Horoscop. Cum ştii că te place, în funcţie de zodie. Micile detalii care dau de gol orice semn îndrăgostit

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Cum poți să afli dacă cineva te place înapoi sau dacă este pur și simplu prietenos? Din fericire, astrologia este aici pentru a vă ajuta. Pentru că, deși unele semne zodiacale fac o treabă bună în a-și ascunde atracția, altele tind să fie mult mai evidente în privința asta. Potrivit astrologilor, există anumite lucruri pe care fiecare semn astrologic le va face atunci când vor avea o pasiune în secret. Află semnele la care trebuie să fii atent.

Unele semne zodiacale sunt destul de nepricepute în a-și ascunde interesul pentru altcineva. Chiar și atunci când nu spun nimic, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Semnele de foc, cum ar fi Berbecul sau Săgetătorul, nu ar avea nicio îngrijorare în a păstra deloc secret ce simt.

Fiecare semn zodiacal este diferit, astfel încât fiecare semn își va dezvălui sentimentele în modul lor special. Acestea fiind spuse, iată la ce ar trebui să fiţi atenţi să vedeți dacă cineva vă place înapoi, în funcție de zodia sa.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): vor fi pe față

Nativii Berbec nu sunt timizi. Fiind unul dintre cele mai dezinvolte și încrezătoare dintre semnele zodiacale, este rar ca un Berbec să păstreze secret dacă are o pasiune. Sunt cei mai avansați dintre semnele zodiacale, așa că veți ști imediat dacă vă plac sau nu. Aceste semne de foc tind să se îndrăgostească destul de repede, nu au nicio problemă la prima mișcare și, de asemenea, se bucură cu adevărat de urmărirea 'prăzii'. Berbecul este un semn astrologic condus de dorințe, care face tot ce se simte bine pe moment. Deci, dacă un berbec te urmărește, știi doar că interesul lor este autentic.

Înainte ca un semn zodiacal Berbec să-și facă abordarea, vor fi siguri că vor arăta cât mai bine. Berbecului îi place să câștige. Vor depune eforturi pentru a-și spori șansele de a câștiga persoana care le place. Vor fi plini de zâmbete și o sclipire în ochi. Nu pierd prea mult timp în conversație.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai): Vor face o glumă

Taurul este un semn fix de pământ condus de Venus. A fi un semn zodiacal fix înseamnă că aceștia tind să rămână la locul lor. Dacă nu ar fi fost Venus, planeta care reprezintă dragostea, romantismul, frumusețea, printre altele, dorinţa de dragoste a Taurului ar fi destul de redusă. Din fericire, au simțurile fin reglate și simt profund, așa că, dacă au găsit pe cineva de care sunt interesați, există semne revelatoare.

De exemplu, atunci când un Taur vede pe cineva cu adevărat demn de urmărit (pentru că va aștepta pe cineva pe care îl consideră demn), își va face mișcarea. Se vor apropia de tine și vor spune o glumă pentru a sparge gheața. Ei sunt, de asemenea, stăpâni în flirtul subtil. Un semn evident că le place de tine este dacă inițiază contact fizic. În general, Taurilor le place spațiul. Dacă îți dau mici apăsări pe braț sau pe umăr, este clar.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Ei ar putea acționa fierbinte și rece

Gemenii sunt unul dintre cele mai fermecătoare și mai prietenoase semne din zodiac. Sunt adaptabile și tind să se înțeleagă foarte bine cu tot felul de oameni. Din această cauză, nu poți spune întotdeauna dacă un Gemeni este atras de tine sau nu.

Dualist din fire, uneori nu știi dacă vii sau pleci cu un Gemeni. Gemenii sunt comunicatori cu șanse egale. Adică vor vorbi cu oricine. Dar dacă un Gemeni începe să simtă o atracţie pentru cineva, lucrurile pot deveni confuze. O parte din ei va fi caldă cu tine, în timp ce cealaltă va fi rece.

Un Gemeni nu este pentru toată lumea. Deși natura dualistă a Gemenilor poate fi foarte confuză, este de fapt un lucru bun. Când un Gemeni acționează în contradictoriu, asta înseamnă că au sentimente pentru tine şi vor fi din ce în ce mai creativi și expresivi. Fiind un semn aerian, Gemenilor le place să vorbească. Vor vorbi și cu limbajul corpului lor. Se pot flexa inconștient mai mult, își trec degetele prin păr sau pot clipi mult. Când îţi vor cere prima întâlnire, ochii lor se vor lumina, limbajul corpului va fi și mai evident, iar zâmbetul lor va fi până la urechi după ce te vor auzi spunând da.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie): vor fi extrem de timizi

Racilor le place să îngrijească. Nimic nu îi face mai fericiți decât să-i vadă pe cei dragi îngrijiți. Veți ști că un Rac este atras de cineva, dacă vor încerca să ofere grijă, afecțiune și daruri cuiva. Pentru ei, a face lucruri pentru cineva este modul lor de a-și exprima sentimentele. Semnele zodiacale care găsesc Racul complet irezistibil sunt atrase de natura lor grijulie.

Acestea fiind spuse, nu vă mirați dacă un Rac are nevoie de o veşnicie pentru a face o mișcare. Chiar dacă Racii sunt energie cardinală, ceea ce înseamnă că inițiază acțiuni, sunt, de asemenea, un semn de apă. Acest lucru tinde să-i facă sensibili și timizi. Când unui Rac îi place de cineva, va fi prea timid să abordeze persoana.

Când un Rac te place, te vor ține în spațiul lor și, dacă vei avea contact vizual, vor înroși și vor privi în altă parte. Rareori vor recunoaşte vreodată și îți vor spune direct că te plac. Vor țâșni și se vor retrage; totuși, în momentul în care cred că te scapă printre degete sau că altcineva ți-a atras atenția, ei fac cea mai rapidă direcție către tine, care poate chiar depăși un Berbec .

 

Leu (23 iulie - 22 august): Se vor arăta un pic mai mult

Când vine vorba de pasiuni, nu este de mirare că nativii Leu nu sunt genul subtil. Ei vor încerca să te învrednicească cu gesturi măreţe și atenție. De asemenea, nu se tem de manifestările publice de afecțiune. Dacă un Leu își pune brațul în jurul tău, încearcă să te țină de mână sau să fie cât mai aproape de tine, sunt interesaţi de tine.

Acest semn este cunoscut pentru faptul că iubește lumina reflectoarelor, astfel încât acestea ar putea fi incompatibile cu semnele zodiacale care sunt puțin mai retrase. Deși le place să fie centrul atenției, se vor arăta puțin mai mult atunci când le place cineva. Când vor deveni mai proactivi în ceea ce privește urmărirea dvs., vor găsi modalități de a vă întâlni unu la unu. Odată ce vor fi în sfârșit singuri cu persoana de care le place, vor fi calzi, dulci și atenți. Dacă decideți să aprofundaţi relația cu un Leu, vor fi loiali și afectuoși și se așteaptă la aceleaşi lucruri de la partener.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie): vor face mici favori pentru tine

Fecioarele, perfecționistele pământeşti ale zodiacului, ar putea avea o dispoziție nervoasă atunci când au o atracție față de cineva. Starea lor când sunt îndrăgostite este destul de redusă, deoarece sunt deseori ocupate cu studierea persoanei pe care pun ochii. Pasiunea lor s-ar putea să nu observe, pentru că nu le place să fie invadatoare. Dar te vor observa, îți vor nota tiparele, obiceiurile, aprecierile și antipatiile tale. Totul necesită timp.

Acest semn pământesc trăiește pentru a fi în folosul altora și tinde să fie cel mai compatibil cu semnele care pot aprecia abordarea lentă și practică a iubirii. Veți ști când un semn zodiacal Fecioară te place când încep să-ți facă mici favoruri fără să mă întrebi. Se vor asigura că totul este aşa cum îți place și vor începe să poarte mai multe dintre culorile tale preferate. Rareori inițiază acțiunea de a te invita la o primă întâlnire, dar te-ar invita cu un grup de oameni să aibă șansa de a se apropia de tine într-un cadru informal.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Îți vor imita gesturile

Balanțele sunt guvernate de Venus și sunt cunoscute pentru că sunt semnul parteneriatelor. Așadar, nu este o surpriză faptul că dragostea pentru o Balanță este una dintre elementele de bază ale vieții, cum ar fi apa sau mâncarea. Când te plac, nu păstrează prea mult secretul. Vor împărtăși celorlalți cât de uimitor cred că ești. Nu sunt deloc timizi în a face prima mișcare. Deși unii dintre nativi pot acționa prost, este doar un act.

Balanțele au o abordare foarte demodată a romantismului și tind să se îndrăgostească de semnele zodiacale pe care le pot curta sau care se bucură de o abordare clasică a întâlnirilor. Este mai probabil să vă invite la o întâlnire tradițională, cum ar fi cină și un film, mai degrabă decât prânz sau cafea. Prima întâlnire cu Balanța ta se va simți ca ceva dintr-un roman de dragoste. Balanțele îți vor imita mișcările corpului ca o modalitate de a fi sincronizate cu tine. La urma urmei, este vorba de echilibru pentru ei.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): vor juca jocuri

Scorpionul intens al zodiacului este destul de discret. Dar când un Scorpion se îndrăgostește, există șanse mari să simți acest lucru. De obicei, începe cu privirea clasică a Scorpionului. Te vei întoarce inexplicabil cu faţa în direcţia lor pentru că ai simțit greutatea privirii lor asupra ta. Nu este înfiorător, ci intrigant.

Cu acea intrigă, veți ști când un Scorpion s-a îndrăgosti de dvs. Scorpionii vor iniția conexiunea, dar vor stabili și lucrurile la locul lor, astfel încât persoana de care le palce să poată face prima mișcare. De obicei fac acest lucru ca un fel de test de validare pentru a vedea dacă pasiunea este reciprocă. Poate suna prea mult ca un joc pentru unele semne, dar Scorpionul știe cum să ridice succesiv intriga pentru a te ține legat. Sunt foarte loiali și se știe că sunt pasionali.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Vă vor anunța într-un mod adorabil

Săgetătorii pot fi greu de citit atunci când sunt îndrăgostiți de tine. În primul rând, sunt plimbăreţi și le place să-și facă noi prieteni. Când cineva se comportă ca și cum toată lumea ar fi cel mai bun prieten al său, nu este ușor să-ți dai seama dacă te consideră special. În plus, semnele zodiacale Săgetător apreciază cel mai mult libertatea lor. Relațiile romantice nu sunt o prioritate uriașă pentru ei, deoarece sunt spontani și sunt mereu în mișcare. De aceea fac cupluri incompatibile cu semnele zodiacale care tind să se miște într-un ritm mai lent. Întrucât este greu să-i deslușești, poate nici nu-ți dai seama că unui Săgetător îi place de tine. Dar dacă te invită într-una din călătoriile lor, este un semn bun că sunt interesați de tine.

Săgetătorul este un alt semn astrologic care nu poate păstra secretul prea mult timp. Arcașii s-au născut pentru a arunca săgețile adevărului oriunde se duc. Săgetătorul este un semn de foc, așa că nu se vor ascunde în jurul tufișului când întâlnesc pe cineva care le place. Săgetătorul are nevoie de interacțiuni pozitive pentru a place pe cineva. Dar odată ce o fac, sunt evidenți. Sunt genul care se împiedică pe propriile picioare în timp ce se apleacă pentru a rupe o păpădie pentru tine. Este foarte dulce.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Te vor face o prioritate

Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt rezervați și disciplinați. Pentru ei, munca este înainte de distracție. În momentul în care găsesc un partener, probabil sunt mulțumiți de locul în care se află în carieră. Este bine dacă căutați un partener stabil pe termen lung, deoarece vor fi gata să-și investească timpul în construirea unei relații cu dvs.

Capricornii, ca și alte semne ale Pământului, vor face abordarea încet, dar sigur. Când un Capricorn te place, se apropie de tine într-un stil parcă învățat dintr-un manual de bune maniere. S-ar putea să se simtă ireal, dar stângăcia va verifica cât de autentic este Capricornul. Le place întotdeauna să dea iluzia că sunt oameni bine, cu toate lucrurile în ordine în viaţa lor. Manierele lor sunt impecabile atunci când te plac și te vor face să te simți în vârful lumii.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): vor fi emoţionaţi în jurul tău

Vărsătorul este unul dintre cele mai independente semne din zodiac. Chiar și în relații, le place să aibă spațiul lor, așa că tind să fie incompatibil cu semnele zodiacale care au nevoie de o tonă de afecțiune și liniște. În ciuda reputației Vărsătorului, sunt la fel de capabili să se îndrăgostească ca toți ceilalți. Veți ști că un Vărsător vă place când încep să vă introducă în lumea lor. Acest semn are de obicei un cerc mare de prieteni. Dacă cred că ești potrivit pentru o relație, vor testa apele lăsându-te să-i întâlnești prietenii.

Când un Vărsător este îndrăgostit, s-ar putea să observați și mici schimbări în comportamentul lor. Sunt înzestrați cu capacitatea de a fi detașați de problemele emoționale și de a fi obiectivi în rezolvarea problemelor. Dar când un Vărsător începe să acționeze diferit, de parcă ar fi nervos sau vor începe să se agite, atunci știi că au o pasiune aprinsă. În timp ce se întâmplă acest lucru, ei au un zâmbet pe față și o nouă strălucire pe chip. Ar putea chiar să meargă cu un mic salt în pas. Acesta este un Vărsător care s-a îndrăgostit tare de cineva nou.

 

Pești (19 februarie - 20 martie): vor face un efort să fie în preajma ta

Peștii sunt tipul de semn zodiacal căruia îi place să viseze cu ochii deschiși. Când le place de cineva, tind să pice puternic cu tronc. A fi într-o relație este ceva ce prețuiesc cu adevărat. La fel ca celelalte semne de apă, Peștilor le place sentimentul de a deveni unul cu partenerul lor, așa că tind să fie incompatibile cu semnele zodiacale mai independente.

Când vine vorba de a-și exprima interesul, poate merge în orice sens. Peștii se pricep să păstreze secrete, dar își poate arăta dragostea. Romantici naturali, s-ar putea să nu-ți poți da seama dacă un Pești visează cu ochii deschiși sau se îndrăgostește.

Semnele revelatoare ale unui nativ Pești îndrăgostit este că devine incredibil de consistent cu tine. Simbolizat de doi pești, acesta este un semn care se bucură de libertatea sa și de timpul lor în singurătate. Dar după ce au început să se îndrăgostească de tine, vei descoperi că mai mult stau în preajma ta. Vă veți simți, fără îndoială, alintaţi dacă sunteți cu un Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel