Horoscop. Luna nouă din iulie afectează toate semnele zodiacale. Relaţiile din viaţa noastră, aduse sub lupă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească

Vara este în toi și în timp ce lumea pare să se redeschidă, poate părea că ne transformăm complet realitatea, mai degrabă decât să revenim la normal. Aceste sentimente fierbinți de schimbare vin la timp pentru luna nouă din iulie 2021, care va intra în semnul al Racului pe 9 iulie. Ne putem aștepta ca răspunsurile noastre emoționale să fie provocate de această fază lunară. Exersarea răspunderii pentru răspunsurile noastre emoționale obișnuite va servi bine tuturor semnelor zodiacale. Rezistența la dorința de a sări în sus și de a ne apăra luând în considerare modul în care îi afectăm pe ceilalți emoțional este elementul principal de luat în considerare.

Deoarece planeta conducătoare a Racului este luna, este extrem de imperativ să știți exact cum va afecta luna nouă din iulie semnul dvs. zodiacal.

Vezi și: Horoscop. Cele trei zodii care vor fi 'lovite în plin' de Luna Nouă din iulie: "Se dă apelul de trezire!"

Acesta este un moment minunat pentru a vă îmbarca în călătoria dvs. emoțională. Aveți încredere că această nouă lună vă aduce magia, chiar dacă nu o puteți vedea încă.

În plus, vom vedea o tranziție dificilă, pe măsură ce Venus se întâlneşte cu Uranus pe 8 iulie. Acest aspect conflictual ar putea provoca surprize neplăcute în relațiile noastre, care sunt prea neliniștitoare pentru a le trece cu vederea. Deoarece Venus este staționat în Leu în timpul lunii noi, aspectul conflictual cu Uranus va lumina orice conflict emoțional din relațiile noastre și va scoate la lumină adevăruri dure.

Racul este aici pentru a ne mângâia și a inspira schimbările necesare pentru ca noi să înflorim şi să mergem înainte. Luna nouă este o invitație deschisă pentru toate semnele zodiacale de a face bilanțul relațiilor noastre cele mai profunde, precum și a modului în care acestea ne afectează emoțional și ne încurajează să implementăm o rutină solidă de auto-îngrijire. Citiți mai departe pentru a afla cum va afecta luna nouă din iulie 2021 fiecare semn zodiacal.

 

Cum va afecta luna nouă semnele zodiacale

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna nouă din iulie ajunge tocmai la timp pentru a-ți reaminti de puterea ta - și se poate părea că ești gata să primeşti orice lecție dificilă pe care o va aduce viaţa. Ați putea fi chemat să vă confruntați cu realitatea conexiunilor voastre strânse și să vă confruntați cu relațiile care vă împiedică să vă deblocați întreaga putere. Venus staționat în semnul de foc al Leului te va aprinde, te va încuraja să rămâi ferm atunci când te aperi de prietenii nesincere. Încercați să nu săriți calul și să ștergeți întreaga listă de contacte de pe telefon. În schimb, revizuiește în liniște aceste relații.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Această lună nouă poate fi deosebit de dificil de navigat. Întrucât planeta voastră conducătoare Venus formează un aspect dificil cu Uranus, care stăpânește perturbarea, s-ar putea să suferiți schimbări în cadrul celor mai apropiate relații - inclusiv cea pe care o aveți cu voi înșivă. Fiind un semn fix de pământ, s-ar putea să vă simțiți neliniștit în legătură cu surprizele care vă bat la ușă. Această lună nouă este chemarea ta de a implementa o nouă structură a conexiunilor tale personale, inclusiv modul în care le dai prioritate și setezi limite. Ai grijă de tine așa cum ai grijă de prietenii tăi?

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Plasamentele ar putea fi deosebit de importante pentru a hrăni relații sănătoase, astfel încât energia nutritivă a Racului te-ar putea inspira să-ți exprimi recunoștința în interiorul cercului tău de apropiaţi. Este posibil să atrageți o prietenie puțin probabilă în acest timp. S-ar putea să nu luați în considerare aceste schimbări ale relațiilor voastre atât de mult ca un conflict, ci ca o provocare prietenoasă datorită naturii voastre mutabile. Fiți conștienți de cât de liber aveți tendința de a fi în grupuri și încercați să aduceţi mai multă structură parteneriatelor dvs., precum și rutina de auto-îngrijire. Chiar dacă vă dezvoltați conexiunile, este la fel de important să faceți un bilanț al relației cu voi înșivă.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să vă simțiți mai emoționat în luna nouă din iulie și puteți mulțumi lunii care se mută pe teritoriul vostru pentru asta. Trăsăturile voastre supraîncărcate s-ar putea simți ca şi cum te consumă, determinându-te să te simți foarte sensibil la schimbările care pot apărea. S-ar putea să fii forțat să alegi între a te hrăni pe tine sau pe cei dragi - nu este o dilemă ușoară pentru un Rac care are grijă de toţi. Luna nouă te va invita să îți dai prioritate îngrijirii de sine. Dacă vrei să îi ajuți pe ceilalți, trebuie să te îngrijești mai întâi. Este un moment minunat pentru a începe.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Simți tensiune în aer? Conflictul ar putea părea că te urmează în această perioadă și se poate datora lui Venus staționat în semnul tău îndrăzneț. Este important pentru dvs. să vă modificați angajamentele, în special cele care ar putea avea un impact negativ asupra sănătății mintale. Îți asumi mai mult decât poți face față? Sau poate te-ai regăsit recent în locuri şi grupuri greșite. Există probabil un dezechilibru în viața dvs. care a adus schimbări mai incomode decât ați dori, indiferent dacă este extern (prietenii, familie, parteneri de afaceri) sau intern. Luna nouă va lumina schimbările necesare pentru a vă vindeca.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna nouă a lunii iulie se referă la recablarea și implementarea schimbărilor în structura ta zilnică, astfel încât să te poți simți testat. În acest caz, luna nouă te-ar putea implora să încetinești și să eviți să petreci prea mult timp analizând detaliile conexiunilor tale personale. Dimpotrivă, ați putea fi chemat să analizați aceste relații într-un sens mai generalizat. Mai degrabă decât să repetați fiecare detaliu al relațiilor voastre sau să aduceţi scuze pentru persoanele negative din viaţa voastră, întrebați-vă dacă cei cu care vă înconjurați vă vor ajuta sau vă vor împiedica în cele din urmă și plecați din relaţiile care nu vă fac bine.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Parteneriatele sunt sacre pentru tine, Balanță, iar poftele tale pentru legături strânse vor fi sporite în timpul lunii pline din iulie. Planeta voastră conducătoare Venus va intra în conflict cu Uranus, deci există șansa să vedeți evenimente nefavorabile în cercul apropiat, care ar putea să vă prindă cu garda jos. Dorința ta de a salva fața ar putea fi contestată, dar amintește-ți că perfecțiunea și plăcerea tuturor nu sunt obiective practice. Rețineți că cea mai valoroasă relație va fi întotdeauna cea pe care o aveți cu voi înșivă, iar luna nouă vă va aminti să stabiliți așteptări realiste în cadrul conexiunilor voastre viitoare.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna nouă Rac ar putea să vă facă să vă simțiți mai anxios și vulnerabil din punct de vedere emoțional, dar acest lucru stabilește și scena pentru scuza perfectă pentru o zi de spa. S-ar putea să vă fie greu să vă împăcați nevoia de spațiu și nevoia de confort emoțional, așa că încercați să vă stabiliți obiective și să găsiți un echilibru între lumea voastră externă și cea internă. Practicarea recunoștinței ar putea fi cel mai sigur mod de a onora luna nouă, mai ales dacă vă simțiți umbriți de alții. Notaţi bucuriile pe care le-ați avut anul acesta, puneți-le într-un borcan și scoateți-le de fiecare dată pentru a vă reaminti cât de binecuvântat sunteți!

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil ca luna nouă să vă provoace tendințele impulsive. Nevoia ta de spațiu și libertate s-ar putea manifesta și în provocări cu relațiile tale romantice. Te simți restricționat de partenerul tău sau de cei mai apropiați prieteni sau te lupți să lucrezi în echipă? Este posibil ca luna nouă să vă lumineze tendința de a prelua controlul și să vă invite să fiți mai colaborativ, mai degrabă decât autoritar, în cadrul conexiunilor voastre. Acest lucru ar putea fi un șoc pentru dvs., mai ales cu aspectul conflictual dintre Venus și Uranus, care se poate simți amenințător pentru esența voastră fixă.

 

Capricornul (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ar putea apărea provocări atât în ​​relațiile tale, cât și în structura ta de zi cu zi. Luna nouă ne obligă să luăm în considerare noi modalități de abordare a realității noastre lumești, care s-ar putea să vă facă să vă simțiți inconfortabil. Orice lucru care vă provoacă rutina poate fi simțit ca o amenințare, care vă poate determina să rezistați oricăror metode neconvenționale sugerate. Gândul la noi prieteni te neliniștește? Poate că relațiile tale încep să se simtă robotizate și nesincere. Folosiți această lună nouă pentru a vă ajuta să navigați în conexiunile personale printr-un obiectiv mai puțin convențional. Este în regulă să fii spontan şi să improvizezi din când în când.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Împăcarea nevoii tale de individualitate cu tendința ta de generalizare va ieși la iveală în timpul lunii noi. Venus pe planeta voastră conducătoare, Uranus, s-ar putea manifesta în descoperiri șocante în interiorul cercului vostru de apropiaţi. Cât de sincere sunt relațiile pe care le ai acum? Cineva ar putea să nu aibă cel mai bun interes şi ar putea fi timpul să renunțați la acea persoană. Luați luna nouă ca o ocazie de a elibera acele tensiuni analizând detaliile propriilor dvs. nevoi în conexiunile dvs. și decideți dacă acestea sunt îndeplinite.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Energia lunii noi este supraîncărcată de trăsăturile de apă ale Racului, dar probabil că deja simți asta. Ori de câte ori este prezentă o lună de apă, ai tendința să te simți super sensibil la energia ei. Luna de apă în tandem cu conflictul dintre Venus și Uranus ar putea servi ca o trezire cu privire la modul în care vă afirmați în relațiile voastre. S-ar putea să vă bazați pe ceilalți pentru a vă ajuta să vă reconciliați emoțiile, făcându-i să se simtă retrași sau epuizați în același timp. Ar putea fi un lucru bun să petreci timp singur pentru a face bilanțul răspunsurilor tale emoționale și a permite lunii noi să te reîncarce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel