Horoscop. Saturn devine retrograd din 4 iunie: Ce înseamnă și care va fi impactul asupra zodiilor. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, afectați

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Saturn devine retrograd din 4 iunie: Ce înseamnă și care va fi impactul asupra zodiilor. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, afectați
Horoscop. Saturn devine retrograd din 4 iunie: Ce înseamnă și care va fi impactul asupra zodiilor. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, afectați

Odată ce Mercur își încheie tranzitul retrograd pe 3 iunie, a doua zi va fi rândul lui Saturn. Aici explicăm ce înseamnă declinul planetei disciplinei și cum ne va afecta.

Mercur retrograd se va încheia pe 3 iunie, dar retragerea planetelor este departe de a ne oferi o pauză. Saturn va proceda la fel în perioada 4 iunie - 22 octombrie. Un lucru pozitiv la acest tranzit este că, fiind lent, impactul său este gradual, iar efectele sale nu sunt foarte evidente.

În astrologie, Saturn este planeta disciplinei, limitelor, muncii grele și angajamentului. Este o planetă transpersonală care se mișcă încet prin zodiac (durează aproximativ 2 ani și jumătate în fiecare zodie). Când este directă ne încurajează să fim mai conștienți de responsabilitățile noastre și ne obligă să învățăm lecții dificile.

Horoscop iunie 2022: Taur, nici să nu te gândești să faci afaceri sau planuri. Săgetător, notează în calendar ziua de 14

Cu toate acestea, în retrogradarea sa, efectele devin mai interne. Ne oferă ocazia să reflectăm asupra acestor probleme, să ne confruntăm cu fricile, să eliberăm rigiditatea și ne stimulează limitele.

Retrogradarea lui Saturn are loc sub semnul Vărsătorului, deci oferă și posibilitatea de a stabili limite sănătoase în relațiile noastre sau de a întări legăturile.

 

Ce semne vor fi cele mai afectate de Saturn retrograd 2022?

 

Pe măsură ce Saturn se retrage într-un semn fix (Văsător), cei din aceste zodii își vor simți impactul mai profund. Aceasta înseamnă că Taurul, Leul și Scorpionul, pe lângă Vărsător, vor fi afectați.

Horoscop. Misiunea ta, în funcție de zodie. Berbec s-a născut pentru a ieși în evidență, iar Leu pentru a fi lider. Scopul pe lume al fiecărui nativ

Potrivit astrologilor, efectele lui Saturn retrograd în aceste semne se vor reflecta atunci când vor trebui să facă față unei probleme pe care credeau că au depășit-o.

 

Momentul în care veți simți cel mai mult Saturn retrograd în 2022

 

Ca și alte retrogradări, ziua în care te vei simți cel mai mult este cea în care planeta se schimbă, adică ziua în care începe retrogradul și ziua în care se încheie, 4 iunie și 22 octombrie. Dar se va simți mai mult și atunci când este activat de întâlniri cu alte planete.

Cateva exemple:

- 18 iunie: Saturn retrograd se confruntă cu Venus în tranzit în Taur, solicitând o verificare a realității în jurul relațiilor, banilor și valorilor.

- 31 iulie: Mercur, trecând prin Leu, se va opune lui Saturn retrograd, care poate crea o dramă de comunicare.

Horoscop special: Zodiile care miros minciuna și înșelătoria de la o poștă. Nu ai nicio șansă să îi păcălești

- 7 august: se ciocnește cu Marte în Leu, ai putea simți un pic că vrei să mergi înainte și să acționezi îndrăzneț și încrezător în timp ce Saturn spune nu.

- 13 octombrie: Venus care trece printr-unul dintre semnele sale dominante, Balanța, formează un trigon armonios cu Saturn retrograd, care vă poate ajuta să solidificați relațiile sau proiectele de câștig.

 

Cum să profitați de efectele lui Saturn retrograd

 

Retrogradarea lui Saturn ar putea fi echivalată cu karma, adică ea cere ca lecțiile care au trecut neobservate să fie învățate. Astrologii explică că parcă dăm din nou un examen, cu diferența că nu există răspunsuri corecte, dar știind să alegem pe ce „munți” trebuie să urcăm și pe care nu.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

În concluzie, Saturn retrograd înseamnă timpul de a depune efort pentru a aborda un loc de muncă, proiect, responsabilitate, misiune, obiectiv etc., în cel mai bun mod posibil pentru că universul te va răsplăti prin creșterea personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel