Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi
Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Norocul de a deveni milionari ar putea fi scris în astre. Potrivit astrologiei, există semne care au mai multe șanse să câștige la loterie.

Semnele zodiacale ne pot afecta șansele de a câștiga la loterie. Potrivit astrologiei, stelele nu numai că pot prezice succesul pe care îl vom avea într-o relație, serviciu, familie sau prietenie, ele ne influențează și averea.

O investigație interesantă efectuată de Lott, un site care reunește jocurile de loterie australiene, a constatat că există semne care au șanse mai mari să câștige premiul.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

 

Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO

 

Potrivit datelor culese pe baza datelor de naștere ale norocoșilor câștigători și revizuite de Daily Mail, cei născuți între 19 februarie și 20 martie sunt cei care iau acasă cei mai mulți bani. Aceasta înseamnă că Peștii sunt semnul zodiacal cu cele mai mari șanse de a câștiga la loterie. Studiul a arătat că 11,6% dintre câștigători aparțin acestui semn. Motivul poate stă în energia pe care o are de la planetele sale conducătoare: Neptun și Jupiter. Prima este steaua voastră modernă conducătoare, care este asociată cu fantezii, dorințe și latura mistică, în timp ce al doilea este domnitorul său tradițional și este legat de noroc și prosperitate. Combinația ambelor planete ar putea înclina balanța în favoarea ta, cu toate acestea, nu este singurul semn care are noroc pentru jocurile de noroc.

Al doilea cel mai probabil semn de a câștiga la loterie este Gemeni cu 9,9%. Gemenii îl au de partea lor pe Mercur, planeta comunicării și gândirii, așa că ar putea fi un factor în favoarea lor atunci când vine vorba de a „simți” ce numere vor fi alese.

Pe locul al treilea se află Fecioara cu un procent de 8,9, iar la fel ca Gemenii are drept conducător pe Mercur, dar elementul său zodiacal este pământul. Aceasta înseamnă că, ca gânditor practic, s-ar putea să nu te aștepți să câștigi jackpot-ul, dar norocul te avantajează tocmai pentru asta.

În schimb, zodia care a primit cel mai puțin premiu în bani, conform datelor lui Lott, este Săgetătorul cu 6%. Oricât de curios ar părea, Săgetător îl are ca planetă conducătoare pe Jupiter, aceeași stea norocoasă care este co-conducătoarea Peștilor, cea mai de succes. Posibil pentru că are avere în multe alte aspecte ale vieții sale, nu este unul dintre cei care apelează de obicei la loterie. Oricare ar fi explicația, este totuși un fapt interesant.

Horoscop. Cele mai insensibile semne ale zodiacului. Aceste patru semne sunt de neclintit în fața emoțiilor

 

Lista completă a procentelor semnelor care au câștigat la LOTO

 

Mai jos este lista completă a procentelor semnelor care au câștigat jackpot-ul.

1. Pești 11,6%

2. Gemeni 9,9%

3. Fecioară 8,9%

4. Vărsător 8,5%

5. Scorpion 8,5%

6. Taur 8,5%

7. Rac 8,2% 8

8. Leu 7,7%

9. Balanță 7,7% 11,07%

10. Capricorn 7,6 %

11. Berbec 7,5%

12. Săgetător 6%.

Horoscop. Cele mai toxice perechi ale zodiacului: Taur și Scorpion vor duce un război. Leu, nu intra niciodată într-o relație cu un Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel