Horoscop. Cele trei zodii care vor fi 'lovite în plin' de Luna Nouă din iulie: "Se dă apelul de trezire!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Luna Nouă (sursa foto: Pexels)
Luna Nouă (sursa foto: Pexels)

Luna Nouă în Rac nu iartă pe nimeni! Însă trei zodii vor fi 'lovite în plin' de energia acestei tranziţii foarte emoţionale, care ne pune în situaţia să ne reconsiderăm priorităţile în viaţă. Află care sunt cele trei semne puternic afectate de luna nouă!

Citeşte şi: Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Orice decizie are un impact major pe termen lung. Mantra pentru fiecare zodie

Lunile noi sunt o resetare energetică lunară. Pe măsură ce luna crește în lumină, tot ceea ce lucrăm crește și la fel. În Rac - semnul lunii este acasă! - munca pe care o facem poate veni la un nivel mai emoțional. 

Citește și: Horoscop. Cele trei zodii favorizate de Luna Nouă în Rac. Veţi fi protejate de loviturile emoţionale

Luna nouă din iulie 2021 va începe pe 9 iulie și intră în semnul ultra-sensibil și intuitiv al Racului. Această energie va face apel la colectiv să investigheze tiparele noastre obișnuite, deoarece acestea se referă la cele mai apropiate parteneriate. Mai precis, am putea fi provocați să aruncăm o privire lungă și dură în oglindă și să lucrăm cu noi înșine, să facem nişte 'reparaţii'.

Citeşte şi: Horoscop 8 iulie 2021. Momente tensionate pentru unii nativi, decizii radicale pentru mai multe zodii

Dacă nu sunteți expresiv din punct de vedere emoțional, ar putea fi timpul să scoateți un jurnal și să încercați să dați curs sentimentelor voastre, deoarece energia Racului ne va obliga să înțelegem reacțiile noastre emoționale. Trei semne zodiacale vor fi cele mai afectate de luna nouă a lunii iulie. Acesta poate fi un moment deosebit de critic pentru prioritizarea îngrijirii de sine. Află dacă te numeri printre ele.

Energia Racului ne influențează să aruncăm o privire asupra modului în care ne prioritizăm viața de acasă și ne îngrijim de sinele nostru cel mai profund. Dacă faceți o listă de dorințe sau stabiliți intenții sub această lună nouă, asigurați-vă că nu sunteți prea entuziasmat cu privire la posibilitățile a ceea ce ar putea fi în viitor, avertizează astrologii. Dacă sunteți unul dintre semnele zodiacale cele mai afectate de luna nouă a lunii iulie, ați putea fi îndemnat să reconsiderați priorităţile în această perioadă.

 

Cele trei zodii puternic afectate de Luna Nouă

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

De obicei ești primul care te răsfeți cu luxuri, iar această lună nouă îți va spori sentimentul de îngrijire de sine. Cu toate acestea, perioada care vine nu se referă numai la creșterea voastră spirituală - această fază lunară aduce adesea schimbări necesare și inconfortabile, un lucru pe care un semn de pământ fix nu vrea să îl audă în mijlocul unei zile de spa. Totul se intensifică, deoarece planeta voastră conducătoare Venus se va întâlni cu Uranus (planeta care stăpâneşte șocul și schimbarea). Acest aspect vă poate aduce surprize la ușă, dar va depinde de dvs. cum veți răspunde. S-ar putea să întâlniți o schimbare șocantă și devastatoare a relațiilor dvs. personale, imposibil de ignorat. Dar luna nouă ar putea fi șansa ta de a-ți restructura parteneriatele pentru a servi mai bine scopului tău cel mai înalt.

 

Rac (21 iunie-22 iulie)

Această fază încărcată este momentul ideal pentru a fi puțin egoist cu timpul și a vă răsfăța cu un moment de îngrijire de sine de calitate. Deși acest lucru ar putea părea o mișcare simplă pentru Rac, este în regulă să limitezi accesul altora la tine în timpul lunii noi, mai ales dacă folosești acest timp pentru a manifesta o nouă oportunitate sau obiectiv. Amintiți-vă că îngrijirea de sine este mai mult decât băi spumante şi măşti de față - implică, de asemenea, să purtați conversații incomode cu voi înșivă, cum ar fi să vă remediați deficiențele și să opriţi vorbirea de sine negativă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna nouă a lunii iulie vă poate servi ca un apel de trezire imens! Ai putea fi provocat să te alegi pe tine în locul nevoilor altora, în special la locul de muncă - ceea ce ar putea fi dificil, având în vedere fidelitatea ta față de carieră și activitățile tale creative. Dar a te pune pe primul loc nu este egoist. Luna nouă din iulie ar putea introduce o structură complet nouă de îngrijire de sine. Acestea fiind spuse, energia lunii noi are tendința de a saluta tipul de schimbare care vă perturbă fluxul, care poate fi amenințător pentru sistemele pe care le aveți deja în poziție. Fiți deschiși să ieșiți din scenariu din când în când.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel