Horoscop 1 martie. Vărsător, ești toată ziua cu mintea la bani. Pești, echilibrează-ți viața cu nevoile familiei. Află previziunile complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 1 martie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele de Mărțișor
Horoscop 1 martie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele de Mărțișor

Sunteți curioși ce vă rezervă luna martie ? Află previziunile astrologice lunare pentru toate semnele zodiacale pentru ziua de 1 martie 2022.

Luna care urmează se anunță a fi una dintre cele mai pline de evenimente din an. Pe măsură ce intrăm în luna martie, întâmpinăm Luna nouă în Pești, care va aduce cu siguranță tot felul de bunătăți în calea noastră. Această lunare este una dintre cele mai norocoase din întregul an, aducând succes pe termen lung în relațiile de orice fel. Marchează zilele dintre 2 și 6 martie ca fiind unele dintre cele mai bune pentru a planta sămânța a ceva nou și semnificativ. 

 

Berbec

 

Cineva pare să vă trimită mesaje enigmatice. Corespondența lor nu este evidentă, ci mai degrabă un curent subtil de sentimente pe care nu poți pune degetul. Dacă răspunzi cu aceleași mesaje criptice, comunicarea se va pierde în traducere, în ambele sensuri. Cineva trebuie să facă primul pas și să fie eroul în această situație. De ce să nu spui lucrurilor pe nume și să ceri pur și simplu răspunsuri? În afară de faptul că vă va liniști, vă va elibera timp în loc să vă învârtiți în cercuri derutante.

Citatul zilnic: Știi că ești pe drumul spre succes dacă ți-ai face treaba și fără să fii plătit pentru ea. - Oprah Winfrey

Incredibil, dar adevărat: Ai mai multe șanse să fii infectat de o bacterie carnivoră decât să fii lovit de fulger.

Zodii compatibile: Leu, Taur, Săgetător și Gemeni

Zodii incompatibile: Rac, Fecioară, Balanță, Capricorn

 

Taur. Horoscop 1 martie pentru toate zodiile

 

Sănătatea dumneavoastră a fost o preocupare pentru dumneavoastră, dar există modalități de a vă îmbunătăți starea de bine. Problemele legate de stilul de viață agravează această situație. Dintr-o dată, începeți să realizați importanța de a fi sănătos, nu doar lipsit de boli. Veți fi mai atent la alimentele pe care le consumați, la mediul în care trăiți sau lucrați și, cel mai important, la compania pe care o aveți. De asemenea, vreți să vă simțiți bine.

Citatul zilnic: A vedea ceea ce este corect și a nu o face este o lipsă de curaj. - Confucius

Incredibil, dar adevărat: Oasele picioarelor unui liliac sunt atât de subțiri încât niciun liliac nu poate merge.

Zodii compatibile: Fecioară, Gemeni, Rac, Fecioară, Capricorn, Pești, Berbec

Zodii incompatibile: Leu, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător.

 

Gemeni

 

Din păcate, atunci când banii sunt puțini, nu prea ai de gând să arunci cu ei în fântâna dorințelor. Trebuie să-ți extinzi orizonturile și să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Necesitatea este într-adevăr mama invenției. Ce altă activitate secundară este disponibilă care poate fi dezvoltată? Dacă viziunea ta oarbă te-a ținut legat de o anumită mentalitate și de un anumit loc de muncă, trebuie să încerci să îți extinzi visele acum. Cineva pe care îl cunoașteți are o idee și nu ar trebui să o ignorați atât de ușor.

Citatul zilnic: Cea mai mare cruzime a nebuniei este puterea pe care o are de a șterge o persoană. - Geraldine Brooks

Incredibil, dar adevărat: Este fizic imposibil să-ți lingi propriul cot.

Zodii compatibile: Gemeni, Rac, Leu, Leu, Balanță, Vărsător, Berbec și Taur

Zodii incompatibile: Fecioară, Săgetător, Pești, Scorpion și Capricorn.

 

Rac

 

Totul pare să meargă pe dos în acest moment. La orizontul social, presiunile cresc pentru că ai de ales între doi prieteni, iar acest lucru nu este niciodată ușor. Probleme de responsabilitate apar în cazul unor demersuri comune individuale, cum ar fi căsătoriile sau parteneriatele de afaceri. O prestație de probă într-o carieră sau într-un mediu nou te poate face să te simți nervos. Ia-ți mai mult timp înainte de a te angaja. Comunicarea transparentă este cheia pentru a readuce relațiile pe calea cea bună.

Citatul zilnic: Un zâmbet este un mesaj de bun venit universal. - Max Eastman

Incredibil, dar adevărat: Se pare că ți se potrivește versul „Doi pași înainte și doi înapoi”.

Zodii compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion 

Zodii incompatibile: Săgetător, Vărsător, Balanță și Pești

 

2. Horoscop 1... (pexels-polina-kovaleva-6954520.jpg)

 

Leu

 

Vei aduce în discuție multe lucruri din subconștientul tău pentru a fi analizate și rezolvate, ceea ce te-ar putea conduce la adoptarea unei noi atitudini față de viață. Puterea ta de percepție va crește și vei fi interesat de subiecte paranormale sau supranaturale. De asemenea, ai putea primi cadouri sau moșteniri bruște sau neașteptate în această perioadă, iar prieteniile vor fi deosebit de satisfăcătoare. Poți folosi această perioadă pentru a face conexiuni excelente pentru a-ți promova ambițiile profesionale.

Citatul zilnic: Nu vă concentrați asupra lucrurilor negative; concentrați-vă asupra celor pozitive și veți înflori. - Alek Wek

Incredibil, dar adevărat: Treizeci și cinci la sută dintre persoanele care folosesc anunțurile personale pentru întâlniri sunt deja căsătorite.

Zodii compatibile: Leu, Săgetător, Rac, Balanță, Berbec

Zodii incompatibile: Fecioară, Pești, Scorpion și Capricorn

 

Fecioară

 

Eliminarea resentimentelor poate fi dificilă, mai ales atunci când și alții le poartă ranchiună. Atâta timp cât sunteți liberi de aceste emoții negative, veți fi în siguranță din punct de vedere spiritual. Circumstanțele actuale vă intensifică dorința de bunuri materiale, dar nu ar trebui să jucați jocul comparațiilor. Aspiră să ai mai mult, dar fii recunoscător pentru ceea ce ai deja. Analizezi excesiv acțiunile celorlalți și le interpretezi greșit motivațiile și agendele. O abordare de tipul "acordați beneficiul îndoielii" vă va face viața mai puțin stresantă.

 

Citatul zilnic: Multă vorbărie este cauza pericolului. Tăcerea este mijlocul de a evita nenorocirile. Papagalul vorbăreț este închis într-o colivie. Alte păsări, fără vorbire, zboară liber. - Saskya Pandita

Incredibil, dar adevărat: Pinguinii pot sări până la doi metri înălțime în aer.

Zodii compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn și Pești

Zodii incompatibile: Berbec, Săgetător, Vărsător, Vărsător, Balanță

 

Balanță

 

Acum, că există o oarecare confuzie în ceea ce privește o chestiune romantică, marea problemă ar putea fi dacă să rămâi sau să pleci. Spune-ți părerea astăzi și nu te teme să te faci auzit, mai ales dacă ți-ai înăbușit sentimentele de-a lungul timpului. Ești ager și alert și îți poți exprima bine nemulțumirile. Este un moment excelent pentru a iniția discuții. Totuși, s-ar putea să fii atât de hotărât să-ți transmiți mesajul încât să nu asculți ce are altcineva de spus.

 

Citatul zilnic: Ține-ți fața spre soare ca să nu poți vedea nici o umbră. - Helen Keller

Incredibil, dar adevărat: Leonardo Da Vinci a inventat foarfecele.

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Vărsător, Leu și Săgetător

Semne incompatibile: Berbec, Capricorn, Rac și Taur

 

Scorpion

 

Experimentezi conexiuni emoționale sporite cu prietenii acum. Asocierile feminine, în special, vor fi puternice, iar legăturile vor fi o sursă de mare plăcere. Dacă ai căutat o relație romantică și simți că te afli într-un punct mort, ar putea fi timpul să te relaxezi și să nu te mai străduiești atât de mult. Există indicatori pentru călătorii și prietenii cu persoane din afară. Aveți un puternic simț al "sinelui" și ar trebui să vă creșteți puterea interioară. De ce să nu lași Universul să te surprindă și să te bucuri de moment până când lucrurile se așează la locul lor.

Citatul zilnic: Logica și rațiunea rece sunt arme slabe pentru a lupta cu frica și neîncrederea. Doar credința și generozitatea le pot învinge. - Jawaharlal Nehru 

Incredibil, dar adevărat: Potrivit mai multor experți în limbi străine, cel mai dificil tip de frază de creat este un palindrom, o propoziție sau un grup de propoziții care se citesc la fel înainte și înapoi. Câteva exemple:

Semne stelare compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn 

Semne incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Vărsător,

 

3. Horoscop 1... (pexels-rodnae-productions-6806690.jpg)

 

Săgetător

 

Azi vei simți presiune dacă vei fi obligat să ajuți pe cineva. S-ar putea să vă dați seama că, până la urmă, nu sunteți la înălțimea sarcinii. Fii sincer cu tine însuți și cu cei care au nevoie. Manifestările excesive de emoție și sentimentalism vor speria orice potențială relație. Reține-te înainte de a da tot ce ai mai bun. S-ar putea să fie nevoie să mai negociați pentru a vă extrage dintr-o situație incomodă în care v-ați aflat recent. Doar pentru că ai renunțat superficial la o problemă, nu înseamnă că nu ai îngropat-o adânc în inima ta.

Citatul zilnic: Indiferent dacă nu crezi că mai poți, tot mai poți un pic.

Incredibil, dar adevărat: Un uragan de categoria a treia eliberează în zece minute mai multă energie decât toate armele nucleare din lume la un loc.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător și Pești

Semne incompatibile: Taur, Rac, Balanță, Fecioară și Capricorn

 

Capricorn

 

Mintea ta este concentrată pe probleme mai importante și pe planuri pe termen lung, mai ales de natură socială. Ești optimist și entuziast în ceea ce privește viața, mai ales cu Luna care tranzitează partea superioară a horoscopului tău. Munca în echipă este esențială astăzi, dar ceilalți nu împart sarcina, așa că vei avea discuții cu ei, ceea ce nu este o idee rea. Este, de asemenea, o zi bună pentru a arăta și a primi afecțiune în relațiile tale, așa că îmbinarea talentelor tale artistice și creative cu conexiunile sociale este perfectă. Relațiile nu sunt niciodată statice, așa că adaptează-ți caracterul la cel pe care îl iubești. Aceste schimbări sunt pentru creșterea ta personală și pentru o mai mare bunăstare.

Citatul zilnic: Păstrează-ți temerile pentru tine, dar împărtășește-ți curajul cu ceilalți. - Robert Louis Stevenson

Incredibil, dar adevărat: Bebelușii se nasc fără rotule. Acestea apar între 2 și 6 ani.

Semne zodiacale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion și Capricorn 

Semne incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător,

 

Vărsător

 

Cu gândul la finanțe și la venituri, acest domeniu al vieții tale poate cere mult mai mult de la tine decât poți da. Vei munci din greu și vei câștiga bine. Veți avea nevoie de o agendă mai extinsă pentru a vă încadra în toate evenimentele și întâlnirile care vă vor apărea în cale, mai ales cele de natură profesională. Te simți stânjenit să faci ceva acum din cauza opiniilor celorlalți. Acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra sănătății tale dacă nu ești atent în a-ți gestiona energiile.

Citatul zilnic: Moda nu este ceva care există doar în rochii. Moda este în cer, în stradă, moda are legătură cu ideile, cu modul în care trăim, cu ceea ce se întâmplă. - Coco Chanel

Incredibil, dar adevărat: Un melc poate dormi timp de trei ani.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător

Semnele care nu se potrivesc: Pești, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Scorpion și Capricorn

 

Pești

 

În această perioadă, nu le permiteți celorlalți să vă descurajeze de la obiectivele voastre. Ai putea fi distras. Nu fiți fanatici. Intensitatea este un lucru, dar constrângerea este altceva. Echilibrează-ți munca cu nevoile familiei. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă axa asupra responsabilităților vieții și pentru a face mult mai multe, chiar dacă vă simțiți ca și cum ați fi puțin obosit și v-ați săturat. Este momentul să luați în considerare un sistem de sprijin filosofic sau spiritual ca o completare a stilului dumneavoastră de viață practic.

Citatul zilnic: Excelența nu este o abilitate. Este o atitudine. - Ralph Marston

Incredibil, dar adevărat: Wayne's World a fost filmat în două săptămâni.

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn și Pești.

Semne incompatibile: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță și Vărsător

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel