Horoscop. Cele mai toxice perechi ale zodiacului: Taur și Scorpion vor duce un război. Leu, nu intra niciodată într-o relație cu un Săgetător

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Aceste trei zodii își asumă rolul de șefi într-o relație
Aceste trei zodii își asumă rolul de șefi într-o relație

StiriDiaspora.ro vă prezintă cele mai proaste combinații între semnele zodiacale conform astrologiei tradiționale, care de obicei se termină în relații sortite suferinței, disperării sau chiar dezastrelor.

Sunt relații între zodii care devin complet toxice, întrucât ideile contradictorii dintre ei se nasc din prima clipă. Motivul principal este, de obicei, că aceste zodii au personalități complet diferite care nu sunt compatibile sub nicio formă. De obicei, horoscoapele vorbesc adesea despre combinații pozitive de semne. Însă acest articol este complet diferit, concentrat pe combinațiile de semne devastatoare în cuplu. 

Orice relație este provocatoare, deși, desigur, unele sunt mai provocatoare decât altele. Ceea ce căutăm atunci când ne alegem un partener este să maximizăm momentele de fericire, reducând pe cât posibil momentele mai puțin plăcute. Cu toate acestea, există oameni care par a fi hotărâți să facă o relație să funcționeze cu orice preț, deși, privind-o obiectiv, este clar că această relație consumă mai multă energie și nu merită.

Citește și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

Astrologia ne oferă un ghid care poate fi util atunci când decidem în ce cazuri să facem pasul înainte, și în ce altele este mai bine să renunțăm înainte de a deveni ceva serios. Dacă vrei să eviți să faci o greșeală în următoarea ta relație, aruncă o privire la ce ne spun astrele despre ce cupluri sunt mai puțin compatibile și prin urmare, ce semne ar trebui să eviți dacă nu vrei să ajungi să îți complici viața.

 

Cele mai toxice perechi ale zodiacului

 

Berbec și Fecioară

Două semne complet opuse și care tocmai din acest motiv se atrag reciproc. Fecioara are încredere în Berbec și nu poate să nu simtă admirație. Berbecul crede că Fecioara este absolut genială și că este capabilă să rezolve orice problemă care îi iese în cale.

Cu toate acestea, acea percepție inițială pe care o au unul despre celălalt nu este suficientă pentru ca relația lor să funcționeze. Când încep să se cunoască mai bine, Fecioara își dă seama că ceea ce a interpretat în Berbec drept încredere în sine poate fi nechibzuință, deoarece tinde să își asume riscuri exagerate și asta este ceva cu care Fecioara nu se poate descurca în viața de zi cu zi. În plus, atunci când lucrurile merg prost, Berbecul are tendința de a intra într-o dispoziție proastă cu cine este lângă el, iar Fecioara nu vrea să fie nevoită să îndure caracterul rău al cuiva care este și singurul vinovat pentru ceea ce i se întâmplă. 

Taur și Scorpion

Relația Taur - Scorpion creează dependență la începuturile sale. Sunt atât senzuali, cât și sexuali, iar pasiunea dintre ei șterge totul în primele etape ale relației lor. Dar acel mod intens de a-și trăi sentimentele are un aspect mai puțin plăcut: gelozia.

Gelozia există de ambele părți, dar în cazul Scorpionului, el are nevoia să se răzbune pe Taur ca singura modalitate de a simți că s-a făcut dreptate. Acest lucru generează un disconfort din ce în ce mai mare care deteriorează relația și ajunge să o facă un iad. Probabil că dacă și-au păstrat relația pe un plan strict fizic este foarte posibil să se bucure de cele bune, dar în momentul în care vor exista sentimente între ei, acești doi vor duce un război în care vor ajunge să fie răniți.

Citește și Horoscop. Cele mai iresponsabile zodii: Este greu să crezi în promisiunile acestor nativi!

Gemeni și Vărsător

Aceste două semne pot fi definite ca spirite libere și se conectează bine în conversație și la nivel intelectual. În plus, sunt destul de sociabili și, prin urmare, orice activitate legată de a ajuta în cauze nobile îi apropie. Dar toate acestea nu sunt suficiente.

Gemenii trebuie să-și exprime sentimentele pentru a se simți bine cu ei înșiși, dar Vărsătorul nu se simte întotdeauna confortabil cu asta. Pe cale de consecință, Gemenii experimentează o mare frustrare. Pe lângă asta, Gemenii sunt inconsecvenți și Vărsătorii, imprevizibili, așa că este foarte probabil să aibă o multitudine de suișuri și coborâșuri în care starea lor de spirit este negativă. Și asta, de obicei, nu se termină bine.

Rac și Pești

Oamenii acestor două zodii sunt creativi, afectuoși și sensibili și acolo tind să se atragă unul pe celălalt, deoarece este foarte frecvent ca pot coincide în activități culturale și artistice și că aceste hobby-uri sunt motivul conexiunii lor inițiale. Dar odată ce încep o relație, Racul este de obicei implicat emoțional 100% și acest lucru nu este ceva pe care Peștii îl înțeleg până când nu trece un anumit timp.

Principala problemă cu care se găsesc acești doi este că, pe măsură ce Racul evoluează și încearcă să extragă lecții din relațiile sale anterioare, Peștii se împiedică întotdeauna de aceleași greșeli. Prin urmare, tot ceea ce nu a funcționat în trecut cu alte cupluri va fi din nou o sursă de conflict cu Racul. Ca prieteni sau colegi de muncă ar putea funcționa bine, dar nivelul sentimental de zi cu zi devine obositor după un timp.

Citește și Horoscop. Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

Leu și Săgetător

Motivul pentru care aceste două semne se conectează inițial este că știu să se distreze împreună. În plus, ambele au capacitatea de a face o impresie bună, așa că nu este de mirare că se atrag uneori. Atractivitatea Leului și simțul umorului al Săgetătorului pot fi motivele care îi apropie, dar odată ce decid să fie un cuplu, apare realitatea dură, care nu este alta decât incapacitatea Săgetătorului de a fi în umbra Leului. Nu admite pe nimeni de lângă el să fure un vârf de proeminență.

Acest lucru îl va face pe Leu să-și piardă în mod frecvent calmul, iar Săgetătorul nu va ridica un deget pentru a încerca să-l facă să se simtă mai bine. În cele din urmă, el înțelege că nu face nimic rău pentru a încerca să iasă în evidență. Această incompatibilitate este ceea ce le face foarte dificil pentru cei doi să aibă o relație romantică cu așteptări pe termen lung. Vă puteți distra împreună, și chiar și o relație de prieteni cu beneficii poate fi foarte stimulativă, dar este mai bine să nu vă faceți planuri în cuplu dacă nu doriți să fiți veșnic blocat în certuri.

Fecioară și Vărsător

Este cu adevărat dificil pentru Fecioară și Vărsător să stabilească relații solide datorită abordărilor lor diferite asupra vieții, Fecioara își va ghida o mare parte din comportamentul pe baza a ceea ce cred alții despre ei, iar Vărsătorul este indiferent la acest lucru. Fecioara iubește stabilitatea și preferă să acționeze după metode tradiționale, Vărsătorul este pasionat de inovație și se simt mai confortabil experimentând.

Rezultatul este că, deși îți admiră inițiativa, Fecioarele sunt exasperate când un Vărsător iese din scenariu și acționează în moduri care sunt imprudente și volatile pentru ei. A-i avea aproape îi ajută să-și amintească că există opțiuni dincolo de lumea lor pătrată, iar în acest sens pot avea o relație profesională sau de prietenie, dar ca și cuplu de Fecioară îi găsesc haotici și trăiesc într-o stare permanentă de neliniște, în timp ce Vărsătorul poate sfârşi relația pentru că s-a săturat de un partener pe care îl consideră atât de previzibil încât îi plictiseşte.

Balanță și Pești

Balanța și Peștii nu trebuie să depună eforturi pentru a fi amabili și grijulii unul față de celălalt, asta vine în natura lor. Tocmai din acest motiv se admiră reciproc și le place să petreacă timp împreună. Ceea ce se întâmplă este că amândoi sunt conștienți de cât de rar este acest comportament în rândul oamenilor obișnuiți, iar atunci când se întâlnesc au tendința să se idealizeze. Atât de mult încât chiar pierd urma realității, punându-se unul pe altul pe un piedestal.

Acest lucru nu este nimic ciudat în primele etape ale unui cuplu, dar în cazul lor merge ceva mai departe, până în punctul în care, atunci când timpul începe să-i deschidă ochii asupra faptului că nimeni nu este perfect, entuziasmul pentru relație se estompează. Marea problemă pe care acești doi o au în cuplu este să ignore că o relație necesită muncă și angajament și că nu poți trăi întotdeauna într-un basm etern. Balanța și Peștii pot păstra o amintire plăcută a unei aventuri temporare, dar construirea unei vieți împreună este foarte dificilă. Ambele se potrivesc mai bine cu un alt partener mai puțin idealist, care este dispus să lupte pentru a rezolva problemele de zi cu zi.

Citește și Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

Scorpion și Leu

Acest cuplu are aspecte în comun care îi apropie și altele care îi diferențiază clar. Amândoi sunt activi, hotărâți și mândri, motiv pentru care sunt adesea luați ca lideri. Dar, în timp ce Scorpionul prețuiește onestitatea, Leul nu este atât de atașat de adevăr și nu se deranjează să-l rateze în cazurile în care consideră că este necesar și convenabil, cum ar fi atunci când încearcă să-și facă o impresie mai bună despre el însuși.

Când sunt un cuplu, unul dintre principalele lor motive de dispută este gelozia lui Scorpion. Leul folosește flirtul fără intenția finală de a seduce, dar căutând să câștige alianțe și acest lucru nu este înțeles de Scorpion, așa că certurile sunt dese. În plus, sunt două semne dominante, astfel încât niciunul dintre ele nu se modelează cu ușurință la cerințele celuilalt.

Săgetător și Balanță

Săgetătorul este deschis și prietenos, două calități pe care Balanța le găsește foarte atractive. Cele două semne tind să evite conflictul, care uneori poate să nu fie cea mai bună politică. Evitarea problemelor nu le rezolvă aproape niciodată, iar între ele, ca în orice interacțiune umană, problemele apar mai devreme sau mai târziu.

Principala problemă dintre cele două semne este dorința de independență care îl motivează pe Săgetător și care o face pe Balanță să se simtă neglijată. Natura simplă a Săgetătorului, care se exprimă grosolan fără a ține seama de consecințe, este, de asemenea, adesea stresantă, lucru care contrastează cu capacitatea diplomatică a Balanței, care gândește întotdeauna totul înainte de a le spune pentru a se asigura că nu există interpretări greșite. Pe de altă parte, Săgetătorul este deranjat de indecizia permanentă a Balanței și poate ajunge să o considere o manifestare a slăbiciunii. Prea multe diferențe pentru ca ei să reziste fără să-și confrunte problemele.

Capricorn și Rac

Capricornul și Racul împărtășesc o dragoste profundă pentru prietenii și familia lor și acordă o mare importanță sentimentului că au o casă și că sunt demni de încredere. Capricornul nu este la fel de emoțional ca Racul și, prin urmare, poate servi drept sprijin în crizele sale, atunci când are nevoie de cineva către care să se deschidă. Capricornul salută acest rol, deoarece, deși îi place să se simtă util și de ajutor, nu vrea să se expună datorită naturii sale rezervate.

Provocarea care apare între ei la nivel sentimental este că Racul poate aprecia sprijinul lor, dar îi va lipsi întotdeauna Capricornul să fie vulnerabil cândva. Și dacă nu o fac, li se poate spune că nu sunt implicați emoțional în relație. În timp ce acești doi pot lucra ca un cuplu, se pot aștepta la o remorcheră de ambele părți pentru o lungă perioadă de timp, care poate fi epuizantă și nu are întotdeauna un final fericit.

Vărsător și Săgetător

Aceste două semne sunt destul de asemănătoare în multe privințe. Datorită naturii lor independente, amândurora le place să călătorească și să cunoască oameni noi și nu au nevoie de nimeni alături pentru a profita la maximum de orice experiență. Astfel, este destul de probabil ca pe baza acestor asemănări să apară atracția și să decidă să se angajeze pe o cale comună.

Dar, centrarea pe sine a Săgetătorului poate fi un obstacol atunci când este combinată cu atitudinea altruistă a Vărsătorului de a ajuta oamenii. În scurt timp Vărsătorul va vedea că, deși se bucură de aceleași lucruri și au asemănări care îi leagă, obiectivele lor sunt foarte diferite. Cu alte cuvinte, este o chestiune de timp până când traiectoriile lor ajung să devieze, întrucât fiecare dintre ei își dorește să ia direcții complet diferite și, deși se bucură de un anumit timp, știu că nu sunt făcute unul pentru celălalt.

Pești și Capricorn

În timp ce Peștilor le place să petreacă timpul visând, Capricornul are o abordare mult mai practică a vieții. Peștii sunt de obicei rezervați pentru că își construiesc lumea în imaginație, Capricornul este și el, dar pentru că sunt absorbiți de sarcina lor de a construi succesul. Peștii sunt ușor influențați și acesta este ceva ce Capricornul poate fi tentat să folosească în avantajul lor.

Caracterul lor, dincolo de această tendință comună spre introversie, este foarte diferit și probabil că nu se potrivesc foarte bine. Peștii sunt mereu pregătiți să ofere o nouă oportunitate de a face lucrurile corect, Capricornul, mult mai reticent în a crede în oameni, va cere mereu dovada că a existat o schimbare. Această atitudine diferită față de oameni poate provoca multe tensiuni și ajunge să fie un factor permanent de confruntare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel