Horoscop. Luna de porumb și echinocțiul de toamnă. Cum trebuie să se pregătească fiecare zodie pentru aceste evenimente astrologice

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Luna de porumb și echinocțiul de toamnă. Cum trebuie să se pregătească fiecare zodie pentru aceste evenimente astrologice
Horoscop. Luna de porumb și echinocțiul de toamnă. Cum trebuie să se pregătească fiecare zodie pentru aceste evenimente astrologice

Fără îndoială, luna august ne-a dat darurile sale minunate, dar septembrie nu rămâne în urmă, deoarece pe parcursul lunii vor fi apreciate mai multe fenomene astronomice.

Printre cele mai așteptate sunt Luna de porumb și echinocțiul de toamnă.

Numele Luna de porumb are legătură cu credințele bătrânilor nativi din Statele Unite și Canada, deoarece au asociat acest fenomen în principal cu sezonul recoltării porumbului și au crezut că luna plină a favorizat creșterea lui și alte culturi. Acest fenomen poate fi observat în dimineața zilei de 21 septembrie. 

Echinocțiul de toamnă este un eveniment astronomic care marchează sfârșitul verii și începutul toamnei. În timpul echinocțiului, unghiul Soarelui este situat deasupra Ecuatorului, astfel încât toate părțile planetei Pământ primesc aceeași cantitate de lumină și întuneric pentru o zi. Adică ziua și noaptea au aceeași durată. Acest fenomen va avea loc miercuri, 22 septembrie.

În acest 22 septembrie, echinocțiul de toamnă va avea loc în emisfera nordică, echivalentul echinocțiului de primăvară din sud. De la această dată, zilele continuă să se scurteze încetul cu încetul până la sfârșitul lunii decembrie, în nord și se prelungesc în sud. Schimbarea anuală a sezonului are loc în fiecare emisferă a Pământului. Apare de două ori pe an, în martie și în septembrie. 

 

Este timpul „nașterii cosmice”

 

Este timpul „nașterii cosmice” și atitudinea cu care primim această nouă creatură în viața noastră va influența foarte mult modul în care ne pregătim pentru noul an 2022, care va începe peste trei luni și o săptămână.

Pregătește-te să sărbătorești echinocțiul și energizează-te în armonie cu natura. Cel mai potrivit lucru pentru ziua echinocțiului este să aduni un grup de prieteni care să se distreze împreună și să facă ceva distractiv și în același timp foarte simbolic, invitându-i să se îmbrace după culorile corespunzătoare elementelor zodiacale (Foc, Pământ, Aer și Apă). 

Participanții la sărbătoarea echinocțiului vor folosi culoarea indicată pentru elementul lor zodiacal și vor primi deviza lor, care este energia concentrată pentru restul anului. Este un mod diferit și foarte în armonie cu evenimentul cosmic care se întâmplă, care ne ajută să reflectăm la ceea ce am făcut în aceste luni și la ce trebuie să facem pentru a aștepta cu nerăbdare anul viitor.

 

Cum trebuie să se pregătească fiecare zodie pentru echinocțiul de toamnă

 

Semne de foc (Berbec Leu și Săgetător).

Motto-ul echinocțiului: creativitate

O petrecere bună pentru echinocți implică vin roșu sau o băutură roșie. Dacă nu vrei să bei vin, atunci poți opta pentru sifon sau ape jamaicane, un vin nealcoolic sau elixir. Nu trebuie să ratați curmale, căpșuni, zmeură, orez condimentat cu șofran sau boia roșie, dacă sunteți vegetarieni salate cu sfeclă, morcovi, ridichi, mere roșii și varză roșie. 

Decorează-ți casa cu elemente roșii, flori, lumânări parfumate roșii pentru a crea o atmosferă mai intimă și dinamică.

Semne ale pământului (Taur, Fecioară și Capricorn)

Motto-ul echinocțiului: întărește voința

Pentru acea zi se recomandă să folosești nuanțe de verde închis și să pregătești salate mixte bogate cu mult verde, adică spanac, varză, țelină, castraveți, licoare de mentă și anason, busuioc și struguri verzi. 

Casa este decorată cu plante ornamentale și lumânări parfumate verzi. Intenția este de a întări voința mai ales în această lună în care Saturn a început un tranzit direct din 18 și atât Venus, cât și Mercur, unul dintre conducătorii Taurului și celălalt al Fecioarei sunt tocmai în Balanță, semnul care începe luna aceasta cu echinocțiul din septembrie.

Semne de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător)

Motto-ul echinocțiului: independență

Pentru petrecere sau sărbătoare este recomandat să purtați haine cu nuanțe de violet.

Independența și sentimentul de respect pentru ceilalți sunt accentuate. O cină însoțită de vin alb, un mojitos sau margaritas, dar puteți opta și pentru băuturi nealcoolice.

Pastele, cum ar fi spaghetele, lasagna sunt utile pentru acest semn, precum și alunele sau fasolea și cidrele spumante sau vinurile albe.

Semne de apă (Rac, Scorpion și Pești)

Motto echinocțiul: securitate

Pentru eveniment recomandă alb sau albastru deschis. Tema centrală ar trebui să fie întărirea stimei de sine, încrederea în sine, voința, eliminarea îndoielilor și temerilor, a indeciziilor. 

Salate cu fructe de mare, cocktailuri de creveți, enchiladas, supe de legume, vinuri spumante albe.

Animă casa cu lumânări albe, trandafiri albi, garoafe și iasomie. Dacă aveți de gând să curățați casa, nu utilizați dezinfectanți artificiali care conțin clor, amoniac sau esențe chimice. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel