Horoscop, duminică, 16 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Viitorul Fecioarelor  se scrie acum, deci nu trata nimic din ceea ce fac ca şi cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Gemenii sunt  obosiți de atâtea conflicte şi neînţelegeri acasă, dar azi se pot trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor lor.

Horoscop, 16 decembrie 2018, BERBEC

Merită să investeşti multă energie pentru a ajunge la roadele pe care le visezi, pentru că totul se ridică lent, dar sigur.

Chiar dacă vor exista momente când vei fi solicitat la maximum, cu riscul de a te epuiza fizic, vei considera că merită tot acest efort de vreme ce la final te aşteaptă rezultate atât de promiţătoare.

Nu te va ajuta nimeni, deci trebuie să-ţi organizezi foarte bine activitatea ca să nu-ţi pierzi nici interesul, nici energia şi nici cheful până când vei ajunge la ţinta finală.

Horoscop, 16 decembrie 2018, TAUR

Nu te lăsa influenţat de cei din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveşte cu atenţie fiecare detaliu.

Dacă ignori cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieşi la lumină şi va cere de la tine un bagaj de experienţe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.

Horoscop,16 decembrie 2018, GEMENI

Eşti obosit de atâtea conflicte şi neînţelegeri acasă, dar azi te poţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Încearcă să nu te enervezi şi nici să ridici tonul la orice fleac, pentru că unele aspecte pot trece mai uşor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc inutil.

Chiar dacă nu eşti de acord cu opiniile altora, trebuie să ţii minte că din diversitatea de păreri se nasc cele mai interesante soluţii, deci fii atent şi la ceea ce ai ceilalţi de spus. Nu numai tu ai dreptate!

Horoscop, 16 decembrie 2018, RAC

Partenerul s-ar putea să nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate şi să încerce să-ţi mai restricţioneze spaţiul personal, să-ţi mai taie elanul, dar nu-l lăsa să facă asta! Dacă te iubeşte, ar trebui să înţeleagă şi să accepte că tu eşti un spirit liber care doreşte, măcar din când în când, să zboare în voie, aşa cum simţi nevoia şi azi.

Dacă gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap în cap cu dorinţa ta de libertate, e semn că nu e omul care ţi se potriveşte. Dacă ar fi spirit geamăn cu tine, ar zbura acum alături de tine, deci gândeşte-te cum îl poţi trage tu în sus pe el, şi nu invers: el în jos pe tine.

Horoscop, 16 decembrie 2018, LEU

Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie şi simpatie e la cote maxime acum. Îl simţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi îţi răspunde cu aceeaşi monedă la încercările tale de apropiere.

Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu te miri că, în mediul în care ajungi azi, descoperi priviri admirative îndreptate spre tine. Şi tu ai putea cuceri uşor pe oricine, dar şi alţii au asupra ta un efect covârşitor, încât termini ziua îndrăgostit.

Horoscop,  16 decembrie 2018,  FECIOARĂ

Viitorul tău se scrie acum, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca şi cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care îl ai la dispoziţie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste câteva zile sau luni, deci trebuie să fii foarte atent la ingrediente.

O eroare făcută acum poate da peste cap toată construcţia, tocmai de aceea trebuie să te apleci cu maximă grijă asupra detaliilor chiar de aici, de la sursă.

Felul în care torni fundaţia depinde de energia pe care o investeşti, de gândurile pe care le trimiţi în univers cu privire la acest plan la care visezi, deci încarcă-le pe toate cu iubire, optimism şi dorinţă de succes. Contează enorm cum iei startul!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel