Horoscop special. Ce culori să porți și cheia succesului în această primăvară, în funcție de zodia ta

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Ce culori să porți și cheia succesului în această primăvară, în funcție de zodia ta
Horoscop special. Ce culori să porți și cheia succesului în această primăvară, în funcție de zodia ta

Profesorul Zellagro îți spune care este culoarea ideală pentru zodia ta și fraza de care trebuie să ții cont pentru a profita la maximum de această perioadă a anului.

Ciclul de primăvară a început deja, descoperă ce culori ar trebui să folosești în funcție de zodia ta pentru a profita la maximum de această etapă frumoasă a anului. 

BERBEC

Culoarea ta pentru primăvară: roșu intens. Este ciclul tău de naștere, deschiderea unei faze diferite care va aduce o reînnoire totală în viața ta. Este vorba despre perioada de transformare în care învechitul este terminat și faci pași concreți într-o nouă realitate în care iubirea și prosperitatea vor predomina.

Cheia ta spre succes: „Eu sunt”. Există secretul tău al succesului, devine conștient de cine ești, posibilitățile tale reale, ceea ce ai realizat în viață și succesele tale.

TAUR

Culoarea ta pentru primăvară: verde. Ceea ce te va ajuta cel mai mult să ieși din orice situație neașteptată care apare este carisma ta, caracterul tandru, hotărât al personalității tale. Primăvara îți va afecta zodia cu o forță copleșitoare, este timpul să faci toate acele aranjamente casnice care te așteaptă, să cureți dulapurile, să pui totul la locul lui, astfel încât energia să curgă liber.

Cheia ta spre succes: „Am”, iar dacă vei aplica în mod conștient acea frază în viața ta vei putea deveni conștient de ceea ce ai, nu de ceea ce îți lipsește. Amintiți-vă că cei care nu greșesc sunt cei care nu îndrăznesc. Dacă o să cazi vei spune „am puterea să mă ridic”.

GEMENI

Culoarea ta pentru primăvară: galben deschis. Un spațiu armonios te înconjoară în casă și familie, copii, rude apropiate. Va exista și o notă pozitivă în munca ta, dar trebuie să eviți să te împovărezi cu noi responsabilități care te împiedică să te odihnești corespunzător în weekenduri și mai presus de toate să trasezi o linie foarte clară între dragoste și economie, nu le amesteca pe amândouă.

Cheia ta spre succes: „Cred”. Semnul tău este cel mai cerebral dintre toate. Agilitatea ta mentală, viteza de a răspunde și de a căuta argumente este demențială. Aplicați pentru a studia o limbă străină, de exemplu, propuneți să învățați ceva diferit și nou anul acesta.

RAC

Culoarea ta pentru primăvară: alb sau albastru deschis. Primăvara va aduce o evoluție pozitivă în viața ta intimă și sexuală, precum și un ton nou și fericit în treburile tale de familie, deosebit de bun pentru gospodinele Rac. Accentul se dă în aranjamente afective, se termină certuri, apar împăcări, întoarceri. 

Cheia ta spre succes: „Simt”. Ești într-adevăr una dintre cele mai intuitive semne ale zodiacului, perceptivă, capabilă să fii sensibilă la tot ceea ce te înconjoară. Te poți pune în locul celorlalți și dacă vei aplica această calitate naturală, nimeni nu te va putea înșela sau abuza. 

LEU

Culoarea ta pentru primavara: auriu sau portocaliu. Vei fi uimit de ceea ce vei realiza. Primăvara vine cu vitalitate, exerciții fizice, săli de sport, frumusețe și mișcare. Noua ta dispoziție și atitudine față de viață va câștiga mulți prieteni și va capta favoarea celor care au în mâini posibilitățile astfel încât să poți face acel salt calitativ în munca ta care va însemna o poziție mai bună, și un venit mai mare.

Cheia ta spre succes: „Pot”. Dacă aplici această afirmație cu hotărâre, atunci nimic nu va fi imposibil pentru tine. Poți cuceri tot ce ți-ai propus, singura limită este voința ta. Dacă acționezi fără a-ți dispersa energia, vei obține întotdeauna succesul. 

FECIOARĂ

Culoarea ta pentru primăvară: maro. Ce se întâmplă, se potrivește. Despărțirile sunt inițial dureroase, dar mai târziu descoperi că au fost cele mai bune pentru tine. Cel mai bun lucru în această perioadă este că te vei maturiza, făcând pași foarte solizi în relația ta amoroasă și în munca ta. Ceea ce este cu adevărat util, rămâne. Asta contează! 

Cheia ta spre succes: „Analizez”. Te va ajuta enorm în viață atunci când o aplici rațional și în situații dificile nu acționezi impulsiv sau emoțional ci cu inteligență, raționament și grijă, mai ales în dragoste! 

 

Ce culori să porți și cheia succesului în această primăvară, în funcție de zodia ta

 

BALANȚĂ

Culoarea ta pentru primăvară: albastru verzui. Primăvara aduce o gură de aer proaspăt în viața ta. Opțiunile se deschid în fața ta, căi care se bifurcă și te obligă să iei decizii importante. Cel mai bine, veți fi dispus în mod ideal să acționați fără ezitare atunci când este necesar și solicitați cu adevărat ceea ce meritați și veți cuceri. 

Cheia ta spre succes: „Echilibrez”, iar secretul tău este în carisma și diplomația ta. Cucerești prin eleganța, zâmbet și bun gust.

SCORPION

Culoarea ta pentru primăvară: Mov sau albastru prusac. Primavara te uimește cu întâlniri neașteptate, situații la care nici măcar nu credeai că se vor întâmpla. Cel mai relevant apare la cuplurile care așteaptă copii, creșterea familiei, formalizarea relațiilor.

Cheia ta spre succes: „Vreau”. Dar ce vrei? Dacă îți pui ochii pe un lucru greșit, ai pierde timp și energie. Aici se află cheia problemei! Este timpul să separați realitatea de dorință, ceea ce aveți nevoie cu adevărat de ceea ce doriți. Voința ta este foarte puternică, dacă îți propui să realizezi ceva, îl vei realiza!

SĂGETĂTOR

Culoarea ta pentru primăvară: mov sau ametist. Primăvara și noul an zodiacal vin cu invitații, ieșiri, vacanțe și surprize care te vor pune în avion sau pe iaht, într-o situație nouă și amuzantă. Modul predominant în acest ciclu este recreerea, eliberarea stresului pe care l-ați suferit în zilele trecute. 

Cheia ta spre succes: „Văd”. Dar vezi ce ar trebui să vezi, nu-ți imagina lucrurile, fii realist. Dacă nu te lași purtat de optimismul orb și vezi realitatea cu picioarele pe pământ, dar fără să-ți pierzi entuziasmul, atunci vei realiza tot ce ți-ai propus. Ține minte: nu trebuie să aștepți ca lucrurile să iasă bine pentru a te entuziasma, ci mai degrabă să te entuziasmezi ca să iasă bine. 

CAPRICORN

Culoarea ta pentru primăvară: castaniu sau măslin. Sosirea primăverii îți înconjoară personalitatea cu o aură fascinantă care captivează pe toată lumea și te proiectează spre acea intimitate pe care ți-o dorești atât de mult de mult. Este necesară discreție, astfel încât să nu existe încurcături.

Cheia ta spre succes: „Eu folosesc”. Modul în care îți folosești resursele și energia va fi ceea ce îți va oferi succes în tot ceea ce îți propui să faci. Acțiunea ta trebuie să fie cu capul sus, pentru lucruri sublime și cu picioarele pe pământ, pentru chestiuni practice. 

VĂRSĂTOR

Culoarea ta pentru primăvară: albastru deschis și violet. Aceste culori pot menține stabilitatea și armonia necesare persoanelor născute sub semnul Vărsător. Un semn de natură dual aparținând elementului apă. Deși în interior extrem de intelectual și creativ, poți intra în conflict cu normele sociale și asta este mai mult decât în ​​regulă.

Cheia ta spre succes: „Pot”. Nimic nu va fi imposibil pentru tine. Poți cuceri tot ce ți-ai propus.

PEȘTI

Culoarea ta pentru primăvară: albastru. Va fi timpul pentru reînnoire, lasă în urmă un obicei prost, mănâncă mai bine, controlează-ți greutatea, bucură-te din plin de tot ceea ce îți oferă viața, excelent pentru operații, tratamente. Această respirație răcoritoare te înfrumusețează și atrage dragostea, aventura, intimitatea către tine. Se apropie o etapă încărcată cu emoții intense în care îți vei vedea visele împlinite

Cheia ta spre succes: „Cred”. Când crezi în tine, în posibilitățile tale, în capacitatea ta de a iubi și de a realiza lucruri prin propriul efort, atunci ai câștigat deja o mare parte din bătălia vieții. Limitele care există sunt cele pe care ți le impui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel