Horoscop pentru Eclipsa de Lună plină din Săgetător, 26 mai. Leu, o mare trezire, iar Peștii se reinventează. Cum va influența fiecare semn

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop pentru Eclipsa de Lună plină din Săgetător, 26 mai. Leu, o mare trezire, iar Peștii se reinventează. Cum va influența fiecare semn
Horoscop pentru Eclipsa de Lună plină din Săgetător, 26 mai. Leu, o mare trezire, iar Peștii se reinventează. Cum va influența fiecare semn

Eclipsa este un eveniment astronomic care se întâmplă atunci când Pământul vine între Soare și Lună, generând un con de umbră care ascunde Luna. Dar știm cu toții asta deja. Informațiile care probabil ne lipsesc sunt că această eclipsă vine să închidă o etapă care s-a deschis odată cu eclipsa din 14 decembrie și va fi un moment bun pentru a reflecta la modul în care au trecut aceste 5 luni în viața ta.

Mâine, 26 mai, la ora 8.14, vom vedea și vom simți energia unei eclipse de Lună plină în zodia Săgetător. Se va închide etapa care a început cu eclipsa de soare pe care am avut-o pe 14 decembrie 2020.

Din acest motiv, este interesant faptul că mâine, 26 mai, îți vei petrece ceva timp amintindu-ți ce lucruri se întâmplau în viața ta în acel moment și care erau intențiile tale în acel moment.

Pentru ca o eclipsă să se întâmple cele 3 părți implicate - Pământ, Soare și Lună - trebuie aliniate pe aceeași axă matematică. Este un eveniment astronomic care se întâmplă atunci când Pământul se află între Soare și Lună, generând un con de umbră care ascunde Luna. Aceste evenimente sunt numite de astrologi „ușile rotative cerești”, deoarece aici intră și ies oamenii.

În ziua eclipsei, 26 mai, nu este recomandat să efectuați niciun ritual, nu este o zi pentru a purta pietre sau pentru a aprinde lumânări, nu este necesar să meditați sau să vă ordonați gândurile. Ziua eclipsei este o zi de odihnă și mult calm. Vom primi multe informații în acea zi, dar le vom asimila încetul cu încetul, cu timpul și le vom observa pe măsură ce trec zilele.

 

Energia Săgetătorului

 

Pentru toate semnele, Săgetătorul este adevărul - acel adevăr subiectiv care dă sens vieții tale. Săgetătorul vă invită să vă extindeți orizonturile fizice și spirituale. Poate fi un moment pentru a programa sau a face o călătorie în străinătate.

După ce am trecut deja de un an de pandemie - și deja ne-am adaptat la acest nou mod de a vedea și de a simți care este normalitatea noastră actuală - este urgent să ne punem noi întrebări despre ceea ce vrem să fie adevărul nostru și în ce vrem și să decidem să continuăm să credem.

Este important să rețineți că această dată ne afectează pe toți, deoarece, așa cum am spus mai înainte, este sfârșitul unei etape care a început pe 14 decembrie 2020. Căutați noi orizonturi: este o perioadă caracterizată de viteza cu care trece totul și trebuie să profităm din plin de acest upgrade informativ care ne vine să evoluăm mai mult și cel mai bun.

 

Horoscop pentru eclipsa totală a Lunii în Săgetător, 26 mai

 

Berbec

Puteți vedea că ați învățat că nu există adevăruri sau dogme absolute și asta deschide posibilități pentru schimbări de minte, poate ați decis să nu mai credeți în oamenii care anterior v-au ghidat calea. Sunt informații care vor sosi de aici până în iulie, îți vor acorda timp și vor trece prin detaliu situațiile care te fac să te îndoiești de tot ceea ce credeai anterior fără nicio întrebare.

Taur

S-a terminat ceva care a durat ani de muncă și efort, deși la început ați făcut-o natural, ceea ce nu s-a întâmplat recent, ci mai degrabă a simțit greutatea pe corpul vostru. Ieșiți din tunel și plin de resurse care vă deschid o nouă lume. Este foarte probabil să observați acest proces împreună cu altul care vă însoțește

Gemeni

Fericit că ați renăscut Gemeni, Eclipsa de Soare vine în 2 săptămâni care vă va duce la descoperiri mărețe. Sunt la îndemâna dvs. să colectați o mulțime de învățăminte din ultimele 6 luni și puteți distinge acceptarea în această învățare, indiferent de ce a fost.

Rac

Câtă muncă făcută! Din cotidianul conștient și inconștient cu perna, visele sau terapeuții. Programul dvs. este plin de oportunități pentru a vă putea extinde. În același timp, aveți nevoia de a vă acorda timp pentru odihnă. Vin oportunități pentru a vă arăta proiectele și pentru ca toată lumea să le prețuiască.

Leu

Sunteți gata să vă arătați talentul lumii. Ați trecut printr-o etapă de mare trezire care vă lasă o serie de relații foarte importante cu care puteți să împărtășiți. O serie de creații anterioare se reinventează prin eliberarea vechilor credințe și după ce ați lucrat cu copilăria lor interioară.

Fecioară

Noutăți vin în lumea emoțională, cele care au legătură cu modul de a face bazele familiale într-un mod total diferit, vor fi cheia pentru a înregistra lucruri care te fac să stai în tot mediul tău familial și acasă. 

Balanță

Multe informații noi despre modul în care, din baza credințelor din copilărie, schimbați punctele fundamentale pentru a lansa un nou mod de comunicare. Vin vremuri de proiecte frumoase și minunate care vor fi foarte binecuvântate și primite de cei din jur. Mai ales ar putea exista o angajare sau o ofertă de muncă extrem de tentantă.

Scorpion

După un proces de mare vindecare în care vulnerabilitatea dvs. a fost jucată mult, ceea ce este experimentat cu o altă persoană și ceea ce este profund împărtășit se exprimă în această vindecare. Există surprize cu moșteniri sau rezoluții pe probleme de bani între rude.

Săgetător

Săgetătorii curajoși vor putea vedea fructul interesant al acelor semințe din 2020. În acest moment, este esențial să le iubească, să le îngrijească și să le asiste reciproc ca prioritate absolută pentru următoarele două săptămâni. Au lucrat neobosit la procesele lor în ultimele 6 luni. Astăzi sunteți mai mulți dintre voi decât oricând. Prioritatea este grija și iubirea de sine, ascultați-vă, îngrijiți-vă

Capricorn

Sunt colectate lecții sacre despre vindecarea din adâncurile unei dureri vechi. Rutinele și îngrijirea specială a vieții lor de zi cu zi au fost esențiale la procesarea informațiilor inconștiente care au fost jucate în ultimele 6 luni. Sănătatea fizică și sănătatea mintală sunt în plină reînnoire a contractului. Această vindecare îi mișcă în spirala evoluției.

Vărsător

Ei cultivă talente și daruri magnifice, este timpul ca proiectele lor creative să aibă lumini fosforescente. O mulțime de posibilități vin din creativitate, inclusiv copii și relații noi.

Pești

Ceea ce au procesat în ultima vreme și cu impact în domeniul comunicării îi pune în cursa pentru un viitor profesional foarte promițător. Când vorbesc de comunicare, cu tine trebuie să începi și apoi să o duci la toate nivelurile. Există o reinvenție completă care scrie un viitor curat și clar de vechile confuzii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel