Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august. Rac, fii atent la cheltuieli! Leu va putea face totul! Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop de WEEKEND, 30 iulie - 1 august. Rac, fii atent la cheltuieli! Leu va putea face totul! PREVIZIUNI pentru TOATE ZODIILE
Horoscop de WEEKEND, 30 iulie - 1 august. Rac, fii atent la cheltuieli! Leu va putea face totul! PREVIZIUNI pentru TOATE ZODIILE

Săptămâna a fost grea și o știți, dar nu vă faceți griji! Weekendul este aici și trebuie să știți cum vă vor influența astrele semnul zodiacal. De aceea, aici veți putea avea acces la cel mai bun horoscop pentru weekend-ul 30 iulie - 1 august 2021.

Berbec

Va fi un weekend de bucurie și distracție pentru tine, Berbec. Weekend în care vă puteți relaxa în cele din urmă și puteți uita toate grijile din săptămânile și lunile anterioare. Acum este rândul dvs. să vă dedicați, să vă îngrijiți și să vă răsfățați corpul, să faceți ceea ce vă place cel mai mult, să ieșiți, să înotați, să călătoriți, să vă întâlniți cu prietenii sau să vă bucurați de câteva zile cu partenerul.

Venus, planeta ta de dragoste, te va proteja în această perioadă și îți va oferi o imagine mai frumoasă și mai atractivă, vă va face să străluciți oriunde ați merge și veți atrage toate privirile. Puterea ta de seducție va crește în aceste zile și vei putea cuceri pe oricine îți dorești fără niciun efort din partea ta, doar cu prezența ta.

Dacă ești singur, nu vor lipsi oportunitățile de a cunoaște oameni noi sau de a avea întâlniri romantice. Nu vă vor lipsi propunerile de dragoste. Ce se întâmplă este că vei căuta doar să te distrezi, fără angajamente sau legături. Și vei atrage oameni cu aceleași interese, care caută doar distracție.

Berbec, deși finanțele tale merg bine și veniturile vor continua să ajungă fără probleme, cu atât de multă distracție și momente de agrement, excursii, vacanțe și sărbători de tot felul ați putea trece peste bord cu cheltuielile dvs. și puteți obține o mică sperietură atunci când vă verificați soldul contului. Controlează-te puțin și nu o lua razna cu cumpărăturile.

Cu Mercur în mișcare directă, acele temeri și gânduri negre care te-au paralizat la nivel sentimental vor dispărea. De acum înainte vei fi mai clar cu privire la care sunt nevoile tale și la ce vrei. În plus, cu forța pe care o primești de la Marte, conducătorul tău, vei lua inițiativa și vei merge direct la obiectivele tale.

Dacă aveți un partener, vor fi zile în care buna înțelegere dintre voi vă va permite să vă bucurați pe deplin de dragostea voastră. Mângâierile, îmbrățișările și demonstrațiile de dragoste de la partenerul tău te așteaptă. Așadar, bucură-te Berbec!

Taur

Taur, vei începe weekendul sub protecția lui Mercur, planeta ta de bani, care se află în mișcare directă, avansând la viteză maximă și, prin urmare, vă puteți relaxa și nu vă mai faceți griji cu privire la finanțele dvs., deoarece veniturile vor continua să curgă fără probleme și posibilele obstacole care au existat până acum vor dispărea.

Vă puteți concentra atenția asupra altor interese și nevoi, cum ar fi familia sau în bunăstarea ta emoțională, că o ai puțin abandonată. Puteți planifica să petreceți câteva zile în vacanță cu familia sau prietenii și să vă relaxați de tot stresul acumulat în ultimele luni. Taur, permite-ți o pauză și profită de aceste zile pentru a întări legătura cu prietenii și cu familia.

Nu vă fie teamă să vă pierdeți independența sau libertatea. Dacă știi să explici lucrurile cu calm, fără să te enervezi vei fi capabil să te faci înțeles și să faci lucrurile în felul tău fără să te opui nimănui. În dragoste, Venus îți va oferi acea atracție care te va face irezistibil pentru toți oamenii cu care relaționezi. De asemenea, dacă puneți puțină dulceață cuvintelor voastre, nu va exista pe pământ nicio ființă care să poată scăpa de voi. 

Dacă ești singur, ai putea pierde câteva oportunități de dragoste în următoarele zile. Nimic nu ți se pare corect și orice te deranjează, iar acest lucru nu atrage iubirea. Încercați să vă relaxați puțin și să ușurați toată tensiunea.

Dacă aveți deja o relație, pot apărea unele conflicte sau tensiuni cu partenerul dvs., deoarece activitatea retrogradă din Cosmos este încă foarte mare. Dar încetul cu încetul, pe măsură ce luna august progresează lucrurile vor deveni mult mai bune pentru tine.

Deci, aveți răbdare și sperați că lucrurile se vor schimba foarte repede.

Gemeni

Gemeni, în acest weekend, Mercur, planeta voastră conducătoare, care se află în mișcare directă asupra celei de-a treia case, cea a comunicării, vă va activa abilitățile intelectuale și va promova comunicarea. Deci, ar trebui să profitați de ea pentru a vă îmbunătăți relația de iubire și viața socială, lăsând în urmă acele conflicte care v-au făcut să suferiți atât de mult.

Gemeni, în cele din urmă, veți găsi o modalitate de a vă comunica mai ușor sentimentele și nevoile. Vei ști să ajungi direct în inima persoanei iubite, astfel încât să-ți poți rezolva diferențele și să depășești problemele. Puteți rezolva problema, dacă doriți.

În acest weekend, ar putea apărea și un conflict familial care te va obliga să intervii. Și, deși ați încercat să rămâneți pe margine, nu a fost posibil să atenuați tensiunea. Acum, abilitatea ta de a media și de a depăși aceste diferențe te va face să fii nevoit să iei parte și să te poziționezi pentru a încerca să o rezolvi.

Dacă ați fost într-o relație de mult timp, diferențele dintre persoana iubită și familia ta ar putea ieși la iveală, făcând weekendul un pic mai tensionat decât ți-ai dori. Va trebui să te afli în mijlocul celor două părți, iar capul tău va dicta un lucru, iar inima ta va fi de partea opusă. Dacă ești singur, farmecul tău și ușurința vorbirii te vor face să ajungi în inima acelei persoane speciale care îți ocupă gândurile de mult timp.

Sosirea de noi venituri și îmbunătățiri în economia dvs. vă vor aduce un plus de bucurie și o mai mare liniște sufletească pentru a face față viitorului. De asemenea, vă puteți permite un capriciu care vă compensează pentru atâtea antipatii și necazuri.

Dacă ați avut întrebări despre un proiect, veți primi un răspuns pozitiv.

Rac

Rac, o mică moderare a cheltuielilor nu v-ar putea face rău în acest weekend. Chiar dacă economia dvs. merge bine și venitul dvs. este asigurat, ar trebui să controlați puțin cumpărăturile și cheltuielile excesive pentru petrecerea timpului liber și distracție. Îți place să-i faci pe plac celor dragi și să-i distrezi cu cadouri, dar îți depășești bugetul.

Caracterul tău independent și nevoia ta de a-ți arăta excesiv dorința de libertate și încrederea în sine vor face lucrurile puțin mai complicate pentru tine în următoarele câteva zile. Gândiți-vă că ceea ce pentru profesie poate fi foarte bun, vă poate afecta grav viața amoroasă.

Este adevărat că activitatea retrogradă din jurul semnului tău, influențându-te într-un mod negativ, nu te ajută prea mult să obții acel personaj fermecător pe care îl ai și îți complică lucrurile mai mult pentru a-ți atinge obiectivele de dragoste. 

Dacă aveți un partener, îl veți face foarte dificil să vă urmeze în toate acele cerințe pe care le aveți în ultima vreme. Mai ales că nu ești capabil să vorbești clar și să ceri lucruri cu o anumită bunătate. Din acest motiv, partenerul tău rezistă atâtea impuneri și reacționează urât la schimbările tale de dispoziție.

Dacă ești singur, vei avea sensibilitate la suprafață, dar senzualitatea ta va fi și mai mare, așa că dacă știi cum să-l folosești bine, te-ai putea apropia de acea persoană care îți place și să o faci să cadă la picioarele tale. Nu-l răsfățați cu revendicări sau cereri greșite.

Leu

Leu, amintește-ți că ești sub protecția Soarelui, conducătorul tău, și acest lucru vă protejează cu mantia sa de lumină și căldură, astfel încât să puteți străluci și să ieșiți în evidență deasupra celorlalte semne și, de asemenea, vă îmbunătățește toate puterile naturale. În această etapă, avere și succes vor înconjura tot ceea ce atingi și tot ceea ce faci.

De asemenea, ai puterea pe care ți le trimite Marte, care este încă peste Casa ta de bani pentru a vă oferi mai multă voință și dinamism atunci când începeți proiecte noi. Veți simți o energie fizică crescută, o bucurie de viață și o nevoie crescută de acțiune.

Leul va putea face totul. Și dacă toată această putere nu ar fi fost suficientă... Venus îți îmbunătățește imaginea și mai mult și îți aduce mai multă frumusețe și atractivitate ca niciodată, astfel încât să poți face pe toată lumea să se îndrăgostească doar de prezența ta și de eleganța înnăscută. De asemenea, va atrage oportunități de carieră, astfel încât să vă puteți arăta abilitățile.

Desigur, Leu va avea noroc și în viața sa amoroasă. Dacă ai o relație deja stabilită este posibil să apară unele probleme și trebuie să vă ajutați partenerul să le rezolve. Acest lucru nu vă va afecta sentimentele, ci dimpotrivă, le va întări și mai mult. Dacă ești singur, vei avea un weekend plin de oportunități de a te îndrăgosti. Deci, deschide ochii larg și lasă-ți inima să te ghideze, pentru că există cineva foarte apropiat de tine care te așteaptă să le oferi ocazia să exprime tot ce simt. Trebuie doar să te arăți umil și să te lași iubit.

În viața ta socială vei găsi bucuria și distracția de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de această etapă a fericirii. Participă la toate planurile care apar sau care ți se propun, deoarece oportunitățile de a-ți găsi sufletul pereche te vor aștepta în orice eveniment la care participi. Meriți să iubești și să fii iubit, iar Cosmosul te susține.

Fecioară

Veți avea favoarea Cosmosului astfel încât weekendul acesta, cu care începe luna august, să vă puteți bucura de toate acele lucruri care vă fac fericiți, deși vor exista întotdeauna un obstacol de depășit sau dificultăți de depășit, dar asta face parte din viață. Nimeni nu este liber de probleme.

Dacă ești singur, Venus îți va aduce har și farmec. Veți avea o imagine mult mai atractivă, făcându-vă să arătați mai frumos și mai spectaculos și mai presus de toate favorizând că poți seduce cu mai puțin efort pe oricine îți dorești.

Viața ta socială îți va oferi oportunitățile de care ai nevoie pentru a te putea arăta, așa că ieși acolo și distrează-te. În această atmosferă de distracție și bucurie vor apărea cele mai bune ocazii de dragoste, prin cercul tău de prieteni sau datorită lui. Ai putea întâlni pe cineva special în aceste zile, datorită intervenției unui prieten de-al tău, care vă poate prezenta o persoană care se va potrivi cu partenerul ideal.

Dacă aveți deja o relație consolidată, există șanse mari să faceți o călătorie în următoarele zile sau să începeți pregătirile pentru a o face în săptămâna următoare. Va fi o călătorie în care vei regăsi acea complicitate care te-a unit la începutul relației. Legătura ta va fi consolidată și relația va deveni mai solidă.

Dar, așa cum am spus la început, pot apărea întotdeauna probleme și, în cazul tău, Fecioară, s-ar putea să-ți găsești partenerul puțin distras sau îndepărtat. Acest lucru se va datora îngrijorărilor legate de munca dvs. sau a unor sarcini în așteptare pe care va trebui să le faceți față chiar dacă nu vă plac.

Oferiți-vă sprijin și înțelegere. Chiar dacă activitatea retrogradă va continua să vă afecteze semnul, starea ta de spirit se va îmbunătăți în următoarele câteva zile și vei putea să te relaxezi și să te arăți mai tandru și mai afectuos cu al tău partener.

 

Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august

 

Balanță

Activitatea socială din jurul semnului tău va fi foarte intensă weekendul acesta și asta vă va face să vă simțiți mai mulțumiți și mai ușor în întâlnirile cu un număr mare de oameni. Semnul dvs. este foarte social, dar acum va fi și mai mult și veți căuta să participați mai mult la activități de grup.

De asemenea, va fi un weekend pentru a medita la noi proiecte și la noi începuturi. Multe Balanțe se vor gândi în aceste zile să întoarcă unele aspecte ale vieții lor. Mai ales pentru a-i face să se adapteze mai bine nevoilor lor și pentru a elimina acel sentiment de nemulțumire care îi bântuie de ceva timp.

Veți găsi o modalitate de a vă înconjura de acele lucruri și oameni care vă oferă frumusețe și seninătate și care pot face viața mult mai plăcută. Vei fugi de graba, ceasul, orarele și obligațiile impuse. Vei respinge orice situație care te obligă să faci ceva ce nu vrei sau să acționezi așa cum nu îți place.

În dragoste, noi abordări ale vieții vor apărea și în relația cu partenerul și în ceea ce privește familia. Deși este și adevărat că simțul tău practic al vieții va fi foarte prezent și îți va limita puțin acțiunile. Nu este vorba de a răsturna totul, ci doar de a schimba ceea ce nu îți place. Ar trebui să mențineți un dialog calm cu partenerul dvs. pentru a vă putea explica bine intențiile și dorințele și pentru a nu vă confrunta cu schimbările pe care încercați să le faceți peste noapte. Chiar dacă crezi că ai absolut dreptate, ar trebui să încercați să fiți de acord asupra acestor schimbări cu persoana iubită.

Dacă ești singur, ceea ce vei căuta acum va fi, mai presus de toate bucurie și distracție, fără angajamente sau relații serioase. Vei fi atras de oameni care pot aduce bucurie și optimism în viața ta și vei fugi de pesimiști. Te vei bucura de un weekend distractiv alături de cineva care te va face să râzi.

Scorpion

Vei avea mult mai mult farmec decât este obișnuit în semnul tău, Scorpion. Deci, dacă nu îl stricați cu un ton nepotrivit sau un pic din acel temperament rău pe care îl aduceți ocazional, vă așteaptă un weekend plin de cuceriri și aventuri intense și foarte incitante, așa cum vă plac.

Dacă în weekend vă bucurați de câteva zile de vacanță cu familia, cu prietenii sau chiar cu partenerul, nu vă vor lipsi distracția și momentele speciale împărtășite cu acei oameni care vă fac viața mai fericită. Profitați de ele și bucurați-vă de tot ce puteți pentru a lăsa în urmă tensiunile pe care le-ați trăit.

Dacă ești singur, sunt mari șanse ca în următoarele zile să fii zdrobit sau îndrăgostit nebunește de cineva pe care îl vei întâlni și pe care nu îl vei putea uita. Va fi dragoste la prima vedere și te va face să-ți scoți toată puterea de seducție și toată pasiunea pe care o păstrezi înăuntru.

Scorpionii vor fi cu sensibilitatea la suprafață și vor respira senzualitatea prin toți porii pielii lor, făcându-l irezistibil pentru cei care au norocul să fie aproape de ei.

Deși finanțele tale merg bine, nu veniți cu cheltuieli și începeți să cumpărați compulsiv sau nu doriți să vă uimiți familia și prietenii cu tot felul de detalii, invitații și petreceri care ar putea să vă lase buzunarul să tremure. Stăpânește-te puțin și nu fi atât de excesiv de generos.

Săgetător

Nevoia ta de aventuri incitante și căi de călătorie explorate până acum va crește în zilele următoare. În plus, nu te va deranja să abandonezi monotonia și să scapi de acea plictiseală care te copleșește în ultima vreme, mai ales datorită presiunii pe care Marte o exercită asupra semnului tău.

Influența planetei războinice va fi cea care vă va determina să abandonați ceea ce este deja cunoscut și să ieșiți în afara normelor, încălcând chiar anumite reguli care vă limitează și nu vă lasă să vă bucurați pe deplin de libertatea voastră. Puterea sa și marea vitalitate pe care o veți primi vă vor oferi aripile de care aveți nevoie pentru a trăi din plin.

De asemenea, cu Jupiter pe casa ta de casă și familie, acest sector va fi favorizat în special, dar, în general, toate sectoarele vieții tale vor fi afectate de această nevoie de schimbări.

Munca sau profesia, dragostea, familia și relațiile sociale au nevoie de o revizuire din partea dvs. pentru a le adapta la nevoile dvs. actuale și la noul dvs. mod de a vedea realitatea care vă înconjoară.

Îndrăgostit, dacă ești într-o relație de multă vreme, va trebui să comunici partenerului tău calm și încetul cu încetul toate acele schimbări pe care trebuie să le faci. Dacă spui totul dintr-o dată, riști să creezi tensiune inutilă între tine.

Capricorn

Uranus te va conduce în această perioadă să schimbi ceea ce nu-ți place și Venus îți trimite o senzualitate neobișnuită, cu o imensă dorință de a te bucura pe deplin și liber de sentimentele și nevoile tale.

Așa că, Capricornul vine dorind să schimbe totul. Weekendul acesta veți dori să trăiți intens fiecare moment. Veți dori să scăpați de rutină și plictiseală, făcând tot ceea ce până acum nu îndrăznise și dorind să vă târați la orice aventură care vă vine în minte, chiar dacă este o nebunie, pentru că dacă nu este ceva extraordinar nu veți fi interesat.

Dacă ești într-o relație, este posibil ca partenerul tău să nu dorească să te urmărească în această iluzie care ți-a intrat brusc și să fie surprinsă de comportamentul tău. Un pic de calm va evita conflictele cu partenerul tău.

În familia și relațiile de prietenie, încearcă să nu-ți impui ideile sau pretențiile, dacă vrei ca lucrurile să se întâmple pașnic și fără să enervezi pe nimeni. Dacă ești prea impulsiv sau nerăbdător, riști ca cineva să fugă speriat de ideile tale nebunești. Mergeți încetul cu încetul și nu spuneți totul dintr-o dată.

Dacă sunteți singur, veți merge într-o aventură și nu vă va deranja să vă răsfățați cu distracție nelimitată. Nu va fi nimeni capabil să te oprească în această perioadă, Capricorn, pentru că vitalitatea ta va fi contagioasă și de neoprit.

Vărsător

Weekendul acesta nu este un moment bun pentru a pretinde mai multă independență sau pentru a cere altora să se adapteze nevoilor dumneavoastră. Din contră! Va trebui să fii cel care pune nevoile altora înaintea ta și să te adaptezi la cerințele lor mai presus de toate pentru a evita conflictele și discuțiile în care veți avea totul de pierdut.

Vă aflați într-o perioadă de mare activitate socială, cu numeroase evenimente, întâlniri, petreceri și adunări sociale de tot felul, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul tău, chiar și prin intermediul rețelelor de socializare. Iar în acest weekend se va intensifica, deoarece puteți întâlni oameni noi dacă sunteți în vacanță.

Toate acestea ar trebui să aibă un impact asupra vieții tale amoroase, deoarece, dacă ești singur, vor fi multe alte ocazii în care veți întâlni pe cineva cu care puteți începe o relație sau, cel puțin, să vă distrați. Dar starea ta sufletească nu va fi cea potrivită pentru a permite sentimentelor să iasă la suprafață sau pentru a te lăsa purtat de o simplă atracție.

Mai târziu, poți să-ți schimbi modul de gândire și de a vedea lucrurile și să începi să-ți permiți să te gândești la dragoste ca la ceva mai serios și mai durabil.

Deocamdată, în următoarele zile, veți dori prietenie și distracție, dar nimic mai mult. Vei fugi de angajament sau de a deveni mai intim cu oricine. Unii Vărsători vor trece printr-un moment dificil în relația lor, din cauza diferitelor viziuni pe care le au despre viitorul lor. Dar acest lucru va fi ceva temporar și pe măsură ce luna progresează, conflictele vor fi reduse și veți obține o soluție care vi se potrivește amândurora.

Chiar dacă există momente în care crezi că nimeni nu te înțelege sau că nu ești în stare să-ți transmiți ideile, astfel încât ceilalți să le accepte, nu te izola pentru că singurătatea nu va rezolva nimic. Luptă pentru obiectivele tale și vei obține ceea ce îți dorești.

Pești

Pești, puterea ta de seducție va fi enormă, mai mare decât oricând în următoarele câteva zile, așa că, vă rog să nu o stricați! Este adevărat că tensiunile care vor continua să existe în jurul semnului tău te vor face să ai o stare de spirit în schimbare și că tu însuți nu știi ce vrei. Dar încearcă să nu fii neplăcut și folosește bunătatea semnului tău pentru a comunica lucrurile cu mai multă dulceață și calm.

Stelele îți vor proteja viața socială, făcând-o și mai activă pe tot parcursul lunii, dar este posibil ca tu să fii cel care strică unele planuri arătându-te excesiv de independent și dând senzația că nu ai nevoie de nimeni alături de tine.

De asemenea, va exista o tendință de a dori să vă organizați viața și a altora fără a lua în considerare părerea lor, mai ales cea a familiei sau a partenerului tău, provocând astfel anumite conflicte și tensiuni care te pot face amar weekendul. Tocmai pentru că nu vă vor permite să vă relaxați așa cum ați dori.

Dacă doriți să evitați toate acestea și să recâștigați armonia în relația cu partenerul și cu familia, ar trebui să fii mai deschis dialogului și să nu acționezi singur. În caz contrar, ai putea pune relația în pericol și ai putea fi acuzat că ești egoist, cu motive întemeiate.

Din punct de vedere social, este, de asemenea, convenabil pentru tine să arăți acea parte mai prietenoasă pe care o ai atunci când ești interesat. Fii mai sociabil și fii mai atent la nevoile altora, fii o relație publică bună, pentru că asta va fi foarte important pentru tine în etapa actuală, deoarece îți va aduce beneficii în alte aspecte ale vieții tale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel