Horoscop, joi, 28 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Starea Săgetătorilor  depinde  de starea vremii, sunt meteodependent asadar, pentru ca se vei simti exact asa cum e cerul. Nativii din Balanță privesc lucrurile foarte obiectiv si au ocazia sa își exprime punctul de vedere in fata altora care respecta deciziile lor. 

BALANȚĂ

Privesti lucrurile foarte obiectiv si ai ocazia sa iti exprimi punctul de vedere in fata altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecator, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru ca lumea iti recunoaste calitatile din aceste domenii si nu iti pune la indoiala capacitatea de a analiza lucrurile corect si de a extrage o concluzie cu care sa fie toata lumea de acord. Cine iti cere azi sfatul sau te roaga sa intervii in treburile sale incurcate, are numai de castigat, pentru ca tu intelegi exact situatia, perfect pentru a oferi celor debusolati o cale dreapta si justa! 

SCORPION

Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. 

SĂGETĂTOR

Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua... Cauta pe harta un loc in care soarele straluceste si fugi acolo, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor frumos.

CAPRICORN

Glumele nu se potrivesc in orice situatie, ca atare fii atent cu cine iti permiti azi sa faci poante, ca nu cumva sa strice mai mult! Ai putea fi tentat sa tratezi cu superficialitate o situatie care pe altul il irita si astfel torni gaz pe foc fara motiv. Nu orice situatie poate fi tratata cu ironie, deci ajusteaza-ti comportamentul si modul de a comunica in functie de starea psihica a celuilalt. Nu ai vrea sa reactioneze agresiv la glumele tale, deci poarta-te cu manusi cu cei pe care ii simti ca stau pe un butoi cu pulbere. 

VĂRSĂTOR

Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. 

PEȘTI

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel