Horoscop special. Trei zodii vor avea o săptămână grea: Va fi una dintre cele mai dificile perioade pentru acești nativi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Trei zodii vor avea o săptămână grea: Va fi una dintre cele mai dificile perioade pentru acești nativi
Horoscop special. Trei zodii vor avea o săptămână grea: Va fi una dintre cele mai dificile perioade pentru acești nativi

Horoscopul săptămânii prezice că trei semne ale zodiacului vor avea una dintre cele mai dificile săptămâni din noiembrie. Care sunt recomandările astrologice dacă ești una dintre ele.

Dacă ești una dintre zodiile care va avea una dintre cele mai grele săptămâni din 14 până în 19 noiembrie 2022, horoscopul îți spune la ce să te aștepți în aceste zile pentru a depăși asaltul cosmic pe care universul ți l-a pregătit.

Din fericire, nu înseamnă că vei avea ghinion, totuși, ceva în tine te va face să te răzvrătești împotriva propriilor gânduri, ceea ce se datorează influenței pe care o va exercita pătratul Lunii Uranus.

Apoi, în timpul săptămânii, satelitul nostru natural va fi în opoziție cu Saturn, provocând fermitate în deciziile tale. Pe scurt, asta înseamnă că nu vei avea chef ca oamenii să facă presupuneri despre tine.

Și pentru a adăuga mai multă dramatism, energia ta va deveni agresivă din cauza pozițiilor lui Pluto și Marte. Dacă ești Gemeni, Scorpion sau Capricorn, influența planetară descrisă mai sus te va afecta mai mult decât ți-ai dori, așa că la ce să te aștepți în această săptămână?

Horoscop special. Ce zile norocoase ai în luna noiembrie - Previziuni complete

 

Trei zodii vor avea o săptămână grea: Va fi una dintre cele mai dificile perioade pentru acești nativi

 

Gemeni

Frustrarea va pune stăpânire pe tine pentru că lucrurile vor trece prea încet după bunul tău plac. Vei crede că ușile se închid, ține totuși cont că este doar o senzație, nu înseamnă că se întâmplă neapărat.

Natura ta este rebelă și nu vei avea chef să îndeplinești așteptările pe care ceilalți le au de la tine. În timp ce toată lumea se pregătește de sărbători, mintea ta este încă la lucru. Astrele îți cer să fii calm, pentru că deși îți va fi greu să treci peste această săptămână, în final vei vedea progrese enorme, conform prognozei astrologilor.

Horoscop special. Ce culoare te reprezintă în luna noiembrie în funcție de previziunile astrologice

Scorpion

Săptămâna va fi dificilă pentru tine, Scorpion, pentru că Soarele este pe cale să-ți părăsească semnul. Îți dă semnalele să termini, adică vei înceta să mai fii în centrul atenției. Vei simți că toată lumea te abandonează și nu este nimeni care să te asculte.

Vrei să fii sociabil, dar nimeni nu are planuri pentru tine, așa că furia ar putea prelua controlul. Depășirea acestor zile complicate este la îndemâna ta. Astrele recomandă să te sprijini pe partenerul tău sau pe cei dragi.

Capricorn

S-ar putea să vă simțiți melancolic pe măsură ce se apropie sfârșitul anului. În această săptămână, mintea și inima voastră se vor învârti în jurul pocăinței. Vei simți mai puternic schimbările emoționale, în principal cele legate de oamenii pe care i-ai iubit în trecut.

Semnul tău nu se simte confortabil cu acest tip de emoții, dar dacă îl vezi ca pe un memento că ești în viață, vei trece peste el și vei merge mai departe.

Horoscop chinezesc noiembrie 2022. Acest nativ va primi o moștenire sau va da lovitura de noroc la LOTO. Previziuni pentru toate zodiile

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel