Horoscop special: Care sunt cele mai romantice zodii și care nu sunt potrivite deloc pentru întâlniri

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Dacă te-ai născut sub acest semn, înseamnă că nu ești un mare fan al întâlnirilor romantice. Dacă ești împreună cu una dintre aceste zodii, mai bine te gândești la alt mod de a-ți petrece timpul cu ele.

Îți vine să crezi sau nu, unele persoane chiar se luptă cu întâlnirile romantice. Pur și simplu ajung să facă aceleași greșeli la fiecare întâlnire la care merg, pentru că nu au nicio idee despre romantism, sensibilitate și afecțiune în general.

Toate aceste tipuri de persoane devin în cele din urmă atât de stresare încât întâlnirea cu una dintre ele poate fi destul de frustrantă. Pentru cei care vor să stea departe de aceste persoane, astrologia este soluția ideală.

 

1. Taur

 

Supraanaliza este o trăsătură împărtășită de toate persoanele Taur, ceea ce cu siguranță îi va enerva pe cei cu care se întâlnesc la un moment dat. Înainte de a merge la o întâlnire, indivizii petrec mult timp gândindu-se la ce ar trebui să spună sau să facă pentru a evita să devină stânjenitori. Taurii se entuziasmează prea mult în legătură cu întâlnirile și nu reușesc să recunoască faptul că acestea ar trebui să fie întotdeauna relaxate și nestructurate.

 

2. Fecioară

 

Una dintre trăsăturile lor principale este că pot avea tendința de a fi mult prea critici, ceea ce poate să nu fie bine primit de persoanele cu care se întâlnesc. Fecioarele se străduiesc să fie lipsite de griji și deschise la minte. Ei devin foarte duri și stricți. Ei pot fi prea rapizi în a desconsidera eforturile celorlalți.

 

3. Scorpion

 

Scorpionii sunt cei mai dificili atunci când vine vorba de întâlniri, iar motivul din spatele acestui lucru este că pur și simplu urăsc să fie restricționați la o singură persoană, iar dacă din fericire încep să se întâlnească cu cineva special în viața lor, atunci vor încerca să fugă cât mai curând posibil. Acest lucru va face cu siguranță viața grea pentru partenerul lor.

 

4. Capricorn

 

Capricornii sunt mult prea concentrați pe munca lor pentru a fi interesați de întâlniri, ceea ce provoacă un dezastru în viața lor personală, deoarece nu pot amesteca viața profesională cu cea personală și nu sunt genul care să rămână deloc în jocul întâlnirilor.

 

5. Vărsător

 

Persoanele care sunt Vărsător sunt incredibil de independente și nu se pot angaja față de o singură persoană. În plus, le lipsește încrederea în sine și sunt stângaci din punct de vedere social. Au probleme grave cu încrederea și ar putea fi prea invazive în viața persoanelor cu care abia încep să se întâlnească.

Dar să nu excludem restul zodiilor din acest top. În timp ce multe semne zodiacale se încadrează la mijlocul topului atunci când vine vorba de întâlniri, precum Berbecul, Gemenii, Racul, Leul și Balanța, există și doi participanți în extrema cealaltă, care sunt perfecți pentru a te vrăji.

 

Zodiile care te cuceresc în câteva momente

 

1. Săgetătorul

 

Săgetătorii sunt vânătorii zodiacului în materie de dragoste, un fel de Cupidon. Însă, față de Scorpioni care zburdă de la un partener la altul, Săgetătorul caută acea pradă perfectă alături de care să aibă o poveste de dragoste ca în filme. Astfel, șarmantul arcaș are cuvintele la el, iar atracția pe care o emană este absolut incredibilă. Atunci când iubește cu adevărat fiecare întâlnire va fi unică și te va surprinde cu locuri impresionante precum un picnic sub luna plină, știind să îmbine perfect misterul cu distracția.

 

2. Pești

 

Nu cu mult diferiți de Săgetători, Peștii știu să te facă să îi iubești prin o mulțime de feluri, însă Asul din mânecă în cazul lor este sensibilitatea. Peștele caută un partener care să fie loial și alături de care să poată fi adevăratul sine, să plângă, să râdă, să empatizeze cu tornada sa de sentimente. Astfel, Peștii te vor scoate la o întâlnire ca în Romeo și Julieta, cu flori, muzică simfonică, la un bal mascat poate, pentru a-ți testa latura artistică, sensibilă. Tehnica lor nu are cum să nu te facă să te îndrăgostești de ei, însă cel care trebuie să impresioneze aici ești tu, de fapt.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel