Horoscop mistic. Ce animal spiritual ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop mistic. Ce animal spiritual ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop mistic. Ce animal spiritual ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete / Foto: Unsplash

Animalele spirituale sunt prezente în multe tradiții din întreaga lume și în multe religii și sisteme de credință diferite. Animalele spirituale sunt entități care protejează și ghidează indivizii prin viață, folosind trăsături precum înțelepciunea, cunoașterea, bunătatea și încrederea. Ele sunt reprezentări simbolice ale caracterului și personalității noastre, iar atunci când viața devine confuză, animalele noastre spirituale acționează ca niște ghizi care sunt acolo pentru a ne ajuta să ne influențeze viața într-un mod pozitiv.

Animalele spirituale sunt atribuite unei anumite perioade de timp de naștere și sunt menite să ne dea putere, speranță, dragoste și confort, reflectând în cele din urmă caracterul interior al unei persoane. În cultura nativilor americani, un spirit animal explică energia spirituală și dorința interioară profundă a unui om, conform Your Tango.

Citește mai departe pentru a afla despre diferitele spirite de animale care reprezintă semnul zodiacal.

 

Berbec: Șoim

 

Deși Berbecul este reprezentat de animalul berbec, acesta nu este animalul lor spiritual. Un Berbec este alimentat de pasiune, independență și loialitate, la fel ca un șoim. Lideri înnăscuți în mod natural, Șoimii sunt de obicei mesagerii în grupul lor. Sunt spontani și impulsivi, ceea ce înseamnă că se pricep mai bine să lucreze independent. Uneori, Șoimii pot fi percepuți ca aroganți sau narcisiști, dar acesta este rezultatul faptului că emană atât de multă încredere în fiecare aspect al vieții. În ciuda exteriorului lor dur, șoimul este extrem de empatic.

 

Taur: Castor

 

Deși este un animal mic, este foarte puternic, Castorul se aclimatizează rapid și depășește orice obstacol care îi iese în cale. Castorii sunt cunoscuți ca fiind foarte răbdători, ceea ce îi face foarte valoroși pentru orice muncă. Sunt descurcăreți, plini de tact și au un spirit ascuțit. Castorii pot fi prea exigenți și egoiști față de ceilalți, motiv pentru care trebuie să exerseze să fie umili și generoși.

 

Gemeni: Căprioară

 

Nu este o surpriză faptul că animalul spiritual al unui Geamăn este căprioara. Cu o cantitate nebună de energie, sunt creaturi amuzante și inteligente care nu se tem să se expună. Sunt în căutarea de a distra mulțimea și sunt mari conversatori care se bucură de situațiile sociale. De asemenea, căprioarele pot fi foarte fermecătoare și motivante pentru colegii lor pe care îi admiră.

 

Rac: Ciocănitoare

 

Ciocănitoarea este incredibil de încurajatoare, la fel ca un adevărat Rac. Sunt niște părinți sau îngrijitori excepționali, deoarece au un profund simț al căminului înrădăcinat în ei încă de la naștere. Sunt grijulii, empatici, foarte buni ascultători, descurcăreți și de sprijin în rolurile lor familiale. Ar putea părea "zgârciți" în cercurile lor interioare, dar asta doar pentru că se pricep de minune să transforme un nimic în ceva uimitor!

 

Leu: Dragon

 

La fel ca și dragonul, Leul este cel a cărui simplă prezență poate avea un impact asupra celor din jur, fără să fie nevoie de cuvinte. Ești puternic și curajos ca semn de Foc, fiind mereu dispus să lupți pentru ceea ce este cel mai important pentru tine. Leii sunt considerați lideri înnăscuți, iar dragonii reprezintă liderii care sunt creaturi măiestre, două lucruri pe care te străduiești să le fii mereu în carieră și în viața personală.

Ca și dragonul, ești, de asemenea, nobil și maiestuos, căutând mereu modalități de a-ți arăta puterea și de a-ți dovedi valoarea.

 

Fecioară: Urs

 

Ursul și Fecioara sunt conectați unul cu celălalt, deoarece amândoi sunt atenți, autonomi și grijulii. Meticuloși și inteligenți cu metodele lor, urșii au și o inimă imensă, plină de generozitate. Pot fi modești, timizi și pot trăi foarte minimalist dacă este nevoie. Dacă sunt împinși la limită, urșii pot avea un temperament destul de temperamental, ceea ce ar putea duce la dezlănțuirea iadului. Ei trebuie să fie atenți să nu devină prea cinici, izolați, independenți și leneși.

 

Balanță: Corb

 

Balanța se referă la egalitate și echilibru în viață și în dragoste, ceea ce seamănă cu corbul. Acesta este cunoscut pentru că este o creatură iubitoare de pace. Corbul este extraordinar de inteligent și fermecător, cunoscut pentru echilibrul lor improbabil de frumusețe interioară și exterioară. Cunoscut ca fiind diplomat, un mare ascultător și consilier, corbul poate fi facilitatorul perfect al oricărui grup. Ei sunt foarte plăcuți, dar ar putea fi, de asemenea, nepoliticoși și obraznici într-o zi proastă.

 

Scorpion: Șarpe

 

Șarpele este enigmatic, secretos și chiar pare să aibă o latură întunecată, exact ca Scorpionii. Șerpii sunt foarte intuitivi și sunt de obicei de natură foarte mistică, sau cel puțin sunt atrași de supranatural, sau de necunoscut. Pot fi foarte zeloși, mai ales în chestiuni de suflet, sau chiar de carieră. Dacă au suficientă încredere în tine, pot fi foarte utili și amuzanți. În cel mai rău caz, pot fi foarte capricioși și violenți.

 

Săgetător: Pisică

 

Mai degrabă impulsive, sunt conduse de sentimentele și de focul din adâncul lor. Ele își doresc un mediu în care să fie în siguranță și iubite. La fel ca pisica, nu ești unul care să fie legat sau să ți se spună ce să faci, Săgetătorule. Preferi să mărșăluiești în ritmul propriei tale tobe și să nu schimbi cine ești pentru nimeni și nimic.

Tu și o pisică aveți trăsături foarte asemănătoare. Sunteți amândoi feroce, independenți, curioși și liberi. Sunt șanse mari să experimentezi tot ce are lumea de oferit sau să te bucuri de libertate și de timpul petrecut singur.

 

Capricorn: Gâscă

 

Supranumiți singuraticii, gâsca și Capricornul se aseamănă foarte mult. Sunt motivați, muncitori și conduși de idealurile stabilite de ei. Dar, uneori, chiar pot fi cel mai mare dușman al lor. Pasionați, plini de umor și generoși, gâscanii trebuie să fie atenți la tendința lor de a-și crea comportamente compulsive sau chiar trăsături de dependență.

 

Vărsător: Vidră

 

Vidrele sunt drăguțe și jucăușe, creative, excentrice și nu țin cont decât de ele. Nu dau doi bani pe lume, ceea ce le face și mai populare în rândul celorlalți. Având o mulțime de prieteni în multe grupuri diferite, se pot mișca destul de ușor. Pot fi pretențioși când vine vorba de dragoste, dar sunt prietenii și companionii perfecți.

 

Pești: Lup

 

Peștii, cunoscuți ca fiind visători, sunt grațioși, generoși, pasionați și profund emoționali. Acest lucru este exact și în cazul lupului. Ei sunt obișnuiți să trăiască cu o haită și vor dori în cele din urmă să facă parte dintr-un grup, familie sau comunitate. În cel mai rău caz, lupul poate deveni posesiv față de prieteni sau membri ai familiei, nepractic și chiar răzbunător. Dar, în mediul potrivit, pot fi incredibil de prețioși, tandri și foarte afectuoși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel