Horoscop special - Superluna Plină Sturion. Viața acestor nativi se schimbă radical! Cum influențează toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special - Superluna Plină Sturion. Viața acestor nativi se schimbă radical! Cum influențează toate zodiile
Horoscop special - Superluna Plină Sturion. Viața acestor nativi se schimbă radical! Cum influențează toate zodiile

Superluna Plină sturion. Superluna din august ne invită să reflectăm asupra schimbărilor și ajustărilor pe care trebuie să le dăm vieții noastre, dar pe care nu îndrăznim să le realizăm pe deplin. Ciclul lunar se va încheia când luna plină din august , cunoscută sub numele de Superluna Plină Sturion, va apărea pe cer pe 12 august 2022, și, așa cum apare în zodia Vărsător, va simți obligația să desfășoare acte caritabile, orientate către societate.

Ați observat cum în ultimele săptămâni atmosfera a fost mai intensă sau provocatoare? Se pare că Universul continuă să ne arate că suntem încă într-un moment important de schimbare și că, poate, rezistăm să o ducem la îndeplinire, așa că această superlună din zodia Vărsător ne va aduce informații importante despre acele situații pe care trebuie să le schimbăm sau să ne adaptăm și să ne dăm seama că trebuie să fim mai conștienți de nevoile sociale.

Această întâlnire față în față dintre Soarele din Leu și Luna din Vărsător va avea loc în data 12 august 2022 la ora României 03:36 și va avea loc în gradul 19 al zodiei Vărsător. Aceasta va fi o evaluare a schimbărilor pe care le-am adaptat ca societate la noile circumstanțe și provocări de la începutul anului 2022.

Această superlună intensă va stârni o mulțime de situații care s-au petrecut în ultimele două săptămâni, așa că dacă te-ai agățat de control sau nu ai renunțat la ceva, asta va ieși la iveală în zilele următoare. În această Lună Plină, Saturn va participa activ, să nu uităm că planeta responsabilității se află și ea în faza retrogradă, trecând în revistă situațiile care s-au petrecut din februarie, așa că, cu siguranță, vom putea avea claritate despre o realitate care va fi privită într-un mod diferit, mai obiectiv și detașat, asta ne poate scoate emoțiile la suprafață.

Horoscop Perseide 2022. Ce aduce fenomenul spectaculos pentru fiecare zodie. Ploaia de stele anunță mari schimbări

La fel, atât Marte, Uranus, cât și Nodurile Lunii se vor conecta cu Luna Plină, iar această combinație explozivă ne poate aduce evenimente neașteptate, surprinzătoare, astfel încât acei oameni care sunt foarte reactivi se pot simți mai impulsivi.

Este o oportunitate grozavă de a face o schimbare, de a rupe anumite limitări și de a ne elibera de ceva care nu mai funcționează pentru noi. Marte, la rândul său, se va uni cu steaua fixă ​​Algol, care dă o încărcare dublă acestei energii reactive sau violente.

Să ne amintim că Luna Plină este momentul de culminare al ciclului care începe Soarele și Luna, așa că ne oferă claritate și conștientizare despre ceva care se manifestă și care și-a încheiat ciclul. Revizuiește ce se întâmplă în viața ta în jurul datei de 31 ianuarie, când a apărut Luna Nouă în zodia Vărsătorului, și ce ai schimbat pentru a îmbunătăți societatea, vezi la nivel personal ce mișcări ai făcut. Nu uitați că încetul cu încetul vor începe să apară informații și această energie poate fi activă în următoarele două săptămâni, așa că august va continua să fie o lună foarte provocatoare, cu multe schimbări neașteptate. 

 

Superluna Plină sturion - Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec

Mintea Berbecului va fi cuprinsă de gândirea efortului de echipă mai degrabă decât de impulsul individual. Va fi mai ușor să lucrați împreună și să înțelegeți nevoile celorlalți. Puteți valorifica această energie pentru a vindeca relațiile și pentru a consolida conexiunile.

Taur

Sfârșitul unui proiect la scară largă va avea loc în sfârșit cu această Lună Plină. Va închide capitolele profesionale, dar va începe imediat altele. Și este că acum se simte inspirat să facă un salt de credință și să apere valorile și idealurile.

Gemeni

Superluna Plină sturion îți va stimula sentimentul de aventură, asta înseamnă că vei fi eliberat de rutinele înrădăcinate. Această energie pe care o vei avea în tine te va ajuta, de asemenea, să depășești granițele și să obții mai multă creștere personală.

Rac

Superluna Plină sturion vă va încuraja să vorbiți despre sentimentele comune. Veți avea acum claritatea de a proteja și exprima dragostea față de cei dragi, prețuind în același timp nevoile emoționale ale acestora.

Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Leu

Va marca punctul final al felului tău de a fi în ceea ce privește relațiile tale personale. În interior va fi spațiu pentru a primi un nou „eu” mai echilibrat cu nevoile tale proprii și externe. Cu cuvinte simple, vei experimenta maturitatea.

Fecioară

Vei simți că ajungi la sfârșitul a ceva și te vei putea odihni după o perioadă obositoare de efort. De acum înainte vei putea să-ți prioritizezi bunăstarea, să te răsfeți și să-ți urmezi instinctul pentru a face pasul următor.

Balanță

Vei fi mai concentrat sau armonizat în ceea ce privește viața ta sentimentală, atâta timp cât te lași purtat de clipă și nu faci judecăți. Este un moment de inspirație în care te poți preda spiritului tău aventuros.

Scorpion

Veți avea ocazia perfectă de a face față rănilor din trecut. Deși vor exista cicatrici, veți descoperi că cineva apropiat, cum ar fi un membru al familiei, un prieten sau un partener, vă sprijină mai mult decât v-ați imaginat.

Săgetător

Sectorul intelectual al Săgetătorului va fi stimulat în timpul acestei luni pline trezindu-le setea de cunoaștere. Din brainstorming-ul cu prietenii sau colegii, vor apărea propuneri inovatoare care te vor duce către orizonturi mari.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Capricorn

Se apropie un obiectiv financiar care te va face să te simți mulțumit de efortul pe care l-ai investit în săptămânile precedente. Horoscopul sugerează că de acum înainte să conduci cu distracție și spontaneitate, așa că vei avea îmbunătățiri în contul tău bancar.

Vărsător

Este protagonistul Superlunii Pline sturion, așa că va fi principala perioadă a anului pentru a vă concentra asupra emoțiilor dificile. Folosește-ți simțul logic și practic pentru a găsi soluții la sentimentele incomode, iar când le vei confrunta, vei fi mai încrezător.

Pești

Va fi una dintre cele mai mistice luni pline pentru Pești. Vei putea avea vise mai lucide si vei fi motivat să practici ritualuri, meditații și afirmații . Acest moment va fi momentul ideal pentru a analiza unde stai și unde vrei să îți îndrepți drumul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel