Horoscop, sâmbătă, 14 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Scorpionii vor fi  acuzați că sunt egoiști și încăpățânați
Scorpionii vor fi acuzați că sunt egoiști și încăpățânați

Horoscop. O persoană dragă are nevoie de ajutorul Săgetătorilor și aceștia  nu sunt pregătiți sufletește sau financiar să fii aproape de ea. 

Berbec

Tu vei fi printre cei mai afectați de Luna Plină. Chiar dacă este sfârșit de săptămână, ai câteva sarcini de rezolvat, dar parcă nu te-ai da deloc jos din pat.

Taur

Prietenii te vor invita în oraș sau la ei în vizită, dar tu îi vei refuza pe toți. Pur și simplu nu ești în stare să faci pe oaspetele drăguț.Trebuie să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni

Tu regreți că este weekend, ți se pare că te plictisești, îți cauți tot felul de motive să ieși din casă, să te plimbi, astfel încât să nu stai cu familia deloc.

Rac

Orice călătorie făcută astăzi te va învăța foarte multe lucruri noi. Așa că nu te lăsa pe tânjală și acceptă orice invitație de a pleca. Sunt favorabile și drumurile scurte, dar și cele lungi.

Leu

De dimineață îți promiți solemn că nu vei cheltui mulți bani azi, dar nu vei rezista deloc tentației. Și atenție, nu își cumperi lucruri serioase, ci nimicuri.

Fecioară

Partenerul este foarte sensibil și pus pe harță. Pentru început, vei face tot ce îți stă în putință să îl îmbunezi, dar îți vei da seama repede că mai bine îți vezi de treaba ta.

Balanță

Evită să exagerezi cu orice viciu astăzi sau să nu bagi în seamă simptomele de avertizare ale organismului. De asemenea, nu te încrede total în vorbele apropiați.

Scorpion

Vei fi acuzat că ești egoist și încăpățânat. Nu vrei deloc să îți recunoști greșelile și astfel, vei avea mult de pierdut. Mai bine te retragi o perioadă să meditezi.

Săgetător

O persoană dragă are nevoie de ajutorul tău și tu nu ești pregătit sufletește sau financiar să fii aproape de ea. Evită să te gândești la problemele de la serviciu.

Capricorn

Parcă toată lumea din jurul tău este într-o dispoziție nemaipomenită și numai tu ești posomorât. Partenerul este și el vioi și îți reproșează că nu ești mai implicat în sarcinile zilei.

Vărsător

Dacă nu te ponderezi, te vei trezi la finalul zilei că ai pierdut timp și bani aiurea, pentru o serie de evenimente alături de oameni care nici măcar prieteni nu îți sunt.

Pești

Luna Plină de astăzi scoate din tine tot ce este mai sensibil, simți nevoia să plângi din orice și să te victimizezi. Ferește-te de excesul de alcool.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel