Horoscop. Cele mai iresponsabile zodii: Este greu să crezi în promisiunile acestor nativi!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 17 ianuarie. Balanțe, atenție mare la ce visați, primiți semne! Zi complicată pentru Vărsători: Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 17 ianuarie. Balanțe, atenție mare la ce visați, primiți semne! Zi complicată pentru Vărsători: Previziuni pentru toate zodiile

Obligațiile lor față de alții sunt opționale și înclină întotdeauna spre cea mai ușoară opțiune: neîndeplinirea lor. Nu au nici cel mai mic regret în a ține pe cineva să aștepte ore în șir doar pentru că în mintea lor aceste acțiuni nepăsătoare nu au consecințe reale. 

Acestea sunt cele trei semne ale zodiacului care se remarcă prin iresponsabilitatea lor:

Scorpion

Este greu să crezi promisiunile unui Scorpion, deoarece tinde să nu-și respecte cuvântul dat. Ei pot spune că vor face ceva și apoi se vor râzgândi așa că vor abandona sarcina fără nicio remuşcare. Dezavantajul este că în cercul lor apropiat li se permite în general să aibă aceste atitudini, ceea ce va duce la îngreunarea schimbării acestui defect.

Citește și Horoscop. Cel mai mare dușman al zodiei tale: Vrăjmășie între Scorpion și Balanță. Gemeni, ferește-te de Capricorn! Pe cine să evite fiecare nativ

Berbec

Cei cu semnul Berbecului nu acționează cu intenții rele, dar au o memorie atât de slabă, încât angajamentele le ies de obicei din cap și din acest motiv își câștigă reputația de iresponsabili. Când trebuie să-și amintească ceva, vor face eforturi și vor reuși în cele din urmă, dar au mai mereu o scuză la îndemână. 

Rac

Dacă trebuie să vorbiți despre cel mai iresponsabil din întreg horoscopul, trebuie să vorbiți despre Rac. Promisiunile lor sunt literalmente lipsite de valoare, deoarece pentru ei cuvintele nu generează niciun angajament. Pot jura că vor face ceva, dar totul depinde de cum se simt în acel moment. 

Citește și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

 

Horoscop: Zodii care se remarcă prin faptul că sunt cele mai lașe

 

Lașitatea nu este neapărat un defect, deoarece poate servi pentru a împiedica oamenii să se expună unui pericol sau să se confrunte cu situații periculoase. Cu toate acestea, se poate transforma într-un conflict dacă acest lucru încetinește calea spre atingerea de noi obiective sau trăirea unor noi experiențe.

Rac

Când acest semn va experimenta lucruri noi, el se va asigura mai întâi că nu există nimic care să-l poată pune în pericol, motiv pentru care prietenii săi se abțin să-l invite să experimenteze activități neobișnuite. Cu toate acestea, știe să ascundă foarte bine frica, pentru care folosește scuze sau pretexte care îl scutesc de a face față acelei situații care îi pune nervii la încercare.

Pești

Deși sunt capabili să experimenteze lucruri distractive prin care se lasă purtați de emoție, pot, de asemenea, să încetinească ritmul ori să se oprească complet atunci când vine vorba de a lua o decizie care implică riscuri. Această teamă apare din stima lor de sine scăzută, deoarece este ceea ce îi face să creadă că nu sunt suficient de capabili să realizeze ceva. Asta îi mpiedică să avanseze rapid în proiectele lor.

Citește și Horoscop. Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

Vărsător

Ca și în cazul nativilor Rac, Vărsătorii știu să ascundă frica foarte bine, deoarece o camuflează cu indiferență. Lașitatea lor provine din senzația foarte neplăcută pe care le-o cauzează un eșec, așa că nu se vor implica niciodată în ceva sau nu vor experimenta ceva nou dacă nu sunt complet siguri că vor câștiga sau că nu vor exista efecte negative asupra vieții lor. Pentru ei, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Taur

În cazul celor născuți sub influența Taurului, liniștea și echilibrul din viața lor sunt foarte importante. Ținând cont că situațiile ciudate sau noi înlătură aceste senzații, preferă să le evite. Taurii au fost caracterizați întotdeauna prin faptul că sunt foarte prudenți și că analizează foarte bine orice decizie. Cercul său cel mai apropiat percepe acest comportament ca lașitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel