Horoscop, sâmbătă, 19 ianuarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Peștii primesc veşti excelente din relaţia lor cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii. Capricornii nu se pot  debarasa de o amintire urâtă la care tot revin iar şi iar, aproape obsesiv.

Horoscop, 19 ianuarie 2019, BALANȚĂ

E foarte ciudată senzaţia care te cuprinde astăzi, de parcă s-ar da două războaie în interiorul tău. Unul te îndeamnă la acţiune, să nu aştepţi, să acţionezi rapid, în timp ce cealaltă luptă de emoţii îţi spune că ar fi bine s-o laşi mai moale, să te linişteşti, să aştepţi ca furtuna din jurul tău să treacă.

Ce e de făcut, te întrebi. Meditează, roagă-te, oferă-ţi câteva clipe de linişte în care să stai de vorbă cu tine însuţi, pentru că de acolo, din adâncul sufletului, vin şi cele mai bune soluţii.

Nu te grăbi la decizii bruşte pe care ai putea să le regreţi, ca atare permite-ţi un răgaz intim de gândire la rece, fără nervi, fără grabă.

Horoscop, 19 ianuarie 2019, SCORPION

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană.

Pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

Horoscop, 19 ianuarie 2019, SĂGETĂTOR

Nu stai prea bine cu banii şi nu te poţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu eşti prudent, poţi suferi pierderi.

Eşti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani să se ducă pe probleme de sănătate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai în vârstă.

Horoscop, 19 ianuarie 2019, CAPRICORN

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă la care tot revii iar şi iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confrunţi acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascunzi gunoiul sub preş, cum se spune, şi să te întorci în acel punct pentru a repara ce se mai poate.

E un act de voinţă să priveşti trecutul cu detaşare, pentru a şterge acea pată pe care o tot duci după tine. Dacă fugi de ea şi o tot cosmetizezi, cu speranţa că nu se vede, te înşeli, ci cel mai bine e să o recunoşti şi să iei măsurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fără teamă de consecinţe.

Horoscop, 19 ianuarie 2019, VĂRSĂTOR

Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale.

Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată.

Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună.

Horoscop, 19 ianuarie 2019, PEȘTI

Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii.

Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, de aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei.

Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel