Horoscop iunie 2022: Taur, nici să nu te gândești să faci afaceri sau planuri. Săgetător, notează în calendar ziua de 14

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop iunie 2022: Taur, nici să nu te gândești să faci afaceri sau planuri. Săgetător, notează în calendar ziua de 14
Horoscop iunie 2022: Taur, nici să nu te gândești să faci afaceri sau planuri. Săgetător, notează în calendar ziua de 14

În fiecare lună, astrele ne surprind cu o nouă mișcare, fenomen, retrogradare sau eclipsă. Pentru a fi la curent cu toate știrile astrologice, avem horoscopul lunar pentru iunie 

Sezonul Taurului a făcut loc sezonului Gemeni și caracteristicilor acestui semn, condus de planeta personală și mentală Mercur. Aceste energii sunt cunoscute ca o abilitate superioară de a comunica cu ceilalți, de a relaționa social și de a convinge pe oricine de ceea ce îți dorești. Pot fi și schimbări constante de dispoziție, foarte puțin angajament și ceva minciună.

Horoscop. Misiunea ta, în funcție de zodie. Berbec s-a născut pentru a ieși în evidență, iar Leu pentru a fi lider. Scopul pe lume al fiecărui nativ

În ceea ce privește mișcările astrale care vor marca luna iunie va începe, pe 3, cu încheierea celui de-al doilea Mercur retrograd din 2022. Bravo! Saturn va călca pe urmele acestei planete, retrogradând o zi mai târziu pe Vărsător, dar vă asigurăm că nu aveți de ce să vă faceți griji. Pe 14 iunie va fi o Lună plină în Săgetător care îți va umple mintea cu gânduri pozitive, în timp ce pe 29 iunie, luna va fi în cea mai întunecată fază peste Rac pentru ca societatea să devină puțin mai empatică. Desigur, a șasea lună a anului nu va fi cea mai potrivită pentru a te angaja în dragoste, mai ales din data de 23, când Venus călătorește în Gemeni. Pregătește-te, „sezonul” Racului începe pe 21. 

 

Horoscop lunar iunie 2022

 

BERBEC (21.03 –19.04)

Veți avea o zi norocoasă în cursul lunii iunie și aceasta va fi pe 29. După cum bine știți, acesta este semnul pozitivității și, împreună cu dorința voastră de a cuceri lumea, nu vă așteptați la nimic mai mult decât: să ieșiți în stradă și toată lumea să vă privească, să aveți o legătură cu cel puțin trei oameni și să simțiți cum vibrați cu ceilalți la aceeași frecvență.

TAUR (20.04–20.05)

Vibrațiile sezonului Gemeni nu se potrivesc cu simțul tău de responsabilitate. Nici să nu te gândești să faci afaceri cu colegii tăi sau să plănuiești o călătorie cu prietenii tăi, pentru că vei rămâne singur cu toată situația. Așteptați sosirea Racului.

GEMENI (21.05 –20.06)

Un sezon plin de relații intime te așteaptă din 23 iunie, cu Venus intrând în zodia ta și Marte încă în Taur, dar numai dacă te concentrezi pe acele zodii cu care ai o conectare totală. Acestea sunt Fecioară sau orice element natural al pământului, împreună cu altele la fel de intense precum Scorpionul sau Berbecul. Desigur, nu-i promite nimic pentru că aceste întâlniri vor fi doar ocazionale.

RAC (21.06 –22.07)

Pe 29 iunie, bolta cerească are o lună nouă pregătită peste semnul tău de care vor beneficia toate constelațiile, cu excepția ta. În altele, va provoca un sentiment de empatie față de societate, dar în cazul tău, vei simți că problemele lumii întregi te depășesc. 

Horoscop special: Zodiile care miros minciuna și înșelătoria de la o poștă. Nu ai nicio șansă să îi păcălești

LEU (23.07–22.08)

Profită foarte bine de sezonul Gemeni, chiar dacă scoți latura ta cea mai fantomatică și falsă, pentru că odată cu începerea „sezonului” Racului pe 21 iunie vei simți că încet-încet dispari. Va fi o chestiune de câteva săptămâni, dar energia ta nu va fi la nivelul ei obișnuit. În plus, vei simți că lucrurile te afectează mai mult decât este necesar și că emoțiile tale vor fi la suprafață. Învață din această etapă.

FECIOARĂ (23.08–22.09)

Saturn retrogradând peste Vărsător toată luna îți oferă posibilitatea de a stabili niște limite în ceea ce privește persoana sau atitudinile care te-au deranjat o perioadă. De exemplu, la serviciu: nu trăiești pentru a fi în fața unui computer și șefii tăi trebuie să înțeleagă. Sau cu familia partenerului tău: este grozav să-i ai acasă, dar vei dori și să petreci timp singur cu partenerul tău. Apreciază-i, dar pune limite.

BALANȚĂ (23,09–22,10)

Personalitatea ta discutabilă va fi afectată pe 23 iunie, când Marte vizitează Gemeni. Constelația guvernantă a lunii a șasea este cunoscută pentru că se răzgândește, iar cei care vor suferi din cauza acestei indecizii constante vor fi prietenii tăi. Încercați să nu le schimbați prea mult planurile. 

SCORPION (23.10 –21.11)

Noi prietenii vor veni în viața ta la sfârșitul lunii iunie, cu Luna nouă în Rac. Desigur, va fi ceva la care nu te așteptai, dar a ajuta pe cineva îți va aduce consecințe minunate. Folosește-ți intensitatea înnăscută pentru a te revărsa în alții, ei îți vor mulțumi și te vei simți foarte iubit.

Horoscop mistic. Ce animal spiritual ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete

SĂGETĂTOR (22.11–21.12)

Notează foarte bine ziua de 14 iunie în calendar pentru că va fi cea mai bună zi din 2022. Fără a exagera! Luna va fi la cea mai deplină splendoare și energie, crescându-ți nivelul de pozitivitate și noroc. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a profita de ea este să te înconjori de cei mai apropiați oameni și să faci un plan care ți se potrivește.

CAPRICORN (22.12–19.01)

Luna iunie vă va aduce o mulțime de sarcini în așteptare. Veți simți că se adaugă lucruri pe listă, dar timp nu veți avea să le faceți. Respirați și tăiați o sarcină după alta, pentru că situația nu se va schimba până când Soarele va ajunge la Rac pe 21 iunie. Acolo poți respira.

VARSATOR (20.01–18.02)

Faptul ca Mercur se întoarce în Gemeni, odată ce retrogradarea lui s-a terminat nu va aduce decât să vă avantajeze astfel încât nu trebuie să dați explicații la începutul verii. Nimănui nu îi va păsa ce vei face sau cu cine. Discreție absolut rezistentă la bârfă. Data? Începând cu 13 iunie.

PEȘTI (19.02–20.03)

Săgetătorii și voi aveți un lucru în comun: te îndrăgostești de îndată ce vezi un „steag roșu”. Poate asta vi se va întâmpla când Luna va fi plină peste semnul centaurului, pe 14 iunie. Dintr-o dată te vei uita la acea persoană cu care împărtășești o legătură și vei realiza că nu este pentru tine. Nu-i rău, atâta timp cât rupeți relația cu blândețe și onestitate.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel