Horoscop special. A început sezonului Fecioarei: Cum influențează fiecare zodie în parte. Acest nativ își va găsi sufletul pereche

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. A început sezonului Fecioarei Cum influențează fiecare zodie în parte. Acest nativ își va găsi sufletul pereche
Horoscop special. A început sezonului Fecioarei Cum influențează fiecare zodie în parte. Acest nativ își va găsi sufletul pereche

Horoscop. Sezonul Fecioarei durează din 21 august până în 21 septembrie. Este o perioadă de tranziție de la vară la toamnă și, uneori, poate părea nimic după toată energia sălbatică de vară a Leului. Este timpul să punem pauză vacanțelor și să ne întoarcem la muncă.

Sezonul Fecioarei ne provoacă să reparăm lucrurile. Fecioara este ultimul semn al primei jumătăți a roții zodiacale. Acesta marchează centrul anului astrologic.

Fecioara este trecerea de la fecioară la mamă sau de la mamă la bătrână. Atunci vine recolta. Fecioara este un semn schimbător, așa că acest sezon se referă la schimbare și adaptare la noul sezon. 

Berbec în sezonul Fecioarei

Este momentul potrivit pentru a vă bucura de o vacanță relaxantă la plajă. Prinde razele soarelui, relaxează-te pe un șezlong, dar mănâncă sănătos! Încercați să evitați carnea de oaie sau carnea de la fast-food în timpul sezonului Fecioarei. Mâncarea la grătar vă poate satisface pofta, dar încercați să puneți și niște fructe pe frigărui.

Sezonul Fecioarei va fi ideea ca tu să reiei îngrijirea sănătății și bunăstării tale. Profită de energia productivă pentru a ține din urmă controalele medicale, a merge la sală, a face niște yoga sau doar pentru a te antrena pentru a-ți menține corpul și mintea active. De asemenea, sosirea lui Mercur retrograd va promova îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Discutați cu partenerul, prietenii sau familia despre ceea ce nu a fost spus sau a fost în așteptare.

Taur în sezonul Fecioarei

Este timpul primirii pentru tine cu Soarele în casa ta a cincea. Totul aici se învârte în jurul recoltei. Tot acest flirt și-a lăsat amprenta asupra potențialilor parteneri la începutul anului?

În acest sezon va trebui să lași deoparte acea atitudine încăpățânată care te împiedică să-ți asumi planuri noi care ies din tiparul cu care te-ai obișnuit. Profită de energia pentru a-ți exprima latura creativă, spontană (și chiar romantică) prin activități care te conectează cu latura ta sensibilă.

Gemeni în sezonul Fecioarei

Aceasta este o fază de performanță pentru tine. A patra casă a casei este cea mai puțin ambițioasă dintre lunile de succes. Sezonul Fecioarei înseamnă că pui nevoile familiei tale pe primul loc. Onorează-ți datoria de părinte lucrând la proiecte casnice ca familie. Grădinăritul este perfect pentru a fi fericiți împreună. 

Acest sezon va fi cel ideal pentru a vă concentra calm asupra relațiilor cu cei mai apropiați. Este timpul să încetiniți puțin și să profitați de timpul din activitățile de acasă sau din planurile de familie.

Rac în sezonul Fecioarei

Sezonul lui Leu a fost petrecut, petrecut, petrecut, dar acum este timpul să ținem geanta strâns și să ne potolim. Este o a treia faza de reîncărcare a casei. Rămâneți pe loc sau, dacă o să călătoriți, luați o mulțime de cărți și educați-vă.

Fecioara te încurajează să ieși definitiv din zona ta de confort. Profită de reîncărcarea încrederii și ușurința în comunicare, totul va merge bine. Această energie îți va stimula și latura intelectuală, așa că fă-ți timp să te cufunzi în acea carte pe care ai vrut să o termini de citit sau să vizionezi acel film pe care ai vrut să-l vezi.

Leu în sezonul Fecioarei

Cu soarele în a doua ta casă, trebuie să fii mai atent cu banii chiar și atunci când este timpul să-i primești. Economisiți bani și nu îi cheltuiți pe toți deodată.

Sezonul Fecioarei vă va stimula ambiția, atât financiar, cât și profesional. Ți-ai dedicat timpul și efortul muncii, așa că este timpul să te vezi răsplătit. Știi cât valorezi, așa că îndrăznește să aspiră la o mărire de salariu sau o poziție mai bună la locul tău de muncă. Nu rata ocaziile care îți ies în cale, pentru că poți fi sigur că te vor ajuta să continui în direcția bună.

Fecioară în sezonul Fecioarei

Acesta este sezonul tău! Va fi cel mai bun moment al anului, așa că profită de faptul că energia ta este la apogeu pentru a-ți îmbunătăți aspectul personal. Fiecare gând sau acțiune puternică pe care o manifestați vă va aduce mai aproape de îndeplinirea viselor. Nu uita că se apropie și sosirea lui Mercur retrograd, așa că va trebui să termini acele proiecte neterminate înainte de a merge cu tot ce ți-ai propus.

 

Horoscop sezonul Fecioarei

 

Balanța în sezonul Fecioarei

Acesta este cel mai leneș moment al tău. Venus-Balanță este acuzată de lene. Dar soarele din „locul tău inactiv” (adică, în casa a 12-a) îți permite să fii atât de inactiv pe cât îți dorești. 

Acest sezon te va face mai visător decât de obicei. S-ar putea să te pierzi puțin în fantezie atunci când visezi cu ochii deschiși, dar amintește-ți că poți profita și de această energie prin practicarea meditației, yoga sau a unei alte activități care lucrează la spiritualitatea ta. În acest fel, vei obține o mai mare claritate pentru a realiza ceea ce îți dorești atunci când va veni sezonul.

Scorpion în sezonul Fecioarei

În sezonul Leilor, dușmanii tăi s-au lăudat în soare. Dar există mult mai puține laude și mai multe discuții civilizate cu colegii tăi acum în sezonul Fecioarei. Vă puteți conecta cu încredere cu acest soare în a 11-a casă și vă puteți simți cool social!

Sezonul Fecioarei te va ajuta să întărești munca în echipă. Profita de ea pentru a te întâlni cu cei care au aceeași viziune ca și tine. Îți va fi ușor, deoarece Mercur retrograd îți va întări abilitățile de comunicare.

Săgetător în sezonul Fecioarei

Acest sezon va fi oportunitatea ta de a te dezvolta profesional. Ambiția ta te va face să vrei să obții o mai mare recunoaștere a locului de muncă, așa că nu vei ezita să începi sau să te angajezi în proiecte promițătoare demne de admirat. 

Sosirea lui Mercur retrograd vă va ajuta să vă consolidați abilitățile interpersonale, să profitați de ele pentru a face proiecte de colaborare cu alți colegi.

Capricorn în sezonul Fecioarei

Sezonul Fecioarei te încurajează să ieși din zona ta de confort și să faci un salt de credință. Să-ți urmezi instinctele va fi plin de satisfacții pentru tine, așa că nu ezita să te aventurezi în ceea ce vrei să obții.

Mercur retrograd vă poate opri astfel încât să vă concentrați pe rezolvarea unor probleme la locul de muncă, dar amintiți-vă că mai târziu puteți reveni pe acea cale plină de aventuri și multă învățare.

Vărsător în sezonul Fecioarei

În acest sezon te vei simți pregătit să faci un nou pas în viața ta. Vei descoperi ce te face să te simți mai confortabil în raport cu intimitatea ta, așa că ai putea fi gata să te angajezi în acest aspect. Poate vrei să te angajezi într-un nou proiect cu cineva sau poate vrei să te deschizi emoțional cu acea persoană care înseamnă mult pentru tine.

Pești in sezonul Fecioarei

Este timpul pentru acțiune pentru tine în cea de-a șaptea casă a relațiilor. Da!! Soarele în această poziție este fantastic pentru viața ta amoroasă. Prin urmare, este cel mai bun moment al anului pentru a-ți găsi sufletul pereche. Sezonul Fecioarei te va forța să fii pretențios. Dar odată ce ai selectat potențiali parteneri, partenerul perfect pentru tine va ieși în evidență.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel