Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Orice decizie are un impact major pe termen lung. Mantra pentru fiecare zodie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Orice decizie are un impact major pe termen lung. Mantra pentru fiecare zodie
Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Orice decizie are un impact major pe termen lung. Mantra pentru fiecare zodie

Luna iulie nu a venit aici să dea o vacanţă niciunei zodii. Din contră! Suflecaţi-vă mânecile şi pregătiţi-vă chiar acum să munciţi pentru dorinţele pe care le-aţi pus deoparte şi aveţi grijă cum luaţi decizii! Pentru că schimbările din următoarele zile le vor da efecte pe termen lung. Află mantra zodiei tale pentru această săptămână, ca să ştii cum să te pregăteşti pentru ce urmează!

Citeşte şi: Horoscop TAROT pentru săptămâna 12 - 18 iulie! Taur: Puteți fugi, dar nu vă puteți ascunde!

Planeta de comunicare Mercur pleacă din semnul  Gemenilor vorbăreți şi se îndreaptă spre Rac pe 11, făcând imediat o călătorie de către Jupiter în Pești pe 12. Acesta este motivul optimismului din aer pe care îl vor resimţi majoritatea semnelor.

Citeşte şi: Horoscop. De ce unele zodii rămân fără bani? Cele mai mari greşeli financiare comise de semnele zodiacale

Apoi, lucrurile se încălzesc pe 13, când Venus se alătură lui Marte în semnul fierbinte al Leului. Dorințele noastre sunt menite să fie acționate în această perioadă. Deși totul se simte mai provocator până la sfârșitul săptămânii - pe măsură ce soarele se conectează cu Neptun și se confruntă cu puternicul Pluto - orice vom decide are un impact major pe termen lung. Se plantează semințe. De ce nu acum?

Citeşte şi: Cele trei zodii care vor fi 'lovite în plin' de Luna Nouă din iulie: "Se dă apelul de trezire!"

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Mantra fiecărei zodii

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Berbec

Combinația fierbinte dintre  Venus și Marte pe 13 cade în casa ta de dragoste și plăcere. Dacă ați căutat un semn pentru a reactiva aplicațiile matrimoniale sau pentru a face o mişcare către o persoană specială, acesta este momentul vostru. Deși în această săptămână cel mai mult vă bucurați (poate prea mult) de un moment bun, sunteți preocupat și de finanțele dvs. Știrile cu adevărat uimitoare sau cu adevărat stresante despre bugetul dvs. vin în tandem cu întâlnirea dvs. Fierbinte cu cineva după care vi se aprind călcâiele.

Mantra din această săptămână: Nimic nu este mai sexy ca „moderația”.

 

Vezi și: Horoscop 9 iulie. Două zodii vor cheltui bani cu nesaț: Atenție, puteți comite greșeli financiare grave!

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Taur

Conjuncția Venus-Marte de pe 13 îi aruncă pe mulți dintre prietenii tăi romantici în vârtej, dar pentru tine, acesta este momentul perfect pentru a practica iubirea de sine. Fie că sunteți complet singur sau că vă planificați nunta, de ce să nu ieșiți la o întâlnire cu voi? Purtați-vă cele mai bune încălţări, cea mai frumoasă ţinută și rezervaţi o masă pentru unul la restaurantul dvs. preferat. Cultivarea unui sentiment de pace atrage ceea ce îți dorești cu adevărat.

Mantra din această săptămână: Nici o iubire mai bună decât să te iubești pe tine însuți.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Gemeni

Mercur îți lasă semnul pe 11 și acum alunecă prin Rac. Pe măsură ce planeta comunicării se conectează cu Jupiter expansiv pe 12, ești încurajat să faci o mișcare îndrăzneață cu șeful tău și să ceri o mărire de salariu sau o promovare. Elanul carierei necesită mișcare personală. Apoi, pe 13, combinația ‚aburitoare’ Venus-Marte vă face să vă îndrăgostiți de un coleg/ ă sau să cochetați fără rușine cu chelnerul/ iţa  dvs. Preferat/ă. Iubirea este mai aproape decât îți dai seama.

Mantra din această săptămână: Fii mulțumit și fii vulnerabil.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Rac

O despărțire recentă vă face să vă lingeţi rănile, jelind ceea ce ar fi putut să fie între voi. Vei mai găsi vreodată dragoste? Dar pe măsură ce Venus și Marte se întâlnesc în Leu pe 13, nu vă puteți abține să nu vă întrebați: sentimentele pe care le aveți pentru prietenul/a dvs. sunt mai mult decât platonice? O conversație cochetă te obligă să reconsideri regulile mai conservatoare pentru romantism pe care le-ai respectat întotdeauna. Este timpul să trăiești dai drumul fanteziilor tale.

Mantra din această săptămână: Inima vrea ce vrea.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Leu

Din păcate, încă nu este ziua ta de naștere, dar trebuie să întorci capul la petrecerea de ziua de naștere a prietenilor Raci pe 13. Conjuncția Venus-Marte care se încadrează în semnul tău te face să te simți pe tine însuți și să-ți etalezi stilul. Bucurați-vă cât durează, deoarece încrederea voastră se clatină mai târziu în săptămână - pe măsură ce soarele se confruntă cu Pluto pe data de 17 - când ați stârnit o luptă de putere, ați crezut că este o istorie veche cu șeful dvs. (sau mai rău, tatăl vostru). Dacă nu poți lucra în conformitate cu regulile altcuiva, ar putea fi momentul să-ți faci propriile reguli.

Mantra din această săptămână: Ești fabulos, dar ești fericit?

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Fecioară

Planeta voastră conducătoare Mercur alunecă în sectorul prieteniei pe data de 11, punându-vă într-o stare de vorbă, socială. Dar nu te distrezi doar, ești mai dispus decât de obicei să te prezinți și să fii vulnerabil. O cină relaxantă se termină cu toți plângând împreună. Apoi, pe 13, conjuncția Venus-Marte cade în sectorul tău inconștient, stârnind niște emoții nostalgice pentru o iubire pe care ai încercat să o lași în trecut. În loc să derulați la nesfârșit prin Instagram-ul lor, încercați să vă exprimați sentimentele în cuvinte.

Mantra acestei săptămâni: Rămâneți prezent.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Balanță

Conjuncția Venus-Marte de pe 13 marchează un moment decisiv pentru relația voastră. Voi doi ați fost împreună de ani de zile, dar în multe privințe ați evitat să vă construiți o viață împreună. Acest tranzit este forța de care aveți nevoie pentru a vă combina în cele din urmă activele. Nimic nu este mai fierbinte în acest moment decât cuvintele „cont bancar comun”. Sărbătorește această etapă cu o sticlă de prosecco scumpă și realocând o parte din economii către cumpărarea unei case.

Mantra acestei săptămâni: Combinați-vă resursele.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Scorpion

Conjuncția Venus-Marte de pe 13 vă ajută să apăsați butonul de resetare din carieră. Contractele sunt negociate și, în sfârşit, sunteți pregătit să susțineți ceea ce aveți nevoie. Solicitați mai multe zile de vacanță, o îngrijire mai bună a sănătății mintale și flexibilitate permanentă pentru a lucra de acasă. Da, te-ai simțit subevaluat în trecut, dar acesta este prezentul. Pe măsură ce soarele se conectează cu Neptun pe 16, puteți să vă imaginați clar visele voastre pentru prima dată în ani. Solicitarea a ceea ce meritați are un efect de ondulare.

Mantra din această săptămână: De ce să nu ai totul?

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Săgetător

Învățământul superior, călătoriile și tot felul de planuri viitoare sunt în mintea ta, pe măsură ce Venusul dulce se întâlnește cu planeta de acțiune Marte pe 13. Cu planeta voastră guvernantă Jupiter retrograd pentru vară, v-ați concentrat mai puțin pe viaţa de zi cu zi și mai mult pe imaginea de ansamblu. Dacă ai putea trăi oriunde și a face orice (și banii nu ar fi fost o preocupare), ce ai face? Cum poți face primii pași mici (sau salturi mai mari) spre actualizarea acestui vis?

Mantra acestei săptămâni: Creează-ţi propria moştenire.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Capricorn

Toți prietenii tăi au întâlniri fierbinți săptămâna aceasta, dar viața ta nu se simte ca un astfel de basm acum. Pe măsură ce conjuncția Venus-Marte - cel mai sexy aspect al anului - se perfecționează pe data de 13, te afli în mijlocul unei dispute agresiv-pasive cu partenerul tău. Da, voi doi ați cumpărat acea mașină împreună, dar el se comportă întotdeauna de parcă ar fi fost numai al lui. Luați în considerare dacă aceasta este o problemă care trebuie rezolvată sau o întrerupere totală a afacerilor înainte de a vă angaja într-o luptă explozivă.

Mantra acestei săptămâni: Economisiți-vă energia pentru ceea ce este menit să dureze.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Vărsător

Posibilitatea de a te muta într-un nou oraș pentru muncă a fost pe masă de la luna nouă în Taur în luna mai. Dar pe măsură ce Venus și Marte se reunesc pe cer pe data de 13, stelele se aliniază literalmente și cineva îți face o ofertă pe care tu (poate) nu o poți refuza. Te gândești la ceea ce înseamnă cu adevărat acasă pentru tine de mult timp. De ce să nu faci saltul? Aterizarea va fi lină odată ce ați sărit.

Mantra acestei săptămâni: Liniștea nu este mișcarea.

 

Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie pentru Pești

Pe măsură ce Mercur se strecoară în Rac - și în sectorul tău romantic - pe data de 11, găsești cuvintele pentru a-ți face mişcarea. Sezonul Racului a fost, în cea mai mare parte, nostalgie și dragoste neîmpărtășită până acum, dar în această săptămână, sinceritatea ta te face deosebit de fermecător. Apoi, pe 13, conjuncția Venus-Marte vă ajută să vă confruntați cu o problemă continuă de sănătate. Programarea vitaminelor dvs. așa cum vă programați întâlnirile pe Zoom poate face diferența.

Mantra acestei săptămâni: Onestitatea este ademenitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel