Horoscop septembrie 2022 pentru fiecare zodie. Nativii care au parte de succes pe toate planurile. Este luna lor!

Loredana Iriciuc / 03 sep 2022, 10:33
Horoscop septembrie 2022 pentru fiecare zodie. Nativii care au parte de succes pe toate planurile. Este luna lor!
Horoscop septembrie 2022 pentru fiecare zodie. Nativii care au parte de succes pe toate planurile. Este luna lor!

Vrei să știi ce îți rezervă astrele în septembrie 2022? Nu rata previziunile horoscopului lunar septembrie 2022 pentru a începe luna cu piciorul drept. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragă Berbec, în momentele de relaxare și distracție, cineva se poate vedea în cea mai bună versiune și se poate gândi, de ce trebuie să mă întorc să fiu acea persoană nervoasă, exigentă și perfecționistă de la o zi la alta? Dar personalitatea este acolo, nu poate fi schimbată. Ce îți poți propune pentru acest nou curs este că împrejurările să te afecteze mai puțin, și că zi de zi să te apropii de acea persoana fericită și zâmbitoare care până acum apare doar la o bere într-un bar de pe plajă.

Reîncărcați-vă bateriile și limpeziți-vă puțin mintea, astfel încât să puteți fi din nou un adevărat numărul unu în toate. Faptul că ți se pare că te descurci cu totul și că poți chiar să asumi altceva, poate fi rău pentru tine. Te va face să începi puternic și dornic, dar trebuie să economisești o parte din acea energie pentru când cursul este deja început. Venusul splendid care intră în zona ta de lucru pe 5 septembrie te va face confortabil și încrezător. Munca nu va fi o preocupare pentru tine luna aceasta.

Relațiile amoroase sunt o altă chestiune. Pe 9 septembrie, Mercur intră retrograd și o face în casa ta a relațiilor. Ar trebui să revizuiți cu atenție ceea ce spuneți și cum îl spuneți, orice cuvânt neînlocuit poate provoca confuzie sau neînțelegere și poate deveni imens fără să vedeți măcar de unde a venit totul. Luați-o ușor, aveți răbdare când comunicați, ascultați, nu săriți la început sau fiți încăpățânați. Totul se limpezește pe 25 septembrie cu o Lună Nouă în aceeași casă. Este o luna a noilor începuturi, a conectării într-un mod mai sănătos. Fie ca retrogradarea să vă servească și pentru a trece în revistă ce doriți în viața voastră și ce nu. Răbdare, Berbec.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Dragă Taur, ești atât de disciplinat, încât mediul tău este obișnuit să te preseze, să te solicite mai mult, să ceară viteză. Și dai și dăruiești. Dar este supărător să intri în această spirală a cererii și a anxietății. Profită de acest început de curs pentru a-ți pune limite, pentru a continua să fii la fel de eficient, dar în ritmul tău, fără ca nimeni să-ți pretindă nimic. 

Și luna aceasta vei face curățenie în problemele inimii. În luna septembrie, puțină curățare spirituală te va face să ai o predispoziție mai mare spre iubire, mai mult magnetism, relații mai sănătoase. Pe 5 septembrie, planeta iubirii Venus intră în Fecioară și o face și în zona ta q sectorului iubirii. Vrei să te bucuri de dragoste și afecțiune, dar te-ai săturat de frivolitate și relații superficiale. De data aceasta îți vei concentra toată energia pe ceea ce funcționează, ceea ce te face să te simți bine.

Dar țineți minte că Mercur merge retrograd pe 9 septembrie, la fel și zona voastră de dragoste adevărată. Retrogradarea deschide întotdeauna o etapă de revizuire. Așa că, înainte de a te lansa în sărbătoarea deplină a iubirii, revizuiește-ți istoria iubirii, curăță-ți lucrurile, clarifică lucrurile, sparge acele tipare care nu-ți plac și apoi da, atunci poți merge pentru asta, Taur.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragi Gemeni, sunteți foarte generoși cu ceilalți, sunteți atenți și buni ascultători. Oamenii se simt confortabil în preajma ta, se deschid fără să-și dea seama. Chiar dacă ai un cerc social foarte larg și variat, ai mereu timp pentru toată lumea. Este frumos, dar nu uita de tine. Nu înceta să te asculți sau să te întrebi ce vrei. Și din când în când, nu vă sfiiți să vă asculte ceilalți.

Este posibil să existe o oarecare confuzie la locul de muncă în acest început de septembrie, până la punctul în care vă gândiți la o schimbare de peisaj. Așa te vei simți pe 10 septembrie cu Luna Plină în Pești în zona ta de vocație, este o lunație în care te vei simți reîncărcat de energie, te vei vedea pregătit pentru orice. Și dacă ceea ce ai nevoie este o schimbare în cariera ta, acesta este momentul. Luna septembrie îți va cere să fii convins de ceea ce îți dedici orele și energia.

Ai fost oarecum confuz în dragoste de ceva vreme, te-ai gândit la ceea ce simți, ce vrei și ce ai. Trebuie să te întrebi, primesc ceea ce merit? Nu te mulțumi cu mai puțin. Vei intra într-o mai mare introspecție în problemele inimii pe 9 septembrie, când Mercur va retrograda, simțind că trebuie să iei o decizie acum. Introspecția lui Mercur se va încheia pe 25 septembrie cu Luna Nouă în Balanță, acolo vei găsi răspunsurile pe care le cauți despre dragoste, un nou început sau o iubire veche? Vom ști la sfârșitul lunii, Gemeni.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Dragă Rac, ai folosit abuziv întreaga lume. Ești atât de bun și generos, încât atunci când vrei să arăți o parte puțin mai întunecată din tine, îți este frică să nu dezamăgești. Trebuie să înveți să te deschizi, să te arăți așa cum ești, nu ceea ce crezi că vor să vadă ceilalți de la tine. Ai la fel de mult drept ca restul să ai o zi proastă, să fii jos sau să ai îndoieli. Așa cum îi ajuți pe ceilalți, acum ei sunt cei care trebuie să fie acolo pentru tine.

Dacă septembrie deja încurcă în sine cu amestecul de așteptări și motivație pe care îl presupune întotdeauna începutul de curs, de data aceasta adăugăm Mercur retrograd. Da, ce auzi, pe 5 septembrie, Mercur intră retrograd și în cazul tău o face în zona casnică și familială. Uneori poate merge bine să revizuim probleme vechi, să regândim cum stau lucrurile acasă. Singurul lucru este că va trebui să fiți atenți la neînțelegeri, deoarece acestea pot provoca unele probleme de comunicare. Dar este temporară, fii atent și nu lăsa să-ți provoace frustrare.

În relații va fi o lună să rezolvi probleme vechi, să explici cum te simți, să ceri explicații. Ai nevoie de asta înainte de haosul predominant la începutul cursului, cel puțin în dragoste și în plan social poți avea lucrurile clare, iar pentru asta vei cere să ai niște conversații pe care le-ai avut în așteptare. Amintiți-vă că și Mercur poate afecta. Dar chiar ai nevoie de ea, iar pe 25 septembrie toată această confuzie se va înlătura cu Luna Nouă în Balanță. Ai răbdare, spune cum te simți în orice moment și totul va fi bine, Rac.

Leu (24 iulie - 23 august)

Dragă Leu, nu ești dintre cei care se simt confortabil în momentele de nesiguranță. Septembrie este luna în care totul este posibil, se deschid multe drumuri, sunt mai multe oportunități decât în ​​mod normal, avem energie, ne vedem capabili de toate și nu numai. Dar, în același timp, toate aceste așteptări ne pot face să ne simțim nesiguri, cu îndoieli cu privire la unde să mergem. Și nu ești obișnuit cu nesiguranța. Este temporar, este începutul cursului, când totul este pus la loc vei străluci din nou ca întotdeauna. 

E timpul să te uiți puțin înăuntru la începutul cursului, deoarece pe 5 septembrie Venus intră în Fecioara organizată și o face în casa ta a aptitudinilor și a talentelor. Momentul perfect pentru a lucra la stima de sine, pentru a înțelege la ce excelezi și ce te costă cel mai mult și pentru a pregăti noul curs pe baza acestuia. Un pic de muncă în interior nu strică niciodată.

Și va fi o lună în care te vei simți bine vorbind: despre ce simți, ce îți trece prin cap, ai nevoie de împrejurimile tale, împărtășește îndoieli și nesiguranțe. Această nevoie de deschidere se va ciocni puțin cu retrogradarea lui Mercur începând cu data de 9. Mercur retrograd vă poate aduce unele neînțelegeri atunci când vine vorba de comunicare. Unele conversații nu vor decurge la fel de bine cum ai sperat, dar sunt temporare. Furtuna de confuzie se risipește duminică, 25 septembrie, cu Luna Nouă în Balanță. Acolo da, acolo vei avea conversația pe care ți-o dorești atât de mult. Puțină răbdare luna aceasta, Leu.

Horoscop special. Zodiile care s-au născut norocoase și nativii care ar trebui să muncească de două ori mai mult pentru a reuși

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Dragă Fecioară, când vine vorba de stima de sine, ești un carusel. Sunt luni în care te simți capabil de toate, ești calm, mulțumit de ceea ce faci. Dar acest început de curs nu este una dintre aceste etape. Te uiți în jurul tău și ai senzația că toată lumea știe ce face, în timp ce tu ești oarecum nesigur și deplasat. Septembrie este o lună solicitantă, este luna așteptărilor, dar nu contează, suntem cu toții la fel de pierduți ca și tine.

Ești într-un nor de dragoste și ține-o așa. În momentele de nesiguranță alegi să te agăți de alți oameni, caută în relații încrederea pe care tu însuți nu o ai. Această bunăstare iubitoare se extinde pe 5 septembrie când planeta iubirii Venus intră în semnul tău. La aceasta se adaugă faptul că pe 10 septembrie Luna Plină în Pești face acest lucru în zona ta de relații. Dacă nu esti cu nimeni, poate fi momentul în care o persoana specială apare în viața ta. Dacă sunteți într-o relație, trebuie să curățați toată această negura de pasiune și adorație pentru a vă gândi, îmi place de el pentru cine este sau pentru cine vreau să fie? Septembrie va cere ceva onestitate în relațiile tale.

Și fiți atenți că pe 9 septembrie, Mercur intră într-o poziție retrogradă și o face în sectorul dumneavoastră monetar. Verificați bine conturile, intrările și ieșirile, nu luați decizii importante cu privire la cheltuieli. Retrogradarea ne obligă să fim mai atenți decât în ​​mod normal, doar atât. Cu Luna Nouă din 25 septembrie este momentul în care toată această ceață de neînțelegere și confuzie este curățată, astfel încât să poată veni schimbări pozitive. Septembrie are nevoie ca tu să fii mai sigur pe tine, Fecioară, nu depinde de cum te văd alții ca să te simți bine.

 

Horoscop lunar septembrie 2022

 

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Dragă Balanță, îți place septembrie, îți place ideea unui nou curs, a unei premiere, de a avea idei noi despre direcția vieții tale, dar ceea ce nu-ți place deloc este să iei decizii. Nu te presa, nu vrei să ai totul decis din timp. Și, mai presus de toate, nu-ți trece în cap ideea unei decizii perfecte, nu, nu există calea cea dreaptă. Facem tot ce putem, nu adăugați povara perfecțiunii. 

La această presiune trebuie să adăugăm confuzia pe care o va aduce Mercur din 9 septembrie când va intra într-o poziție retrogradă, și o face în zona ta de comunicare, împiedicând și mai mult orice încercare de a te face înțeles. Acest haos mental te poate face să te îndoiești de obiectivele tale, de ceea ce vrei să faci anul viitor și chiar de relațiile tale personale.

Oprește mașina. Imaginați-vă o furtună în care nu vedeți absolut nimic, la un moment dat norii se vor limpezi și veți vedea lucrurile din nou mai clar. Acea zi este 25 septembrie cu Luna Nouă în zodia ta. Luați-vă ușor până atunci și țineți cont de faptul că tot acest amestec de gânduri are ca scop să vă facă capabili să creșteți, să o luați de la capăt, să luați decizii. Va fi luna răbdării, Balanță, nu lua decizii din timp.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Dragă Scorpion, ai așteptat de mult o schimbare, plângându-te de cât de josnică este viața monotonă pe care o duci, de cât de distractivă este ziua celor din jurul tău, iar acum că vin schimbările, te apuci de funk. Nu vă fie teamă să pierdeți puțin controlul, lăsați lucrurile să se întâmple, fiți curajoși și distrați-vă cu ceea ce urmează, chiar dacă acum este complet imprevizibil. Trăiască necunoscutul!

Această lună septembrie va fi luna realizării pentru tine, luna punerii bazelor. Anul trecut a fost oarecum agitat, neregulat, de data aceasta vrei să fii în siguranță. Pe 5 septembrie, splendida Venus intră în Fecioară și o face în zona ta de relații. Nu numai că vei dori să fii clar cu privire la obiectivele tale de muncă, dar vei pune ordine în cercurile tale cele mai apropiate. Vrei să faci curat, să spui ce ai păstrat, să ai mai multă grijă de cei pe care vrei să-i ții aproape. Trebuie să începeți cursul știind cine vă va fi alături și cine nu.

Iar dragostea nu scapă de această configurație. Pe 10 septembrie este o Lună Plină în Pești și va fi o lunare foarte emoționantă. În cazul tău este o lunație în zona inimii, care se unește cu visătorul Neptun. Te va face să fii puțin în nori. În acest moment nu ești deloc obiectiv în relațiile tale, ești total absorbit de tine. Nu există niciun sfat care să te ajute. 

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Dragă Săgetător, te-ai distrat în această vară (și încă o faci, desigur), dar în aceste zile în care te distrezi atât de bine și vezi alte stiluri de viață posibile (ce-ar fi dacă aș rămâne pe această plajă pentru totdeauna și aș înființa un bar pe plajă?) atunci o anumită melancolie tinde să te chinuie.

Pentru tine acest sfârșit de petrecere poate fi descurajator, oarecum singuratic. Încercați să faceți ca aterizarea către realitate să fie lină. Și chiar dacă te costă admiterea, atunci îți vei concentra toată energia pe cariera și viața socială. Lucruri bune te așteaptă luna aceasta pentru că ai chef. Pe de o parte, planeta Venus intră în Fecioară pe 5 septembrie și o face în zona ta de vocație, asta te va face să culegi roade, mediul tău de lucru va recunoaște munca pe care ai făcut-o. Aceasta va fi o șansă bună pentru stima de sine și securitate pentru a lua în considerare noul curs.

Și vineri, 9 septembrie, Mercur intră într-o poziție retrogradă și, deși poate părea o veste proastă, în cazul tău o face în zona prieteniilor. Și dincolo de a te asigura că nu există neînțelegeri cu prietenii, ceea ce poate aduce în viața ta este o prietenie din trecut. Este întotdeauna o veste bună să aduci pe cineva înapoi și să faci totul să funcționeze din nou. Și ai grijă la Luna Nouă din 25 septembrie pentru că ți-ar putea aduce o legătură specială. Urmează o lună bună, Săgetător.

Horoscop special. A început sezonului Fecioarei: Cum influențează fiecare zodie în parte. Acest nativ își va găsi sufletul pereche

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dragă Capricorn, ești regele planificării și exigenței. Septembrie este deja o lună predispusă la ea, o lună de stabilire a obiectivelor. Atenție la așteptările de la începutul cursului, fă ca întotdeauna, pas cu pas și fără a atrage prea mult atenția. Nu te lăsa purtat de propria explozie motivațională din această lună. 

Septembrie este o lună a luării deciziilor, a sentimentului că totul este posibil. Nu vă grăbiți și nu cereți prea mult din partea dumneavoastră, deoarece unele confuzii și amețeli vă vor planifica din cauza retrogradării lui Mercur din 9 septembrie. Veți fi nesigur cu obiectivele pe care le-ați stabilit deja, veți simți că nimic nu merge așa cum ar trebui, adăugat la o oarecare confuzie la locul de muncă. Nu vă faceți griji, este temporar. În plus, luna se încheie cu o Lună Nouă pe 25 septembrie în zona dumneavoastră profesională, acolo vă veți găsi echilibrul, va fi timpul să vă puneți din nou obiectivele pe drumul cel bun.

Luna aceasta viața amoroasă îți va oferi și surprize. Venus intră în Fecioară pe 5 septembrie, făcându-vă posibil să găsiți conexiuni acolo unde vă așteptați mai puțin. Deschide larg ochii și nu te închide la nimic. Dacă reușești să îți schimbi mentalitatea în dragoste vei avea surprize foarte frumoase luna aceasta, Capricorn.

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Dragă Vărsător, așteptai acest moment. Te plantezi în această lună de septembrie cu o idee înfiptă în cap. Și vei da totul. Lași în urmă câteva luni de cacao mental și ai prea multe idei amestecate în cap care nu ți-au permis să te concentrezi. Acum da, vei începe să ai totul clar pentru că vei alege una. Ai încredere în tine.

Și știind că atunci când ai o idee nu există nimeni care să te oprească, este bine să știi că pe 5 septembrie splendida Venus intră în zona ta de venituri. Așa că dacă ai fost oarecum strâmt sau te-ai grăbit cu finanțele, ar putea intra o gură de aer care te va relaxa mai mult cu problema banilor. La asta se adaugă faptul că pe 10 septembrie este Lună Plină și că în cazul tău va fi o lovitură de creativitate. Idee nouă, imaginație clocotită și relaxare financiară egală cu un Vărsător în stare de grație. Vei începe cursul călcând.

Vestea proastă este că Mercur intră retrograd pe 9 septembrie și va continua să o facă toată luna. În cazul tău, te poate face mai puțin concentrat decât în ​​mod normal (ceea ce înseamnă ceva). Această lipsă de atenție te va face să fii oarecum iritat și să simți că nu faci progrese. Această frustrare ar putea fi chiar transferată în relațiile amoroase. Un alt dezacord la vedere. Răbdare Vărsător!

Pești (20 februarie - 20 martie)

Dragi Pești, acel mod de a te arăta lumii atât de deconectat de realitate, adăugat la generozitatea ta obișnuită, îi face adesea pe oameni să creadă că pot profita de tine. Totul are o limită și tu la fel. Începi luna dorind să înveți să stabilești limite, cercul tău social are nevoie de ele.

Ajungi în septembrie total vulnerabil, dar în sensul bun, emoțiile tale sunt la suprafață, chiar acum totul clocotește în tine. Simți multe lucruri, iar cel mai bun lucru dintre toate este că nu te sperie. Aceasta va atinge expresia maximă pe 10 septembrie, cu Luna Plină în zodia ta, când totul se va scurge. A sosit momentul să vă dezlănțuiți, plus planeta iubirii Venus este în Fecioară toată luna, așa că este un moment bun pentru a avea discuții serioase cu acea persoană care vă place, împărtășind sentimente.

Și da, Mercur retrograd se întoarce, de data aceasta din 9 septembrie și în cazul tău se întâmplă în casa resurselor. Așa că ai grijă când prezinți bugetele, verifică bine cifrele, fii atent la facturi, fii atent la sursele de venit, ca să nu îți scape nimic sau să fii înșelat. Acestea fiind spuse, bucurați-vă de sensibilitatea care vă așteaptă în acest septembrie, Pești.

Horoscop special. Numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO. Vezi în ce zi trebuie să-ți încerci norocul

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1