Horoscop. Zodiile pe care le urăşte toată lumea. Ce se ascunde de fapt în interiorul acestor semne

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Zodiile pe care le urăşte toată lumea. Ce se ascunde de fapt în interiorul acestor semne (sursa foto: Pexels)
Horoscop. Zodiile pe care le urăşte toată lumea. Ce se ascunde de fapt în interiorul acestor semne (sursa foto: Pexels)

Zodiile pe care toată lumea le urăşte, dar nu sunt nici pe departe pe atât de rele pe cât şi le imaginează ceilalţi din jur. Din contră! Prejudecăţile de multe ori se dovedesc a fi neîntemeiate. Te numeri printre aceste semne?

Desigur, nu suntem definiți în totalitate de semnele noastre. Există câteva stereotipuri negative puternice în jurul unor semne. Iată cele trei zodii pe care le urăşte toată lumea și de ce nu sunt atât de rele pe cât crezi că sunt (promitem).


1. Leu (23 iulie - 22 august)

Cum îl vede lumea: Când vă gândiți la Leu, s-ar putea să vă imaginați pe cineva care se plimbă cu 12 pungi de cumpărături, privind cu adorare în camera din față a telefonului și vorbind cu voce tare peste toată lumea.

Realitate: Leii sunt alimentați de expresia creativă. Având soarele ca planetă conducătoare, Leul speră să-și radieze căldura asupra altora prin multele lor talente. Semnele generoase de foc vor să te motiveze cu cuvintele lor, să te emoționeze cu muzica lor și să te încânte cu o petrecere extravagantă-surpriză. Și psst: le pasă mult mai mult de modul în care îi vezi decât de modul în care se văd pe ei înșiși. Este nevoie de curaj pentru ca Lei să se pună constant acolo în faţă. Dar au nevoie și de o anumită validare a faptului că toate rezultatele lor sunt bine primite. Cum ți-ar plăcea să termini o piesă Karaoke fără aplauze? În spatele vuietului, Leii zodiacali sunt doar pisoii sensibili care au nevoie de iubire suplimentară.


2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cum îi vede lumea: Morişti vorbăreţe cu două fețe. Gemenii sunt portretizaţi adesea ca prietenul fierbinte și rece. Cel care îți folosește planurile, îți dezvăluie secretele și, în general, nu tace.

Realitate: Acest semn aerian are suficiente gânduri care se învârt în jurul creierului pentru două persoane. Dacă Gemenii par să nu fie implicaţi, este probabil pentru că au multe pe placa lor mentală. Gândiți-vă: 25 de mese aranjate pe o farfurioară mică. Sunt optimişti și caută în mod constant noi experiențe și da, sunt semne vorbăreţe care ar putea dori să vă spună totul despre ele. Abilitățile strălucite de comunicare ale Gemenilor sunt conferite de conducătorul lor planetar, Mercur. Și, deși poate părea că sunt vorbăreţii zodiacului, ei sunt de fapt cei mai buni ascultători. Gemenii sunt printre cele mai deschise minți. Adaptabilitatea lor le permite să se raporteze la (și să empatizeze) cu oricine şi să nu judece.

 

Vezi și: Horoscop chinezesc 28 iunie - 4 iulie, mesaje pentru fiecare zodie: Câinii și Porcii riscă să facă greșeala vieții lor


3. Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Cum îi vede lumea: Ticălosul din filme. Scorpionii sunt zugrăviți ca niște demoni secreți, care fac planuri de răzbunare. Îi poți găsi în peșteri umede și întunecate care îți complotează dispariția.

Realitate: Sigur, Scorpionii sunt misterioși, dar nu pentru că au o agendă ascunsă sinistră. Trebuie să se simtă în siguranță înainte de a se deschide. Privirile goale și umorul impasibil păstrează intensitatea emoțională profundă a Scorpionului. Sunt semne de apă fixe, așa că gândiți-vă la ele ca la un bloc de gheață. Odată ce s-au decis că ești autentic și de încredere, exteriorul lor rece începe să se topească și ești lăsat în tărâmul lor interior moale și empatic. Scorpionii sunt atât de intuitivi încât ați putea crede că vă citesc mintea. Nu îi veți vedea participând la petreceri superficiale sau la petreceri mărețe pline de discuții mici. Ei caută conexiuni umane reale, intime. Și odată ce le vor găsi, vor face orice pentru a-i proteja pe cei care le pasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel