Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Capricorn, o săptămână grea. Ochii larg deschiși, Pești! Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Capricorn, o săptămână grea. Ochii larg deschiși, Pești! Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Capricorn, o săptămână grea. Ochii larg deschiși, Pești! Previziuni pentru toate zodiile

Acum puteți citi horoscopul săptămânal 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, va trebui să fii ghidat de intuițiile tale mai mult decât de ceea ce îți spun sau vor să te facă să crezi. Uneori ești foarte inocent, iar alții profită de asta.

Pe de altă parte, trebuie să vă separați viața personală și cea profesională. De multe ori duci probleme dintr-o lume în cealaltă și asta nu este un lucru bun. Faceți un exercițiu pentru a ști cum să gestionați situația, pentru că dacă nu îl faceți, vă puteți provoca probleme.

În ceea ce privește sănătatea ta, trebuie să înveți să te iubești mai bine. Nimeni nu este perfect. Iertați-vă mai mult.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta trebuie să fii ferm cu deciziile și cu afirmațiile tale. Va fi cineva care vrea să te facă să te răzgândești, dar nu trebuie să te lași convins. V-ați hotărât și este cea mai potrivită decizie.

Puteți fi mai calm cu privire la mediul profesional, pentru că vă aflați într-un moment bun și ar trebui să profitați de el. Va fi o săptămână foarte propice.

În cele din urmă, va trebui să faceți un exercițiu mental minunat pentru a vă scoate gândurile negative din cap.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, va trebui să-ți faci temele și trebuie să faci o listă cu tot ceea ce vrei să atragi și să găsești. Testamentele mută munții și ar trebui să faceți acest exercițiu pentru a atrage lucruri bune.

De asemenea, trebuie să îndrăznești să iei decizii în domeniul profesional. Dacă există o săptămână de bun augur, desigur că aceasta este. Asumați-vă un risc, deoarece Universul vă protejează.

În sănătatea dvs., vă va fi recomandat să vă eliberați mintea, astfel încât să nu vă simțiți apropiați de lucruri care ar trebui să fie în fundal. În primul rând, trebuie să fii concentrat pe muncă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Va trebui să purtați sinceritatea ca steag în planul sentimental, Rac. Ți-e teamă să nu rănești oamenii cu cuvintele tale, dar le faci o favoare fiind sinceri. Da, pot exista tensiuni, dar acei oameni vor înțelege că o faci pentru binele lor.

La locul de muncă va trebui să atrageți forță de unde nu o aveți. Dacă renunți, ceea ce speri nu va veni. Trebuie să demonstrați și să încercați mai mult ca niciodată. Va fi săptămâna cheie pentru a vă afirma.

Va trebui să aveți mai multă grijă de corpul dvs., hidratarea va fi obligatorie.

Leu (23 iulie - 23 august)

Personalitatea ta va fi foarte atractivă și, în unele zile, poți auzi comentarii sau complimente de la oameni la care nu te aștepți și care te vor face să te simți minunat. Din acest motiv, vă sfătuiesc să vă înconjurați de oameni buni și să ridicați spiritul care a fost puțin scăzut de ceva vreme.

La locul de muncă va trebui să dai mai mult ca oricând, Leu. Dar acest lucru vă va aduce vești bune.

Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să fii mai atent. Corpul tău îți vorbește și tu trebuie să-l asculți.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Trecutul revine întotdeauna, chiar dacă nu vrei. Va trebui să te înarmezi cu curaj și să închizi ușile pe care nu le-ai dorit, dar care sunt necesare pentru a avansa. Va fi o săptămână confuză, iar stelele arată că în unele zile va trebui să te deschizi cu anumite persoane.

Din punct de vedere profesional, va trebui să vă regândiți obiectivele și efortul pe care l-ați depus. Poate că pierdeți atenția asupra a ceea ce doriți și depuneți mai mult efort în lucrurile secundare decât în ceea ce contează cu adevărat.

În sănătate, va fi o săptămână bună în ceea ce privește gestionarea emoțională.

 

Horoscop săptămânal 27 septembrie - 3 octombrie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, nu te poți tot gândi la ce s-ar întâmpla dacă ai fi făcut asta sau asta. Săptămâna aceasta ar trebui să scapi de acele gânduri invazive și să mergi mai departe. Lucrați să nu faceți aceleași greșeli, este singurul lucru pe care îl puteți face.

Acest lucru se aplică și la nivel de muncă. Mintea ta va fi împrăștiată și trebuie să te concentrezi. Ar trebui să lucrați la găsirea obiectivelor și prioritizarea acestora.

În sfârșit, tot acest dezastru al senzațiilor negative te afectează. Trebuie să vă schimbați pentru a evita căderea într-o spirală de negativitate absolută.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscopul săptămânal vă recomandă ca pentru această săptămână să căutați companii noi sau să vă mutați în medii în care întâlniți oameni diferiți. 

Va fi o săptămână excelentă pentru afaceri, pentru că există ceva la care te așteptai și care se va împlini sau va fi foarte puțin până va fi împlinit.

În cele din urmă, la nivel de sănătate te vei simți destul de jos, mai ales la începutul săptămânii. Încetul cu încetul, veți recupera optimismul, dar va trebui să lucrați pentru a-l crește.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi excesiv de bună din punct de vedere afectiv. Mai ales pentru că îți va fi dificil să-ți împaci familia și viața profesională. Dar stelele indică faptul că, spre mijlocul săptămânii, tendința se va îmbunătăți.

În munca ta va fi o săptămână oarecum haotică. Va trebui să organizați chiar și cele mai mici detalii și, chiar și așa, ați putea experimenta un eveniment neprevăzut care vă perturbă programul.

În cele din urmă, acest mic haos vă va influența starea de spirit. Prin urmare, încercați să găsiți momente de relaxare, astfel încât stresul să nu câștige bătălia.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, săptămâna aceasta ia un pix și hârtie și scrie unde și cum te vezi pe tine în viitor. Se pare că simți un gol sau ceva care nu-ți place și nu știi cum să-l numești. Gândește-te la ce vrei în viața ta și, mai presus de toate, la ce nu.

Există o săptămână grea la nivel de muncă. Prin urmare, trebuie să ai răbdare și să te odihnești bine, trup și minte, pentru a avea gânduri clare și solide. Nu trebuie să renunți niciodată și trebuie să fii la poalele canionului.

Acest lucru se aplică și sănătății dumneavoastră. Fiți atenți.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Vărsător, o săptămână te așteaptă să fii cu tine însuți, decizând în ce direcție să o iei. Acest lucru vă va face probabil să vă doriți să fiți mai singuri decât de obicei. Trebuie să-ți permiți să simți. Dar nu prelungi starea în timp, ai tăi au nevoie și de tine.

La locul de muncă va fi o săptămână dificilă. Vei trăi momente de stres care te vor face să ajungi epuizat. Dar nu vă lăsați frustrați, gândiți-vă cât de bine veți fi performanți și la toate învățăturile pe care le-ați dobândit.

În sănătate va trebui să vă confruntați cu aceste emoții descrise, dar trebuie să vă amintiți că nu va dura pentru totdeauna.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Profitați de săptămâna următoare, pentru că va fi grozav din punct de vedere emoțional. Se pare că începe o etapă nouă și excelentă. Stelele sunt favorabile iubirii romantice și se pare că va dura în timp. Desigur, trebuie să fiți mai treaz ca niciodată pentru a primi semnalele care vă ajung. Ochii larg deschiși, Pești! 

Se poate ca la nivelul muncii să vă pierdeți muza și să nu vă simțiți creativi. Din fericire, ai alături oameni care te vor ajuta când ai nevoie.

În cele din urmă, emoțiile vor fi o plimbare cu roller-coaster, încercați să le țineți sub control.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel