Horoscop. Cele trei zodii favorizate de Luna Nouă în Rac. Veţi fi protejate de loviturile emoţionale

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Luna Nouă (sursa foto: Pexels)
Luna Nouă (sursa foto: Pexels)

Luna Nouă în Rac vine cu multă emoţie şi multe descoperiri despre relaţiile noastre cu cei din jur. Şi în timp ce alte semne vor avea lecţii dure de învăţat în această perioadă, trei dintre semnele zodiacului vor fi 'luate mai uşor' şi vor fi chiar ferite de şocuri puternice. Eşti printre ele?

Citeşte şi: Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Orice decizie are un impact major pe termen lung. Mantra pentru fiecare zodie

Vitalitatea verii se va simţi cu siguranță în luna nouă de pe 9 iulie pe măsură ce intră în semnul cardinal al Racului.

În astrologie, faza lunii noi este ca o ardezie curată - este o șansă pentru noi să ne reîncărcăm, precum și să stabilim intenții, să ne inspectăm obiectivele actuale și să renunțăm la lucrurile care ne împiedică să ne trăim viaţa cum ne place

Citeşte şi: Horoscop. Cele trei zodii care vor fi 'lovite în plin' de Luna Nouă din iulie: "Se dă apelul de trezire!"

Această lună nouă va fi sub ochii vigilenți ai Racului, un semn al îngrijirii faţă de ceilalţi, care protejează și acumulează relații sincere. Deoarece această lună nouă răsuflă cu energia Racului (luna stăpânește Racul), va fi deosebit de puternic în modul în care ne abordăm atât emoțiile, cât și relațiile personale. Cele mai multe semne zodiacale vor fi chemate să îşi examineze răspunsurile emoționale, cum ar fi modul în care ne afirmăm emoțiile în prietenia noastră strânsă și modul în care îi consolăm pe ceilalți. Pentru semnele zodiacale cel mai puțin afectate de luna nouă a lunii iulie, lucrurile se vor simți mai puțin haotice.

Vezi și: Horoscop 9 iulie. Două zodii vor cheltui bani cu nesaț: Atenție, puteți comite greșeli financiare grave!

Iulie este o lună intensă din punct de vedere astrologic, așa că trebuie să ne verificăm toate rezervele de calm pe care le avem. Deoarece Racul este asociat cu cea de-a patra casă din astrologie, cea mai privată parte a graficului nașterii noastre, această lună nouă poate aduce la lumină detalii despre familie și casă și ceea ce este cel mai personal şi intim pentru noi.

Dacă sunteți unul dintre semnele zodiacale norocoase cel mai puțin afectate de luna nouă a lunii iulie, veți avea o navigare mai uşoară prin orice schimbare, examinând în același timp și cele mai apropiate relații. Așezați-vă, relaxați-vă și lăsați luna să-și lucreze magia transformatoare pentru voi.

 

Cele trei zodii favorizate de Luna Nouă

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aspectul conflictual dintre Venus și Uranus ar putea ridica îngrijorarea pentru unele semne, dar pentru Berbecul cardinal, acest conflict este văzut mai mult ca o oportunitate de a vă revizui și schimba cercul interior pentru a se potrivi mai bine nevoilor dvs. emoționale. Venus va fi așezat în semnul de foc al Leului, care este totul despre sine, pasiune și vitalitate. Ceea ce vă pasionează și vă aduce un sentiment al scopului va fi luminat de luna nouă, permițându-vă să vă perfecționați relațiile care vă fac să vă simțiți cel mai confortabil.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Conexiunile strânse vin cu ușurință la Gemenii sociabili. Abilitatea ta de a fermeca pe oricine prin conversație te va ajuta să navighezi în schimbările aduse de luna nouă în Rac. Deoarece energia pentru îngrijire a Racului va fi supraîncărcată (Racul este condus de Lună), această fază lunară va servi ca un memento pentru a exprima recunoștința emoțională pentru cei mai apropiați prieteni. De asemenea, te-ai putea simți inspirat să îți extinzi cercul interior sau să creezi relații semnificative cu prieteni improbabili. În orice caz, aveți o abilitate de a vă adapta la orice, așa că schimbările care vin vor părea ca o briză.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este un secret că îți iei în serios relațiile personale. Modul în care vă afirmați în parteneriatele voastre este unul dintre atuurile voastre care vă vor fi de folos în timpul acestei faze de lună nouă. Luarea inițiativei în legăturile voastre este naturală, așa că, în ciuda conflictului dintre semnul dvs. conducător Venus și Uranus, este posibil să învingeți orice schimbare. Cu toate acestea, luna nouă este mai mult o invitație deschisă pentru tine de a te răsfăța prin îngrijirea de sine. Luați această fază lunară ca o oportunitate de a vă încărca pentru următoarea dvs. întâlnire socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel