în calea unei relații bune.

 

1. Foto: Unsp... (berbec-culoare.png)


Taur. Horoscop special

 

Culoare: Roz

Viața socială este favorizată acum, iar tu vei opta să petreci mai mult timp cu prietenii decât să fii singur. Spune-ți că meriți să te bucuri de tine însuți, distrându-te. Este în regulă, atâta timp cât nu îți umfli bugetul. Începi să înțelegi, totuși, că a avea bani nu echivalează neapărat cu fericirea. Dacă vă confruntați cu probleme familiale, a fi rece și imparțială în relația cu rudele va fi un avantaj distinct. Încercați să adoptați o abordare rațională a sănătății, deoarece acest lucru vă va spori productivitatea.

 

2. Foto: Unsp... (taur-culori.png)

 

Gemeni. Horoscop special

 

Culoare: Galben

S-ar putea să fiți supărat pe dvs. pentru că ați cumpărat ceva prematur. Ați fost impulsiv și s-ar putea să nu fi citit mai întâi toate informațiile corespunzătoare. Înainte de a vă entuziasma în legătură cu o nouă piesă de tehnologie, de ce nu verificați forumurile online? Vedeți ce este "în neregulă" cu produsul pentru a obține mai întâi punctul de vedere al avocatului diavolului. De asemenea, este posibil să fi urmat exemplul unui prieten și să fi sărit în sus. Aceasta este o mentalitate de modă trecătoare. Dacă aveți o garanție, nu este prea târziu să returnați produsul.

 

3. Foto: Unsp... (gemeni-culoare.png)

 

Rac. Horoscop special

 

Culoare: Bronz

Trebuie să vă țineți companie cu oameni înălțători și cu cei care sunt mai buni decât dumneavoastră. Lasă-ți deoparte ego-ul și lasă-le expertiza lor să te ajute să ajungi la nivelul următor. Poți învăța multe de la ei. Te-ai putea simți stânjenit dacă trebuie să dai dovadă de prejudecată față de o persoană sau alta la locul de muncă. Este firesc să vă exprimați preferințele, așa că nu vă simțiți vinovat. Relațiile amoroase s-ar putea împotmoli în probleme de control, iar comunicarea deficitară este sursa acestei probleme. Fiți la fel de transparent precum vă așteptați să fie și ceilalți. Să înveți un câine bătrân trucuri noi nu va funcționa. Permiteți-le oamenilor să facă lucrurile în modul în care funcționează pentru ei.

 

4. Foto: Unsp... (rac-culoare.png)

 

Leu. Horoscop special

 

Culoare: Auriu

Noi responsabilități financiare pot apărea în calea dumneavoastră și vă pot cere să puneți bani în plus, dar vă pot stimula și creditul. În primul rând, începeți cu începutul. Reasamblați-vă planurile financiare și creați-vă datorii suplimentare. Trebuie să vă priviți finanțele dintr-o perspectivă complet diferită. Este important să verificați de două ori înainte de a semna pe linia punctată. Va fi ușor să te bagi mai adânc decât ți-ai dori. Citiți textul cu litere mici. Această perioadă este pozitivă pentru relațiile de la locul de muncă și îți oferă relaxare la serviciu.

 

5. Foto: Unsp... (leu-culoare.png)

 

Fecioară. Horoscop special

 

Culoare: Verde

Îți poți împărtăși conceptele, poți propune planuri noi și îndrăznețe și poți obține sprijinul de care ai nevoie din partea celorlalți. Executați-vă ideile cu încredere. Nu deveniți prea pretențios în relațiile dvs. Îți vei eroda puterea și capacitatea de a negocia în favoarea ta. Este necesar un echilibru între a da și a primi. Căutarea unui mentor este în programul tău. Nu te grăbi dacă nu găsești imediat pe cineva care să fie autentic și capabil să răspundă nevoilor tale specifice în acest moment. Cumpărarea și vânzarea aduc oportunități norocoase.

 

6. Foto: Unsp... (fecioara-culoare.png)

 

Balanță. Horoscop special

 

Culoare: Albastru

S-ar putea să nu te simți în armonie cu prietenii tăi acum. Este posibil ca nivelurile voastre de energie să nu fie atât de bine aliniate. Tu preferi o situație mai intelectuală și mai relaxată, în timp ce ei vor să facă ceva mai îndrăzneț și mai fizic. În această perioadă va fi nevoie de ceva concesii, cu alte cuvinte, de compromis. În ceea ce privește locul de muncă, acesta va lua o schimbare dramatică de direcție, ridicându-vă în cele din urmă în circumstanțe mai mari și mai bune. Acesta este un moment bun pentru a fi îndrăzneț, căutând persoane care vă ajută să vă extindeți sistemele de credință nou descoperite.

 

7. Foto: Unsp... (balanta-culoare.png)

 

Scorpion. Horoscop special

 

Culoare: Maro

Șantajul emoțional este ceva ce nu vei tolera în această perioadă, dar, din păcate, s-ar putea să fii nevoit să te confrunți cu el. Poate fi vorba sau nu de cineva cu care ai o relație romantică, dar în orice caz, depășirea limitelor fair-play-ului și a relației va duce la o replică rapidă din partea ta. Dacă îl ai în vedere, ar trebui să fii prudent în timpul călătoriei, să încetinești în curbe, să fii atent la partea din spate într-o călătorie sau deplasare viitoare și să fii pregătit pentru obstacole neprevăzute, cum ar fi un blocaj rutier sau o redirecționare a traficului.

 

8. Foto: Unsp... (scorpion-culoare.png)

 

Săgetător. Horoscop special

 

Culoare: Roșu aprins

Comunicările capătă acum un ton mai serios, ceea ce îți activează gândirea. Acest lucru ar putea însemna o răsturnare de situație în ceea ce privește opiniile și atitudinile tale mai progresiste. S-ar putea să considerați că este potrivit în acest moment să simplificați și să vă faceți planificarea și comunicarea puțin mai conservatoare. Acest lucru are unele beneficii neașteptate. Probabil că porți cu tine dezordine și bagaje inutile, la figurat sau la propriu. Descarcă-te de obiectele vechi care te leagă de trecut și îți aglomerează mediul.

 

9. Foto: Unsp... (sagetator-culoare.png)

 

Capricorn. Horoscop special

 

Culoare: Mov închis

Dacă ar fi greu de accesat informații specifice. S-ar putea să primiți brusc ceea ce căutați printr-o sursă cât se poate de improbabilă. Interesul pentru noi sisteme sau tehnologii se va dezvolta acum. Subiectele din stânga câmpului sunt posibil să fie o modalitate de a-ți îmbunătăți setul general de abilități. Vă puteți îmbunătăți statutul profesional sub aceste influențe celeste. În altă ordine de idei, nu este întotdeauna posibil să îi ajuți pe alții dacă ei nu se ajută singuri. Recunoașteți-i pe cei care pot sau nu pot fi ajutați. Vă veți economisi mult timp.

 

10. Foto: Unsp... (capricorn-culoare.png)

 

Vărsător. Horoscop special

 

Culoare: Mov deschis

Îți va face plăcere să faci o săritură cu spatele, mai ales dacă este o răzbunare față de cineva care te-a dezamăgit recent. Ai grijă, însă, sau s-ar putea transforma într-un cerc vicios. Aștepți ceva important la serviciu, dar s-ar putea să fii nevoit să păstrezi un profil scăzut și să nu cheltui prea mult înainte de a primi acea mărire de salariu. Lucrează la înțelegerea sentimentelor tale. Progresul este evident acum și vei obține o oarecare recunoaștere pentru munca pe care o faci succesul extraordinar în atingerea unui nivel mai înalt de claritate în interiorul tău. Te simți întins emoțional în cariera ta. Găsirea unor noi modalități de a-ți face munca mai creativă ar fi cea mai bună.

 

11. Foto: Unsp... (varsator-culoare.png)

 

Pești. Horoscop special

 

Culoare: Turcoaz

Refacerea personalității tale ar putea începe să se apropie de o compulsie obsesivă. Încearcă să te bucuri de a fi cine ești. Încă mai poți schimba fațete ale personalității tale fără a fi fals. Poate că este timpul să vă puneți laolaltă memoriile și să scrieți o carte. Ai putea cel puțin să-ți notezi experiențele și să încerci să legi punctele în acest fel. Acest lucru te poate ajuta să obții o viziune obiectivă asupra vieții tale și asupra locului în care ai prefera să te afli.

 

12. Foto: Unsp... (pesti-culoare.png)

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel