Horoscop 9 iulie. Două zodii vor cheltui bani cu nesaț: Atenție, puteți comite greșeli financiare grave!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 9 iulie. Două zodii vor cheltui bani cu nesaț: Atenție, puteți comite greșeli financiare grave!
Horoscop 9 iulie. Două zodii vor cheltui bani cu nesaț: Atenție, puteți comite greșeli financiare grave!

Horoscop 9 iulie: Ziua în care, împreună cu nopțile fără speranță, când luna nu este vizibilă pe cer, energia umană slăbește și forțele sunt epuizate. Atenție însă la cheltuieli. Zodiile ar putea avea parte de necazuri în sfera finanțelor.

Orele de lucru nu sunt favorabile pentru muncă, afaceri și tranzacții financiare, deci este mai bine să le reprogramați. Nu puteți începe atât afaceri noi, cât și închideți cele vechi - o greșeală gravă, ușor de făcut în acest moment, va pune în pericol orice proiect. De asemenea, nu este de dorit să împrumutați și să împrumutați bani - pot apărea probleme serioase cu returnarea acestora.

Horoscop 9 iulie.  Previziuni pentru zodii

 

Berbec (21.03 - 20.04)

Nu este de dorit să participi la bârfe, în care ceilalți te vor atrage cu forță: în acest caz, este mai bine să păstrezi tăcerea și să faci un pas deoparte, altfel poți distruge relația cu cel care va fi discutat.

Taur (21.04 - 21.05)

Când pregătiți documente financiare astăzi, este necesar să aveți cea mai mare grijă și este chiar mai bine să amânați această procedură pentru o altă zi - mai favorabilă -.

Gemeni (22.05 - 21.06)

Nu ar trebui să reacționați la atacurile neprietenoase ale altor persoane care sunt dispuse negativ față de dumneavoastră : totuși nu le puteți pune la locul lor și nu puteți restabili nervii consumați.

Rac (22.06 - 22.07)

Astăzi este mai bine să refuzați o întâlnire cu partenerii de afaceri - nu va fi posibil să ajungeți la un acord cu aceștia, dimpotrivă, pot apărea dezacorduri grave, care ulterior împiedică munca comună.

Vezi și: Horoscop. Cele trei zodii favorizate de Luna Nouă în Rac. Veţi fi protejate de loviturile emoţionale

 

Leu (23.07 - 21.08)

Angajându-vă în reconcilierea diferitelor părți ale conflictului, în care sunt implicați oameni apropiați, folosiți-vă capacitatea diplomatică maximă pentru a nu sprijini pe cineva singur, altfel veți fi învinuit de toate.

Fecioară (08.22 - 09.23)

Banii vor necesita o îngrijire specială astăzi - trebuie cheltuiți cu prudență, fără a ceda la dorința de a cumpăra tot ceea ce privesc ochii mei, altfel veți fi în afara bugetului și va trebui să vă refuzați de ce aveți nevoie.

Balanță (24.09 - 23.10)
      
În nici un caz nu trebuie să intrați în dispută cu autoritățile: chiar dacă vi se pare că adevărul este de partea voastră, abțineți-vă de la certuri - autoritățile cu siguranță vă vor nota și vă vor mulțumi.

Scorpion (24.10 - 22.11)

Este recomandabil să aruncați energie negativă într-o activitate socială utilă - de exemplu, să faceți curățenie generală în casă sau să dedicați timp liber pentru a lucra în grădină.

Săgetător (23.11 - 21.12)

Pentru cei dintre voi care încă merg la muncă la birou, astăzi este mai bine să vă luați liber și să stați acasă: cu cât comunicați mai puțin cu ceilalți - în special cu străinii - cu atât mai bine.

Capricorn (12.22 - 01.20)

Astăzi trebuie să demonstrați abilități în care nu aveți egal: trebuie să țineți totul - inclusiv faptele și emoțiile - sub control, aceasta este singura modalitate de a evita consecințele neplăcute.

Vărsător (21.01 - 18.02)

Energia slăbită din această zi nu vă va permite să ajungeți la afaceri serioase, așa că - desigur, dacă aveți ocazia - dedicați-o odihnei, de preferință pasivă.

Pești (19.02 - 20.03)

Nu este de dorit să mergeți într-o călătorie de cumpărături: se vor cheltui mulți bani, iar lucrurile cumpărate nu vor fi pe plac - cel mai probabil, se vor dovedi defecte sau, la o examinare mai atentă, pur și simplu nu le va plăcea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel